- 24 Mart 2014
- 101
- 7
- 38
Merhaba arkadaşlar ,eniştemler saolsunlar biriyle tanışdırdılar gayet güzel hersey yolunda gidio aramzıda bi sorun olmadı anlasıyoruz kendi capımızda taaki ailesi ile bize tanışmaya gelene kadar bunlar kzları gelinleri toplanmış kızı bizde gorelim die hepsi gelmişler nese caydı falan bunlar yeyip içerken cocukla bizde odada goruselim dedik cocugun annesi hemen suratını astı kızardı bozardı biz görmezden gelip gittik odaya konusuyoruz bunlarda bizimkilerle konuşuolar neyse saat baya gec oldu gidecekleri zaman odadan cıktık tabi ikimizde gülüyoruz .cocugun babası giderken teyzeme kızımızı cok begendik güzel hanım hanımcık falan demiş ama annesi azgını acıp hiçbişey dememiş.normalde cocugun annesi soyler bunları .neyse ertesi gün oluyo cocuk hiç aramadı msjda atmadı bende bişey sormadım o aramzsa ben niye arayım dedim bigun bekledim.ertesi sabah msj atmış telimi işyerinde unuttum arayamadım faln die ( yalan gece whtspa girmiş gordum ) . neyse ben buna acık acık annen heralde beni pek begenmedi yada sana yakıştıramadı dedim .ailen istemiyosa bidaha goruşmeyelim dedim. Buda yok ole bişey nerden cıkarıyosun ailem bana bıraktı dedi..bence ortada kaldı ailesinden dolayı bayagı kafası karışık gorunuo eskisi gibi msj atmıyo aramıyo napıyım sizce kusura bakmayın uzun oldu ama en ince ayrıntısına kadar da yazdım şimdiden cok teşekkürler.