Sizce bebek geliyo mu

Vücudum da degisiklik yok ki zaten. Testte var değişiklik. 2 cizgi çıkmaz hiç bu ay kaç tane yapmissam çift ama biri silik

Bende adetime 4 gun kala 2 gun kala 1 gun kala hep test yaptim. Ilk sizinki gibi silik cikti. Sonrakiler gitgide koyulasti

Bence sizde hamilesiniz.
Ama hcg arttigi icin sonraki testlerde koyulasmasi lazim cizginin

Açıkcası bu hali pek bir silik çizgi olarak değerlendiremedim ben. Adete 1 gün kala istediği kadar silik çıksın siliklik biraz daha belirgin olur. Evet bir ihtimal ama geç döllenme olabilir müsait olduğunuzda kesinlikle kan testi yaptırmalısınız. Akşam üstü ev yolu üstü bir özel klinikte bile yaptırsanız 2 saate sonuç çıkıyor tel ya da web üzerinden öğrenebilirsiniz. Sgk nız varsa çok da pahalı değil bu test

Cumadan sonra kanda bakrirmam için gidicm. İnşallah bakarlar

Bagkurluyum. Özelde olsa giderim. Ama burda o şartlar yok. Gece anca acil giderim artık. Parasıyla bile yapmadı bikaç ay evvel bu sağlık ocağı. Burası koy ve hast yok.

Dogurcam illa aklıma koydum 3 yıl oldu cabaliyorm kızım var .bir kardeşim olsun istiyorum. Allah nasip kısmet eder insallah

Bencede var inşallah gonlune gore olurbenim teslerimde ayni boyle cikardi iki oglum var

Yok diyen arkadaşlar oldu. Umudum yitirdim biraz ama için sen Hamilesin diye bağırıyor sanki. Dk gidicm kan için bekliyorum

Çok belli belirsz.. anlamadı ben

Adet günü yarın. Silik cizgi cikti. Aslında 3 gundur her yaptığım testte böyle silik çıktı. Sizce bebek var mı . Lan testine 2 gun daha gidemem.sevgiler kizlar
en güzeli kan testi. bu idrar testleri bazen aldatıcı olabiliyor.kendini kaptırmadan hastaneye gidip kan ver.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…