- 7 Ekim 2019
- 6.116
- 20.967
- 298
- 31
Benim iş arkadaşları onu bile biliyor, soruyorlar neyin var diye bende regl dönemindeyim sancılar içinde kıvranıyorum diyorumRegl gunleri bilmesi hariç, bu saydıklarınız problem değil,....
Uvvv, regl olmuş gadın, çok sexiii.Benim iş arkadaşları onu bile biliyor, soruyorlar neyin var diye bende regl dönemindeyim sancılar içinde kıvranıyorum diyorum
Dimi fanteziye bakUvvv, regl olmuş gadın, çok sexiii.
Yanında konuşuyorlardır duyuyordur. Bu bilgilere vakıf olması özel olarak sorduğu anlamına gelmez ki. Hele ki cinsiyet ve ne zaman izne çıkacağı. Gayet normal geldi bana.Merhaba hanımlar. Sorun eşim. Eşim iş yerindeki kadın arkadaşlarıyla çok samimi. Ben bu durumdan rahatsızım. Tabii ki aynı yerde çalışıyorlar konuşurlar ama örneğin bir arkadaşı var hamile kaç haftalık hamile olduğundan, ne zaman izne çıkacağından, cinsiyetinden tutun her şeyi biliyor. Bu bana saçma geliyor. Söyledim sen abartıyorsun diyor. Sizce normal mi ?
Ne mevzular dönüyo bi bilse haahahBütün gün bu adamlarlayiz. Karilari konusmadan, yemek falan yemeyip, makine gibi işlerimizi yaptığımızı zannediyorlar heralde.
Eşinizde bir tuhaflık yok. Abartılı kıskançsınız, terapi almayı düşünebilirsinizMerhaba hanımlar. Sorun eşim. Eşim iş yerindeki kadın arkadaşlarıyla çok samimi. Ben bu durumdan rahatsızım. Tabii ki aynı yerde çalışıyorlar konuşurlar ama örneğin bir arkadaşı var hamile kaç haftalık hamile olduğundan, ne zaman izne çıkacağından, cinsiyetinden tutun her şeyi biliyor. Bu bana saçma geliyor. Söyledim sen abartıyorsun diyor. Sizce normal mi ?
Offf pöfff affra tafraaa afffra taffraaaMerhaba hanımlar. Sorun eşim. Eşim iş yerindeki kadın arkadaşlarıyla çok samimi. Ben bu durumdan rahatsızım. Tabii ki aynı yerde çalışıyorlar konuşurlar ama örneğin bir arkadaşı var hamile kaç haftalık hamile olduğundan, ne zaman izne çıkacağından, cinsiyetinden tutun her şeyi biliyor. Bu bana saçma geliyor. Söyledim sen abartıyorsun diyor. Sizce normal mi ?
E hamile insanla aynı ortamda bulununca ilk akla gelen cinsiyeti sormak değil mi zaten?Merhaba hanımlar. Sorun eşim. Eşim iş yerindeki kadın arkadaşlarıyla çok samimi. Ben bu durumdan rahatsızım. Tabii ki aynı yerde çalışıyorlar konuşurlar ama örneğin bir arkadaşı var hamile kaç haftalık hamile olduğundan, ne zaman izne çıkacağından, cinsiyetinden tutun her şeyi biliyor. Bu bana saçma geliyor. Söyledim sen abartıyorsun diyor. Sizce normal mi ?
Çok abartıyorsunuz hemde bizde erkek arkadaşlarımız anlatiyor karıları kaç haftalık hamile sürü yiyor bunu içiyor ne var bunda hamile kadinlari damı kıskanmaya başladınız bence aşırı bir kıskançlık bu benim eşim 7 kadının içinde çalışıyor oda anlatıyor bazen bıktım karıların içinde kaldım diye geyik yapiyor:) bazen çocukla ilgili birsey olunca tavsiye veriyorlar falan iş arkadaşı onlar akşama kadar beraberler konuşurlar arkadaslar demekki bunlari konusamayanlardan korkun sizMerhaba hanımlar. Sorun eşim. Eşim iş yerindeki kadın arkadaşlarıyla çok samimi. Ben bu durumdan rahatsızım. Tabii ki aynı yerde çalışıyorlar konuşurlar ama örneğin bir arkadaşı var hamile kaç haftalık hamile olduğundan, ne zaman izne çıkacağından, cinsiyetinden tutun her şeyi biliyor. Bu bana saçma geliyor. Söyledim sen abartıyorsun diyor. Sizce normal mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?