- 13 Ağustos 2022
- 8.822
- 4.471
- 123
- 32
- Konu Sahibi elifnurbeyza
-
Çok yerinde bir yorum, kesinlikle size katılıyorum.Yo yapılması gerekeni yapmışsın. Gelmeyen telefonla arar mesaj atar. Kötü gün yanında olmayan yakın akraba arkadaş iyi günde de olmasın.
Yerinde bir tavır. Onlara ihtiyacınız olduğu zaman yanınızda olmayanlarla görüşmek istemeyişiniz çok doğal bence..Annem vefat ettiği zaman birsuru kişiye akrabama özellikle tavır almıştım.Birakin yanımda olmayı ne aradılar ne sordular başsağlığı yok.Bende yabancı gibi davrandım onlara.
Şimdi babannem vefat etti.Hani biliyor görüyor mesaj dahi atmayanlar var.Hayatimdan tamamen çıkardım.Birkaç kişiyi çok hassas ince mi düşünüyorum.
Annem vefat ettiği zaman birsuru kişiye akrabama özellikle tavır almıştım.Birakin yanımda olmayı ne aradılar ne sordular başsağlığı yok.Bende yabancı gibi davrandım onlara.
Şimdi babannem vefat etti.Hani biliyor görüyor mesaj dahi atmayanlar var.Hayatimdan tamamen çıkardım.Birkaç kişiyi çok hassas ince mi düşünüyorum.
Annemin ölümü daha zordu mesela.Hem genç sayılır hem öz annemdi.Ama babannemle de aynı evde 28 senem geçti.2 senedir ayriydik.Olumu bekleniyordu hastaydı 90 yaşında hazirlikliydik.Hayır cok ince falan düşünmüyorsun, ölüm bu ölüm daha ötesi ne olabilir ki.
Allah rahmet eylesin çok sabır diliyorum.. ölüm her yaşta zorAnnemin ölümü daha zordu mesela.Hem genç sayılır hem öz annemdi.Ama babannemle de aynı evde 28 senem geçti.2 senedir ayriydik.Olumu bekleniyordu hastaydı 90 yaşında hazirlikliydik.
İnsanlar diyemeyebilirmis mis başsağlığı falan annemde böyle demişlerdiYerinde bir tavır. Onlara ihtiyacınız olduğu zaman yanınızda olmayanlarla görüşmek istemeyişiniz çok doğal bence..
Allah razı olsunAllah rahmet eylesin çok sabır diliyorum.. ölüm her yaşta zor
Terbiyesizler. İnsanlık kalmamış onlarda. Bence muhatap olmamak en iyi karar.İnsanlar diyemeyebilirmis mis başsağlığı falan annemde böyle demişlerdi
Taziyeye vefat eden için değil, geride kalan acı çeken aile bireyleri için gidilir. Bana başın sağolsun demeyen direkt beni umursamıyor demektir. İyi yapmışsınız uzaklaşmakla..İnsanlar diyemeyebilirmis mis başsağlığı falan annemde böyle demişlerdi
Hani illa gelsin de demiyorum.Cenaze haberi veriyoruz.Paylasiyoruz.Goruldu var genede mesaj atmayan tipler var.Taziyeye vefat eden için değil, geride kalan acı çeken aile bireyleri için gidilir. Bana başın sağolsun demeyen direkt beni umursamıyor demektir. İyi yapmışsınız uzaklaşmakla..
bence haklısınız ben şahsen dikkat ediyorum cenazesi olan insanlara. haberim olursa arar sorarım.
Anacığın gitmiş geri kalan fos kim ki kaale alayım. Sizin akrabalar annene az çektirmedi zerre umrunda olması
Hayir tam da yapılması gerekeni yapiosun.Ben de olsam aynısını yapardım.Annem vefat ettiği zaman birsuru kişiye akrabama özellikle tavır almıştım.Birakin yanımda olmayı ne aradılar ne sordular başsağlığı yok.Bende yabancı gibi davrandım onlara.
Çok teşekkür ederim.Hayir tam da yapılması gerekeni yapiosun.Ben de olsam aynısını yapardım.
Başınız sagolsun bu arada...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?