Sizce bebek geliyo mu

Kaydım burda değil o yüzden bakmiyor sağlık ocağı
Yoksa ben de istjyor um. Çok ama baktiramiyorum
Neyse sabah çıkacak var mı yok mu .Teşekkürler yardımınz için

Adet günü yarın. Silik cizgi cikti. Aslında 3 gundur her yaptığım testte böyle silik çıktı. Sizce bebek var mı . Lan testine 2 gun daha gidemem.sevgiler kizlar
adetime 1 hafta kala yapmıştım ben aynı böyle çıkmıştı.adet günümden 2 gün geçtikten sonrada kan testi yaptırmıştım 342 çıkmıştı gebelik değerim nitekim benim testim doğru göstermişti.yakınlaştıkça adet zamınınız yapın o çizgi koyulaşaılıyor.

Evde 8 kere test yaptım başka başka. Silik çıktı hep. Sonra burda hastane yok sağlık ocağına gittim. Kanda bakmadı.burda kaydım yok diye. Şehre gidicm. Yaptığım testi gösterdim .Şüpheli gebelik dedi
Şimdi var mı dedi yok mu dddi bu kadincagiz bana☺

Sirf zevkine kalp atisi sonrasi test yaptim da iki cizgi esit çıkmadı hafif silikti diğerine göre. Cizgi var testinde ama silik oldugu icin kimyasal gebelik olabilir diye suphelenip oyle demistir. İnsallah hayirli saglikli bi gebeliktir :)

Buyuk ihtimalle hamilesiniz biraz daha bekleyip gine test yapın hadi hayırlısı ama bi kan testi yaptırsanız iyi olacaktı

Ikinci cizgi var. benim de oyle cikmisti yaptigim testlerde. Gunun yakladtikca koyulasmasi lazim. Kan testini yaptirdiniz mi?

Te
Kızlar ben hamileyim yani hayal görmemişim darisi isteyenlerin başına
Tebrikler canım. Cok sevindim. Benim beta HCG dgerim 18 çıktı. Adetim 5 gün gecikti. Sizce çok duşuk bir değer degilmi. Böyle olan var mı aranızda

Te

Tebrikler canım. Cok sevindim. Benim beta HCG dgerim 18 çıktı. Adetim 5 gün gecikti. Sizce çok duşuk bir değer degilmi. Böyle olan var mı aranızda
Geç döllenme olabilir. Gunasiri deger ikiye katlanmali. 1000leri gectiginde kimyasal suphesi ortadan kalkiyor. Insallah saglikli bir gebeliktir.

Az değilmiş normalmis. Gün geçmeden tam günde yaptırdım ben testi bugün 1 gün geçmiş oluyor yani tesekkur ederim kizlar

Eklentiler

• 20160501_001816-1.webp
    18,8 KB · Görüntüleme: 66
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…