- 12 Haziran 2021
- 164
- 381
- 18
Bir yıllık evliyiz ve hamileyimNe kadar zamandır evlisiniz ki çocuğunuz var mı

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bir yıllık evliyiz ve hamileyimNe kadar zamandır evlisiniz ki çocuğunuz var mı
Kırmak istemem ama umarım eşinize bel bağlamıyorsunuzdur hamileliğiniz için, çünkü bariz şekilde güvenmiyorsunuz.Bir yıllık evliyiz ve hamileyim![]()
Allah sağlıklıca vaktinde kucağına almayı nasip etsin. Kendini strese sokma. Dediğim gibi bence kadınla sen de samimi ol yakınında tut. O zaman kocan kadınla ilgilenirken tereddüt eder. Kocan o kadınla samimiyetine bir şey derse de sen de samimisin dersin.Bir yıllık evliyiz ve hamileyim![]()
Kıskançlıkla ne alaksi var. Eşin baya baya sana onu kotuleyip arkandan kadına yürümüş açık açık. Sen bana onu kotulerken ona karşı ne bu saçma sapan gevşek hareketlerin diye sormadinmiMerhaba hanımlar. Sinirden uyuyamadım. Sizden yardım almak İçin hesap açtım.Ben eşimle aynı yerde çalışıyoruz. Bizimle aynı yerde çalışan bir kadın var. Ben onlardan sonra işe girdim. Başta aram iyiydi kadınla. Eşim sürekli bu kadını kötülerdi. Konuşmamamı isterdi. Ben de mesafe koydum. Eşim bu kadını ne zaman görse güler saçma sapan hareketler yapar. Neyse ben annemi ziyarete geldim. Baktım eşim kadınla konuşmaya başlamış. Muhabbet ediyorlar. Aşırı derecede sinirlendim. Kızdım. Bana sen kıskançsın, asosyalsin dedi. Ben de telefonlarına cevap vermedim dün. Bugün de aramadı. Sizce ben haksız mıyım? Sinirden saçma sapan anlatmış olabilir. Kusura bakmayın.
Ne kadar zamandır evlisiniz ki
Çok teşekkür ederim. Allah razı olsun.Allah sağlıklıca vaktinde kucağına almayı nasip etsin. Kendini strese sokma. Dediğim gibi bence kadınla sen de samimi ol yakınında tut. O zaman kocan kadınla ilgilenirken tereddüt eder. Kocan o kadınla samimiyetine bir şey derse de sen de samimisin dersin.
Sordum hep reddetti beni paranoyak olmakla suçluyor kafamda kuruyormuşumKıskançlıkla ne alaksi var. Eşin baya baya sana onu kotuleyip arkandan kadına yürümüş açık açık. Sen bana onu kotulerken ona karşı ne bu saçma sapan gevşek hareketlerin diye sormadinmi
Artık bağlamıyorum ayrılsam ne yaparım diye düşünmeye başladımKırmak istemem ama umarım eşinize bel bağlamıyorsunuzdur hamileliğiniz için, çünkü bariz şekilde güvenmiyorsunuz.
Her zaman derim bir erkek durduk yere bir kadınla konuşma diyorsa bir yarası vardır kadınla aldatacak seni altını hazırlıyor işteMerhaba hanımlar. Sinirden uyuyamadım. Sizden yardım almak İçin hesap açtım.Ben eşimle aynı yerde çalışıyoruz. Bizimle aynı yerde çalışan bir kadın var. Ben onlardan sonra işe girdim. Başta aram iyiydi kadınla. Eşim sürekli bu kadını kötülerdi. Konuşmamamı isterdi. Ben de mesafe koydum. Eşim bu kadını ne zaman görse güler saçma sapan hareketler yapar. Neyse ben annemi ziyarete geldim. Baktım eşim kadınla konuşmaya başlamış. Muhabbet ediyorlar. Aşırı derecede sinirlendim. Kızdım. Bana sen kıskançsın, asosyalsin dedi. Ben de telefonlarına cevap vermedim dün. Bugün de aramadı. Sizce ben haksız mıyım? Sinirden saçma sapan anlatmış olabilir. Kusura bakmayın.
