Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
benimki gayet masumca bir soruydu paylaşmak istedim ayrıca şöyle bir düşündüğümüzde geçmişte canımızı sıkan olaylar mutlaka olmuştur ve bundan dolayı kimseyi kesin bir dille suçlamam yapmışmıdır dedim sadece
kendimi hiç salmadım benimki sadece duygusal ilişkilerle alakalı oysaki çok güzel bir işim var ailem var arkadaşlarım var
ben aslında sana yol gösterecektimde baktım aman dedim ya ugrasamam, zira ilk kocam benide terk ettiğinde eyvah dedim herife büyü yaptılar
o hoca senin bu hoca benim baya dolandım
filan falan neyse uzatmıcam şimdi arada banyoda destur destur diyerek işe ben cocugumu bile işetiyorum
ben aslında sana yol gösterecektimde baktım aman dedim ya ugrasamam, zira ilk kocam benide terk ettiğinde eyvah dedim herife büyü yaptılar
o hoca senin bu hoca benim baya dolandım
filan falan neyse uzatmıcam şimdi arada banyoda destur destur diyerek işe ben cocugumu bile işetiyorum
kızlar size saçma gelebilir ama ben uzun zamandır bunu düşünüyorum
ben 18 yaşında falandım bir erkek arkadaşım vardı annesi ben açık biri olduğum için beni hiç istemiyordu ramazanda bir gün iş yerindekileri ve beni
akşam yemeğe davet etmişti gittim bana kötü hiç bir şey söylemedi ertesi aksam erkek arkadaşım beni eve bırakıyordu annesiyle kız kardeşini gördük annesi ben hocaya gidiyorum dedi bana ters ters baktı neyse ertesi günü ise bana börek göndermiş bende yedim bir hafta sonra sevgilimi bir kızla beraber gördüm oysaki beni çok severdi evden alıp eve bırakırdı ilgilenirdi falan neyse o günden sonra duygusal anlamda hiç bir işim rast gitmedi
ne kimse beni sevebildi nede ben sevebildim sevsem de hep bitmek zorunda kaldı soracağım şu ki bu kadın bana büyü yapmış mıdır.
Bu tür konular yasak aslinda. ama büyü yapmismidir yapmamismidir biz bilemeyiz yanliz durup dururken size börek vermeside biraz tuhaf , ben 18 yasindayken banada yapildi ve ilk sevgilimden ayrildim suan 21 yasindayim ve hala o büyüden kurtulamadim. kime güvenecegimizi bilemeyiz , yalancilar kandiranlar dolu etrafta , sende büyü yoksa bile var diyip kandirip parani alan var. dikatli ol.
Büyü haktır, yüce kitabimizda geçer. Fakat yapanın da yaptiranin da cehennemlik olduğu da geçer. Ayrıca Peygamber Efendimize de büyü yapılmış ve bunun üzerine nas ve felak süreleri inmiştir. Efendimiz bunları okuyup buyuden Allahın izniyle kurtulmuştur. Tek yapacağınız evden çıkarken gece uyurken ve günün belli vakitlerinde nas ve felak okumak.
Size büyü yapmışlar mi bilemem ama tek bildiğim buyunun hak olduğu.
Rabbim bizleri korusun..
Bu konular benim çok ikilemde kaldığım konular. Tamam büyüye inanıyorum belki ama dediğiniz ihtimale göre büyüyle sonuçta sizin kaderiniz değişmiş olmuyo mu :44: böyle bir güç verilmiş olabilir mi birilerine? Büyüyle kaderin değişmez sadece bi süreliğine etkilenirsin olayı bana daha mantıklı geliyor sanırım. Yani gideceğin yer yine aynı ama farklı bir yoldan oraya varıyorsun gibi.
Bu konular benim çok ikilemde kaldığım konular. Tamam büyüye inanıyorum belki ama dediğiniz ihtimale göre büyüyle sonuçta sizin kaderiniz değişmiş olmuyo mu :44: böyle bir güç verilmiş olabilir mi birilerine? Büyüyle kaderin değişmez sadece bi süreliğine etkilenirsin olayı bana daha mantıklı geliyor sanırım. Yani gideceğin yer yine aynı ama farklı bir yoldan oraya varıyorsun gibi.