adetime 1 hafta kala yapmıştım ben aynı böyle çıkmıştı.adet günümden 2 gün geçtikten sonrada kan testi yaptırmıştım 342 çıkmıştı gebelik değerim nitekim benim testim doğru göstermişti.yakınlaştıkça adet zamınınız yapın o çizgi koyulaşaılıyor.Adet günü yarın. Silik cizgi cikti. Aslında 3 gundur her yaptığım testte böyle silik çıktı. Sizce bebek var mı . Lan testine 2 gun daha gidemem.sevgiler kizlar
Hmm. Dk var dedi ama ☺Bence çizgi yok ama hakkınızda hayırlısı inşallah..
Aklınız ermez mi dedim ben?Benm de aklım onjadarina eriyor da burda hastane yok
Size oEl soylemeedm .ayrıca kızgın olarak da söylemedim cnmAklınız ermez mi dedim ben?
İnşallah hamilesinizdir çünkü bekleyip de o 2. Çizgiyi görememenin ne olduğunu çok iyi biliyorum.sonucu merak ediyorum takipteyim :)Hmm. Dk var dedi ama ☺
3 yıl oldu görmüyorum bir yudum bile.inşallah boş dönmemİnşallah hamilesinizdir çünkü bekleyip de o 2. Çizgiyi görememenin ne olduğunu çok iyi biliyorum.sonucu merak ediyorum takipteyim :)
Ayyy çok sevindim canım Allah tamamına erdirsin sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah hem annelik te hem işinde muhaffak etsinKızlar ben hamileyim yani hayal görmemişim darisi isteyenlerin başına
Tebrikler canım. Cok sevindim. Benim beta HCG dgerim 18 çıktı. Adetim 5 gün gecikti. Sizce çok duşuk bir değer degilmi. Böyle olan var mı aranızdaKızlar ben hamileyim yani hayal görmemişim darisi isteyenlerin başına
Geç döllenme olabilir. Gunasiri deger ikiye katlanmali. 1000leri gectiginde kimyasal suphesi ortadan kalkiyor. Insallah saglikli bir gebeliktir.Te
Tebrikler canım. Cok sevindim. Benim beta HCG dgerim 18 çıktı. Adetim 5 gün gecikti. Sizce çok duşuk bir değer degilmi. Böyle olan var mı aranızda
Gözünüz aydin. Test mi yaptiniz tekrar?Kızlar ben hamileyim yani hayal görmemişim darisi isteyenlerin başına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?