sizce bana büyü yapmışmıdır

pamuk27

Dipteyim Sondayım Depresyondayım !!!
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2014
1.685
592
118
kızlar size saçma gelebilir ama ben uzun zamandır bunu düşünüyorum
ben 18 yaşında falandım bir erkek arkadaşım vardı annesi ben açık biri olduğum için beni hiç istemiyordu ramazanda bir gün iş yerindekileri ve beni
akşam yemeğe davet etmişti gittim bana kötü hiç bir şey söylemedi ertesi aksam erkek arkadaşım beni eve bırakıyordu annesiyle kız kardeşini gördük annesi ben hocaya gidiyorum dedi bana ters ters baktı neyse ertesi günü ise bana börek göndermiş bende yedim bir hafta sonra sevgilimi bir kızla beraber gördüm oysaki beni çok severdi evden alıp eve bırakırdı ilgilenirdi falan neyse o günden sonra duygusal anlamda hiç bir işim rast gitmedi
ne kimse beni sevebildi nede ben sevebildim sevsem de hep bitmek zorunda kaldı soracağım şu ki bu kadın bana büyü yapmış mıdır.

NOT: yaşım 27 başımdan bir evlilik geçti.

ben 18 yaşında falandım bir erkek arkadaşım vardı annesi ben açık biri olduğum için beni hiç istemiyordu ramazanda bir gün iş yerindekileri ve beni
akşam yemeğe davet etmişti gittim bana kötü hiç bir şey söylemedi ertesi aksam erkek arkadaşım beni eve bırakıyordu annesiyle kız kardeşini gördük annesi ben hocaya gidiyorum dedi bana ters ters baktı neyse ertesi günü ise bana börek göndermiş bende yedim bir hafta sonra sevgilimi bir kızla beraber gördüm oysaki beni çok severdi evden alıp eve bırakırdı ilgilenirdi falan neyse o günden sonra duygusal anlamda hiç bir işim rast gitmedi
ne kimse beni sevebildi nede ben sevebildim sevsem de hep bitmek zorunda kaldı soracağım şu ki bu kadın bana büyü yapmış mıdır.

Ben sizin yerinizde olsam yemezdim nasıl yediniz o an düşünemediniz heralde bunlar olası şeyler hocaya gidiyo ertesi gün börek gönderiyo falan kendinize kurşun döktürebileceğiniz biyer varsa döktürün ondan sonra bol bol dua okuyun özellikle felak ve nas sureleri internettende büyüye karşı olan dualar var zaten bi hocayada gidebilirsiniz veya bi büyüğünüzden de danışabilirsiniz illa bu durumu söylemenize gerek yok içim sıkılıyo falan dediğiniz zaman size muska hazırlarlar zaten allah nazarlardan ve böyle kötü şeylerden korusun :nazar::nazar:

Ben sizin yerinizde olsam yemezdim nasıl yediniz o an düşünemediniz heralde bunlar olası şeyler hocaya gidiyo ertesi gün börek gönderiyo falan kendinize kurşun döktürebileceğiniz biyer varsa döktürün ondan sonra bol bol dua okuyun özellikle felak ve nas sureleri internettende büyüye karşı olan dualar var zaten bi hocayada gidebilirsiniz veya bi büyüğünüzden de danışabilirsiniz illa bu durumu söylemenize gerek yok içim sıkılıyo falan dediğiniz zaman size muska hazırlarlar zaten allah nazarlardan ve böyle kötü şeylerden korusun :nazar::nazar:

amin hayatım ya valla hiç düşünmeden yedim ozaman aklıma bile gelmemişti hatta çok beğenip bayaa baya yemiştim.

amin hayatım ya valla hiç düşünmeden yedim ozaman aklıma bile gelmemişti hatta çok beğenip bayaa baya yemiştim.

Belkide o an sizin tutulmanızı sağladı eğer hocaya sizin için bişeyler yaptırdıysa gerçekten bu tür şeylere inanırım ve önlemimi almaya çalışırım dediğim gibi siz bi büyüğünüze muska falan yaptırın önleminizi alın kısmet açıcı dualarda var her geceonlardan da okuyun

sen 18 ınde bı kızken gerçekten kadın sana bunu yapmış mıdır..

