Sizce bebek geliyo mu

baya inceledim ama ben bi çizgi görmedim. gebe kalana kadar 3 ay test yaptım anca iki net çizgi ile hamile olduğumu öğrendim.
hamile kalmak istediğin için vücudunda değişiklik varmış gibi hissetmen normal. kan testi yaptırmadan doğruyu bilemezsin.
ya da regl tarihin 1 hafta geçsin testi öle yap hamileysen o zaman net belli olur..

Kan testi yapmak için sabirsizlansam da gitmem çok zor.çalışıyorum dükkana benden başka bakan yok.

Tebrikler ... Büyük ihtimalle hamilesin . Silik cizginin cıkması bildiğin kadarıyla bi hormon değeri düşük oldugu için silik cıktı. Ama hamile olabilirsiniz .

Çizgi goruyorum ben.
Dün de görmüştüm.

Testin değer aralığı kaç?
Kutusunda falan yazar.
Mesela bende 5 üstünü gösteren ama erken gebelik testi olmayan bi test vardı. Gösteriyordu. Kimyasal gebelik çıkmıştı çünkü değer çok düşüktü.
Açıkçası kan testi yaptırmadan net konuşmak zor.
Doktorlar kanda bile 5,3 üstüne direk gebelik demiyor.

Motor tamir eden bir bayandan pamuk gibi eller beklemek ne kadar dogru☺

Bi de grip olmuş gibi Üşüyorum hep.dizlerim kramp oluyo sanki halsizim
bak bendede o durumum vardi bacaklarimdan kramp oluşuyordu üşüyorum. hatta akıntım çok fazla geçen aydaki gibi degil.. adet günüm bugün hala adet olamadim.. test de yapmadim morelimi bozmak istemiyorum.
bence hamilesin bi kaç gün daha bekle.. yaptır tekrar:)

Ben gördüm canım ikinci çizgiyi hamile olma ihtimalin çok yüksek bence kan testine gidrmiyosan erken gebelik testi al canım

Birini bulursam ilk iş doktor olck. Basım da ağrıyor

Evt. Çok yaptım bu ay. Nerdeyse hepsi silik 2. Cizgi

Silik olanlar bu şekilde çıkmıyor o çizginin kendi yeri. En sağlıklısı günün geçince yapmak idrar testi ancak o zaman sonuç verir. Boş yere yapmış olursun günün geçmeden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…