Haklisin seni uzaklastrip kendi yakinlasiyor ne demek bu kadina gıcık olmasi gerek yani seninde konustugunu istemiyo cunku amaci ne bence izle kocani bakalim ne yapacak?Merhaba hanımlar. Sinirden uyuyamadım. Sizden yardım almak İçin hesap açtım.Ben eşimle aynı yerde çalışıyoruz. Bizimle aynı yerde çalışan bir kadın var. Ben onlardan sonra işe girdim. Başta aram iyiydi kadınla. Eşim sürekli bu kadını kötülerdi. Konuşmamamı isterdi. Ben de mesafe koydum. Eşim bu kadını ne zaman görse güler saçma sapan hareketler yapar. Neyse ben annemi ziyarete geldim. Baktım eşim kadınla konuşmaya başlamış. Muhabbet ediyorlar. Aşırı derecede sinirlendim. Kızdım. Bana sen kıskançsın, asosyalsin dedi. Ben de telefonlarına cevap vermedim dün. Bugün de aramadı. Sizce ben haksız mıyım? Sinirden saçma sapan anlatmış olabilir. Kusura bakmayın.
Tesadüfen. Çalıştığımız yere teftişe gelmişler. Bana da başka arkadaşım söyledi. Eşiniz anlatmadı mı .... (kadının adı) ile konuşurlarken duydum dedi. Öyle deyince sordum. Sonra eşime sordum ha öyle konuştuk havadan sudan dedi. Ertesi gün o geldi o geldi konu açtı ben konuşmak istemedim falan dedi. Sinirden kendimi ifade edemiyorum kusura bakmayınSiz muhabbet ettiğini nasıl öğrendiniz?
Çok teşekkür ederim. İnşallah başarırımBebeğinizi sağlıkla kucağınıza alın ve beni iyi dinleyin. Eşiniz diyelim ki kadınla yakınlık kuruyor sakın adım atmayın. Mesaj atmayın ararsada açmayın. Ulaşılmaz olun enerjinizi düşürün onu düşünmeyinki size yoğunlaşsın. Bebeğini taşıyorsunuz üstelik. Esrarengiz olun umursamıyor kıskanmıyor gibi davranın ve izleyin. Sizde işyerinde diğer erkeklerle sosyalleşin.
Tesadüfen. Çalıştığımız yere teftişe gelmişler. Bana da başka arkadaşım söyledi. Eşiniz anlatmadı mı .... (kadının adı) ile konuşurlarken duydum dedi. Öyle deyince sordum. Sonra eşime sordum ha öyle konuştuk havadan sudan dedi. Ertesi gün o geldi o geldi konu açtı ben konuşmak istemedim falan dedi. Sinirden kendimi ifade edemiyorum kusura bakmayın
Mesela ben bir şey anlatırdım benim değil o kadını dinlerdi, sürekli onunla ilgili sorular sorardı. O zaman şüphelenirdim ama kondurtmazdım. İsteseler benden önce tanışıyorlar zaten aralarında bir şey olurdu derdim ama öyle değilmişÖnceden neden şüpheleniyordunuz?
Üzülmeyin başarmazsanız olmaz. Eşimle sevgiliyken sorumsuz davranışları vardı dönemsel bunalım. Kendine gel seninlemi uğraşıcam diye sildim numarasını 30 aramasına mesajlara dönmedim o da sildi. Tek mesaj atmadım sonra iletişimde kurmadım. Sonra konuşalım diye dönmüştü. Ne kadar ulaşılmaz olursanız o kadar ilgi görürsünüz. Bazen ben evde bile totomo dönüp yatıyorum eşime hani sen çokta tın der gibi sonra o adım atar ama yakınlaştığında dur biiğğ muhabbeti. Bırakın sakın iletişime geçmeyin ve benimle bu şekilde konuşamazsın dikkat et kelimelerine ne yapıyorsan yap diyip geçin. Ulan hanım beni saldı noluyor desinÇok teşekkür ederim. İnşallah başarırım![]()