- 6 Aralık 2021
- 1.466
- 2.316
- 83
- Konu Sahibi elifnurbeyza
-
Öyle bir konu ki sevmediğin insan o an el verse o bile unutulmaz, öyle vefa tanınacak zamanlar.. tam tersi de mümkün, haklısınızAnnem vefat ettiği zaman birsuru kişiye akrabama özellikle tavır almıştım.Birakin yanımda olmayı ne aradılar ne sordular başsağlığı yok.Bende yabancı gibi davrandım onlara.
Şimdi babannem vefat etti.Hani biliyor görüyor mesaj dahi atmayanlar var.Hayatimdan tamamen çıkardım.Birkaç kişiyi çok hassas ince mi düşünüyorum.
Ben de ilk defa haklı buldum. İlk defa cümle karmaşası yokİlk defa bir konunda seni hakli buluyorum. Hepsini sil hic dusunme. Annem vefat ettiginde ayni seyi yaptim. Pisman degilim.
Öyle demişlerdi ummadığın insandan vefa görürsün diye.Öyle bir konu ki sevmediğin insan o an el verse o bile unutulmaz, öyle vefa tanınacak zamanlar.. tam tersi de mümkün, haklısınız
Siliyorum yavaş yavaş en sevdiğim insanı bile neredeyse.ben çok sabırlı biriyim ama bir an geliyor ki en ihtiyacın olduğun anlarda bazı insanların yaptıkları öyle şeyler insanı son noktaya getiriyor hani derler ya sabırlı insan gemiyi değil limanı yakar diye bende limanı yaktım böyle insanlara karşı hiç pişman değilim daha sakın daha kendi halimde bana değer veren insanlarla hayatıma devam ediyorum çok daha huzurluyum sende sil gitsin
Öncelikle Allah rahmet eylesin annenize de babannenize de.Annem vefat ettiği zaman birsuru kişiye akrabama özellikle tavır almıştım.Birakin yanımda olmayı ne aradılar ne sordular başsağlığı yok.Bende yabancı gibi davrandım onlara.
Şimdi babannem vefat etti.Hani biliyor görüyor mesaj dahi atmayanlar var.Hayatimdan tamamen çıkardım.Birkaç kişiyi çok hassas ince mi düşünüyorum.
Kızma faslını da yaşadım. Eşten kuzenden amcadan dayidan teyzeden vefa görmedim.Öncelikle Allah rahmet eylesin annenize de babannenize de.
Aynı şeyleri yasadigim için yorum yapmak istedim. Asla çok hassas çok ince düşünmüyorsunuz.
Hatta bir de bunlar biraz zaman geçsin size kizacaklar. Bizi hiç arayıp sormuyorsun diye. Bende annemden sonra çok yanlız kaldım. Hiç kimseye güvenmiyorum artik çünkü kime güvensem hep boşa çıktı.
Asla üzülmeyin. Hayatınızdan çıkarmakla en doğrusunu yapmışsınız.
İnsanlar böyle maalesef. Bana teyzem biz annen var diye seninle her gün görüşüyorduk artik böyle birsey bekleme bile demişti.Kızma faslını da yaşadım. Eşten kuzenden amcadan dayidan teyzeden vefa görmedim.
Çok teşekkür ederim.Öncelikle başın saolsun.Verdiğin tepki de gayet yerinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?