bak bendede o durumum vardi bacaklarimdan kramp oluşuyordu üşüyorum. hatta akıntım çok fazla geçen aydaki gibi degil.. adet günüm bugün hala adet olamadim.. test de yapmadim morelimi bozmak istemiyorum.
bence hamilesin bi kaç gün daha bekle.. yaptır tekrar:)
Vücudum da degisiklik yok ki zaten. Testte var değişiklik. 2 cizgi çıkmaz hiç bu ay kaç tane yapmissam çift ama biri silikbaya inceledim ama ben bi çizgi görmedim. gebe kalana kadar 3 ay test yaptım anca iki net çizgi ile hamile olduğumu öğrendim.
hamile kalmak istediğin için vücudunda değişiklik varmış gibi hissetmen normal. kan testi yaptırmadan doğruyu bilemezsin.
ya da regl tarihin 1 hafta geçsin testi öle yap hamileysen o zaman net belli olur..
Evet haklısın allah ona uzun ömür versin. Teşekkür ederimUmudunu jesme olmasasa bir evladin var allah zamanini bilir sıkma canını
Evet haklısın allah ona uzun ömür versin. Teşekkür ederim
TamamAmin allah gönlünce versin ama moral bozmak yok
Gittinmi doktora bu arada nerde gidiyorsun dr aKismet artik
en güzeli kan testi. bu idrar testleri bazen aldatıcı olabiliyor.kendini kaptırmadan hastaneye gidip kan ver.Adet günü yarın. Silik cizgi cikti. Aslında 3 gundur her yaptığım testte böyle silik çıktı. Sizce bebek var mı . Lan testine 2 gun daha gidemem.sevgiler kizlar
Gidicem .birini bekliyorum yerimde durması için.tekirdag in bir ilçesindeymGittinmi doktora bu arada nerde gidiyorsun dr a
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?