Sizce bebek geliyo mu

Adet günü yarın. Silik cizgi cikti. Aslında 3 gundur her yaptığım testte böyle silik çıktı. Sizce bebek var mı . Lan testine 2 gun daha gidemem.sevgiler kizlar
bana yok gibi geldi ama test yapmaya devam et ilerleyen günlerde koyulaşabilir. İlk gebelik testim koyu çıktığında doğru olduğuna inanamamıştım çocuk istediğim halde. İnanamadım bi tane daha yaptım baktım hala koyu

Çok belirsiz bi gölge var ama bence değilsin canım .
Ayrıca belirtilerin var mi gerçi daha adet gününe de var diyorsun .
Bir hafta bekle bence . zaten adet olmazsan yüksek ihtimalle hamilesindir

Belirti mi bilmem sırtım bacaklarım grip gibi oldum. Ayrıca hep Üşüyorum. Uyukluyorum 2 gündür. Cizgi foto olduğunu için zor görünür belki görünmez ama ben ju konudan sonra bi daha yaptım yine var. Netice itibariyle orda ikinci silik cizgi var

Çok küçük olabilir daha bebek.
Son gönderdiğin testte biraz daha belirgin ama hala çok silik. En iyi kan testinde anlaşılır neden yaptırmıyorsun?
Bence her gün test yapacağına birkaç gün daha sabret öyle yap.

Ben ne kan ne bu testlerin parasında degilm ama dükkandan çıkamıyorum gelen giden cok. Ve yalnızım. Biri gelcek gitmem için gelsin hemen bakcm. Sabırsızlıkla oju bekliyorm

Silik bir çizgi var . Bi da sabah ilk idrarınla yap testi . Benim de silikti ve adet olacak gibi bel Ağrı'm oldu

Bel ağrısı da var ama agrdan cok adet ağrısına benzer ağrı
Ama ağrı cekmem adet doneminde

Canım o çizginin kimyasal maddelerinin gölgesi gibi geldi. Akşam özelde kan ver. hemen çıkıyor 35-40 dk ya

insallah gonlunden gectigi gibidir.bilirim o acabalari.. bu arada ciizgi varsa kesinnn demeyin gecen ay buraya foto attim regl gunu 2.cizgi cok belliydi kanda 0.1 cikti.. regl geçmesini beklemek en sağlıklısi

Hastanelerde laboratuar 24 saat açık, 1 saat gibi bir sürede alırsınız sonucu.

bende çok silik gordum allah gonlunuze göre versin...moralinizi bozmak istemem ama benim de adetime 2 gun vardi çok daha belirgindi. dr a gittiğimde çok yeniydi keseyi görmüştü ama kalp atışı gormemisti...

Şimdi geldim burdaki sağlık ocağından
Bakmadı
Sadece testi gösterdim şüpheli gebelik dedi
Yarın şehirde özel hastanede kan baktircam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…