İş yerinde bunları herkes bilir. Çünkü giden her kişi üstünüze yıkılacak artı iştir.Merhaba hanımlar. Sorun eşim. Eşim iş yerindeki kadın arkadaşlarıyla çok samimi. Ben bu durumdan rahatsızım. Tabii ki aynı yerde çalışıyorlar konuşurlar ama örneğin bir arkadaşı var hamile kaç haftalık hamile olduğundan, ne zaman izne çıkacağından, cinsiyetinden tutun her şeyi biliyor. Bu bana saçma geliyor. Söyledim sen abartıyorsun diyor. Sizce normal mi ?
uzun zamandır beraber çalışıyorlarsa normal evetMerhaba hanımlar. Sorun eşim. Eşim iş yerindeki kadın arkadaşlarıyla çok samimi. Ben bu durumdan rahatsızım. Tabii ki aynı yerde çalışıyorlar konuşurlar ama örneğin bir arkadaşı var hamile kaç haftalık hamile olduğundan, ne zaman izne çıkacağından, cinsiyetinden tutun her şeyi biliyor. Bu bana saçma geliyor. Söyledim sen abartıyorsun diyor. Sizce normal mi ?
Hayır max 4 ayuzun zamandır beraber çalışıyorlarsa normal evet
karakteri konuşkandır meraklıdır eşinizin.ben ilgilenmezdim iş arkadaşlarımla bu denli.ama ilgilenen de kötü niyetli demek değildir.Hayır max 4 ay
Eşiniz kadın muhabbetlerini çok seviyor ve fazlaca buna maruz kalmış gibi geldi banaMerhaba hanımlar. Sorun eşim. Eşim iş yerindeki kadın arkadaşlarıyla çok samimi. Ben bu durumdan rahatsızım. Tabii ki aynı yerde çalışıyorlar konuşurlar ama örneğin bir arkadaşı var hamile kaç haftalık hamile olduğundan, ne zaman izne çıkacağından, cinsiyetinden tutun her şeyi biliyor. Bu bana saçma geliyor. Söyledim sen abartıyorsun diyor. Sizce normal mi ?
Abbboov yangına körükEşiniz kadın muhabbetlerini çok seviyor ve fazlaca buna maruz kalmış gibi geldi bana
Bence de siz abartıyorsunuz.. Eşimin işyerinde hamile arkadaşı var, ne zaman gideceğini, cinsiyetini ben de biliyorum eşimden. Şu ay gidecek, biri gelmezse sıkıntı falan diye anlatmıştı bana da. Ee kontrole gidiyor geliyor, bunlar mesai içinde oluyor, haliyle oturup dinlemese de muhakkak kulak misafiri oluyordur. Kaç metre karelik alanda çalışıyor ki? Farklı depertmanlar, farklı odalarsa bilmesi anormal olur evet.Merhaba hanımlar. Sorun eşim. Eşim iş yerindeki kadın arkadaşlarıyla çok samimi. Ben bu durumdan rahatsızım. Tabii ki aynı yerde çalışıyorlar konuşurlar ama örneğin bir arkadaşı var hamile kaç haftalık hamile olduğundan, ne zaman izne çıkacağından, cinsiyetinden tutun her şeyi biliyor. Bu bana saçma geliyor. Söyledim sen abartıyorsun diyor. Sizce normal mi ?
Bu bilgiler klasik bilgiler. Sırf bundan kıskanmak saçma olur ama genel lavbali bi tavrı varsa eşinizin kadınlara karşı bu yüzden huzursuz olabilirmisiniz acaba? Yoksa bu bilgileri bilmekte hiç bi tuhaflık yok.Merhaba hanımlar. Sorun eşim. Eşim iş yerindeki kadın arkadaşlarıyla çok samimi. Ben bu durumdan rahatsızım. Tabii ki aynı yerde çalışıyorlar konuşurlar ama örneğin bir arkadaşı var hamile kaç haftalık hamile olduğundan, ne zaman izne çıkacağından, cinsiyetinden tutun her şeyi biliyor. Bu bana saçma geliyor. Söyledim sen abartıyorsun diyor. Sizce normal mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?