çocuksun nerdeyse o yaslarda..

sirkeli su bu işide çözer kesin..

oof off kotu olmus pamugum :( muhtemelen dusundugun gıbı yanı bana ıhtımal yuksek geldı tabı allah bılır dogrusunu ama ne bıleyım.. bende yasadım cunku bunu ıyı anlıyorum yanı. gızlı yapılacak bısey olduguna gore bu kadın neden hocaya gıdecegını duyurdu sana ? ustelık senı seven adam vazgecmıs.. daha da kotusu kadın yaptırdıysa bırsey sadece oglumdan ayrılsın da dememıstır.. bılırsın kı bır ton kotu dılek yazılır , yanı sadece o adamla ılsıkını degıl senın hayatını da etkıler bu durum ... ozelden bısey yazıcam sana cnm..

Nasıl bu kdar geri gidebilmeyi ve herşeyi oraya bağlamayı başarıyorsunuz anlayamadım
yani ne gerek var

eğerki birşeyler yolunda gitmiyorsa değişin, değiştirin birşeyleri aradan geçmiş neredeyse 10 koca sene

Büyü tüyü, üfürükçü tükürükçü yasaktı sanırım. Buralar birazdan dutluk olacak. :24:

Ben böyle konuların yasak olduğunu bilmiyodum şimdi öğrendim heralde konu sahibide bilmiyodu biz en iyisi konuyu büyü gibi şeylerden korunmaya çevirelim ama olmaz diye bişey yok gidersin gerçekten bi hocaya yaptırırsın ömür boyu o kişinin talihi düzelmez işleri ters gider allah böyle şeylerden bizleri korusun :nazar::nazar:

Yok artık sevmedin sevilmedin ama bi kez evlenir boşandın
Bide kendi ağzıylada hocaya gidiyorum dedi öylemi kadın:9:
Ne demeli ki size:ssz:

Aradan 9 yil gecmis.
Gecmisle yasanilmaz.
Yasanilacaklar bizim elimizde, buyu ile olsa inanin evlilik kalmazdi.

Yok artık sevmedin sevilmedin ama bi kez evlenir boşandın
Bide kendi ağzıylada hocaya gidiyorum dedi öylemi kadın:9:
Ne demeli ki size:ssz:

sizi hiç ama hiççç anlayamadım sanırım komik bişeyler söylemeye çalışıyorsunuz biraz daha açık konuşunda hep beraber gülelim ne dersiniz :31:

yani şimdi "evet yapmıştır" desek nasıl bir yol izleyeceksiniz?
"yooo yapmamıştır" desek nasıl bir izleyeceksiniz?
bence siz hayatınızda yolunda gitmeyen birşeylere sebep bulmaya çalışıyorsunuz.
düşün düşün düşün kaç yıl geriye gitmişsiniz. acaba büyü mü vardı ya kadar ulaşmışsınız.

sen 18 ınde bı kızken gerçekten kadın sana bunu yapmış mıdır..

çocuksun nerdeyse o yaslarda..

sirkeli su bu işide çözer kesin..

okadar acımasız insanlar varki hayatım rabbim hiç kimseyi kötü insanlarla karsılaştırmasın

yani şimdi "evet yapmıştır" desek nasıl bir yol izleyeceksiniz?
"yooo yapmamıştır" desek nasıl bir izleyeceksiniz?
bence siz hayatınızda yolunda gitmeyen birşeylere sebep bulmaya çalışıyorsunuz.
düşün düşün düşün kaç yıl geriye gitmişsiniz. acaba büyü mü vardı ya kadar ulaşmışsınız.

hani bazen denir ya yaşayan bilir diye kimimizin inancı var kimimizin yok yadırgamak hiç doğru değil

Neden 10 sene öncesini düşünüyorsun?

Neden 10 sene öncesini düşünüyorsun?

ben o zamandan beri hep bunu düşündüm çünkü o zamanki erkek arkadaşım annesinin böyle şeylerle uğraştığını bana söylemişti
ve şöyleki inan bana o zamanlardan sonra haytımda hiç birşey yolunda gitmedi ( ikili ilişkiler konusunda)

Back
X