• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce ben kıskanç mıyım yoksa bastırılıyor muyum?

Ben de böyle düşünüyorum ve kahroluyorum. Öyle hisleri var ise neden benimle evlenmek istedi 😔 şimdi annem fark etmesin diye bir şey diyemiyorum yatakta sessizce ağlıyorum. Ne yapacağımı bilmiyorum
Her şeyi anladığınızı söyleyin, aldattığını itiraf etsin siz de boşanın.

Adamın başka birine ilgisi varsa bence bu şekilde davranması işine gelir. Oh beni saldı istediğimi yaparım diyebilir gibi geldi bana 🤷🏻‍♀️ hatta bunu bahane olarak bile kullanabilir. Zaten bana ilgisizdi vs
Başkasına ilgisi varsa karısı dahada ilgilenirse değişen bşşey olmaz karım zaten peşimde bişeyde yapsam affeder çocuğumuda saklamaz diye rahat davranır bence. Lakin karşı tarafa kaybedersin beni imajı verirsen bi düşünecektir.

Bugün aradı kaç kez açmadım. Mesaj attı. O kim ki sen takıyorsun onu. Daha yüzüne bakmam. Hamilesin üzme bebeğimizi falan yazmış
Bence de üzme kendini ❤️ Eşini gözlemlemeye devam et ama ortada şu anda somut bir şey yokken bu kadar kendini germe ve olay çıkarma

Kocanız tam olarak kaba etlerini buruverip morartmalık..sinir oldum, çok akıllı sanıyor kendini, kadına ilgisi var galiba.pislik herif

Merhaba hanımlar. Sinirden uyuyamadım. Sizden yardım almak İçin hesap açtım.😔 Ben eşimle aynı yerde çalışıyoruz. Bizimle aynı yerde çalışan bir kadın var. Ben onlardan sonra işe girdim. Başta aram iyiydi kadınla. Eşim sürekli bu kadını kötülerdi. Konuşmamamı isterdi. Ben de mesafe koydum. Eşim bu kadını ne zaman görse güler saçma sapan hareketler yapar. Neyse ben annemi ziyarete geldim. Baktım eşim kadınla konuşmaya başlamış. Muhabbet ediyorlar. Aşırı derecede sinirlendim. Kızdım. Bana sen kıskançsın, asosyalsin dedi. Ben de telefonlarına cevap vermedim dün. Bugün de aramadı. Sizce ben haksız mıyım? Sinirden saçma sapan anlatmış olabilir. Kusura bakmayın.
Eşiniz sixi manipüle edıyor.Sonrada adosyal dıye damgayı yapıştırıyor.Başkalarının aklı ıle bundan sonra ıs yapmazsınız.Iyı olmuş size .Harıka bır ders olur umarım .

Back
X