Sizce ben kıskanç mıyım yoksa bastırılıyor muyum?

didem3856

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2021
164
381
18
Merhaba hanımlar. Sinirden uyuyamadım. Sizden yardım almak İçin hesap açtım. Ben eşimle aynı yerde çalışıyoruz. Bizimle aynı yerde çalışan bir kadın var. Ben onlardan sonra işe girdim. Başta aram iyiydi kadınla. Eşim sürekli bu kadını kötülerdi. Konuşmamamı isterdi. Ben de mesafe koydum. Eşim bu kadını ne zaman görse güler saçma sapan hareketler yapar. Neyse ben annemi ziyarete geldim. Baktım eşim kadınla konuşmaya başlamış. Muhabbet ediyorlar. Aşırı derecede sinirlendim. Kızdım. Bana sen kıskançsın, asosyalsin dedi. Ben de telefonlarına cevap vermedim dün. Bugün de aramadı. Sizce ben haksız mıyım? Sinirden saçma sapan anlatmış olabilir. Kusura bakmayın.

Kıskançlıktan ziyade eşinizin tuhaflığı var hem kadını kötülüyor ,hem kadını görünce halden hale giriyor hemde siz yokken vs konuşuyor ... Eşiniz tuhaf.siz değil

Eşinize sordunuz mu? Neden kadını kötüleyip konuşma demiş ve kendisi konuşuyormuş?

Kötülemekteki amacı, sizin içinizi rahat ettirip, onunla daha rahat görüşebilmesini sağlamaktı.

yani bir insanı en başta kötüleyip, sizin onunla iletişim kurmanızı engelleyip, kendisi bu insanla görüşmeye devam ediyorsa aklıma tek şey gelir:

Kadınla yakınlar ( artık nasıl bir yakınlık bilmiyorum) ve kadının size ikisinden bahsetmesini istemediği için en başta iletişiminizi koparmış. Size de onu kötülemiş ki kıskanıp olay çıkarmayın. Yani bak hiç alakam olamaz o insanla imajı çizmeye çalışmış bence.

Eşinize sordunuz mu? Neden kadını kötüleyip konuşma demiş ve kendisi konuşuyormuş?
Sordum. Ben mecburiyetten konuştum. Yoksa samimiyetim yok (yalan tabii ki) falan dedi. Öyle soğudum ki eşimden. Ne yapacağımı nasıl davranacağımı da bilmiyorum. Aileme de hissettirmek istemiyorum ama ...

Ben de böyle düşünüyorum ve kahroluyorum. Öyle hisleri var ise neden benimle evlenmek istedi şimdi annem fark etmesin diye bir şey diyemiyorum yatakta sessizce ağlıyorum. Ne yapacağımı bilmiyorum

Erkek birini durduk yere fazla kotuluyorsa onda bir iş vardir. Gercekten o kişi için kotu düşünse direkt gorusmeyi kes demez dikkat et der, nedenini aciklar, kendi de gorusmezdi.
Kesin sizin bilmenizi istemedigi sekilde şakalari, muhabbetleri vardir iyi ihtimalle, kotu ihtimal daha ileri bir seyler olmasi.

Esinizin kadina bi ilgisi var ve aramamasi sinir bozucu. Siz kiskanc degilsiniz. Orradaki tutarsizliga karsi net bi tavir koymussunuz. I se gidince esinizle olayi cozmeye calisin. Ve mumkunse o kadina belli etmeyin. He kadinla yakinlasirdim inadina bi de ben olsam. Bakalim esin o zaman nasil davranacak.

İçimden geçeni yazmışsınız

ben de şunu ekliyim. Konu sahibi kadınla sen de samimi ol hatta baya samimi ol. Eşin laf derse de ne var sen de samimi oluyosun de. Ama kadını kesinlikle yakınında tut

İçim almıyor eşimin adını bile duymak istemiyorum. Ona ilgisi olduğunu ben de düşünüyorum. Önceden şüphe ediyordum şimdi eminim. Beni üzen şey madem öyleydi neden benimle evlenmek istedi beni şu aşamaya getirdi insan eşine güvenmez mi ben güvenemiyorum

Ne kadar zamandır evlisiniz ki çocuğunuz var mı

Konuyla alakası yok ama uzaktan eşinizin o kadınla konuşmaya başladığını nasıl gördünüz? Siz haklisiniz eşiniz üste çıkmaya çalışıyor bu arada. Bir de şu an hem suçlu hem güçlü gibi davranıyor. Ya kaybetmekten korkmuyor ya da rol kesiyor şimdilik. 2-3 güne çıkar kokusu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…