Kocanla yaşıt kadınlara teyze dediğine göre (hatta yorum yazanların çoğu kocandan küçük) kocan da bu durumda amca, moruk, bunak falan mı oluyor?aynen koca meraklısıyım o yüzden erkek arkadaşım oldu ve evlendim . Sen hiçbirini yapma teyze
Benden önce davranmışsınTeyze dediğiniz kadın kocan kadar. O halde neden bir amaca ile evlendiniz?
Kocanın neredeyse amca olması peki.aynen koca meraklısıyım o yüzden erkek arkadaşım oldu ve evlendim . Sen hiçbirini yapma teyze
Bu sorunun ardından üyeliğini siler kaçar muhtemelen.
Benim eleştirel yorumlara saygım var yorumları tam okumadım ama bana cevabından sonra yazdığınız yorumdan sonra okuyup mantıklı buldum mesela. Yazan kişinin bana koca meraklısı demesi ne kadar doğruysa benim de ona yazdığım o kadar doğrudur . Evet 30-40lı erkeklere amca demiyorum ama abi diyorum . O ablanın profiline girmedim uzaktan bakıp söyledim yanlış söylemişimdir hadi abla olsun:)Bende önce davranmışsınsitede 30lı veya 40lı yaşlarındaki kadınlara teyze diyen genç kadınların hemen hemen hepsi yaşlı erkeklerle beraber oluyor. (Yani kendi standartına göre yaşlı)
Kesinlikle katılıyorum. Kv de müdahalecilik sıfır. Kadın kaç yaşına gelmiş, hâlâ kazık kadar insanları doyurma derdinde, onun olayı tamamen duygusal. Aksine kv , gelineKadının pek bir şeye müdahale ettiği yokmuş. Eşiniz bazı şeylerin böyle olmasını istiyor gibi Zaten sizinle bu konuyu konuşmak dahi istemiyor. Aynı şekilde sizde bilerek evlenmişsiniz.
Abilerle evlenebiliyoruz yani yahu bana nene desen ne olur sen kendinden 15 yaş koca adamla evlenmis misin evlenmissinBenim eleştirel yorumlara saygım var yorumları tam okumadım ama bana cevabından sonra yazdığınız yorumdan sonra okuyup mantıklı buldum mesela. Yazan kişinin bana koca meraklısı demesi ne kadar doğruysa benim de ona yazdığım o kadar doğrudur . Evet 30-40lı erkeklere amca demiyorum ama abi diyorum . O ablanın profiline girmedim uzaktan bakıp söyledim yanlış söylemişimdir hadi abla olsun:)
O kadar önemli kişiler olsa silip giderdim haklısın. Hiçbirimizin birbiri için burda önemi yok . Ayrıca hadi teyze değil abla olsun . Ben problem yaşıyorum diye koca meraklısı diyor . Kocana meraklısın dese kabul edebilirdim bak . Niye acaba tek ona o cevabı verdim terbiyemi bozmadanBu sorunun ardından üyeliğini siler kaçar muhtemelen.
Teyze dediğin kişi neredeyse kocanla yaşıt ve kocası senin kocan yaşında yalnız. :))aynen koca meraklısıyım o yüzden erkek arkadaşım oldu ve evlendim . Sen hiçbirini yapma teyze
Kocamın benden küçük olduğunu söyleme şimdi üzülmezin :) o 23 yaşında kocası 38 ben 44 yaşındayım kocam 39Teyze dediğin kişi neredeyse kocanla yaşıt ve kocası senin kocan yaşında yalnız. :))Bibibella Yani en doğru yorum yapacak kişi o.
Ve kusura bakma ama ben 29 yaşında olmama rağmen kocan yaşında biriyle ilişkiye bile başta pek sıcak bakmam ama sen tutup evlenmişsin, üstüne kayın aileyle cümbür cemaat bir hayatın var. Evlisiniz ama 2 ayrı evde kalıyorsunuz, bir ev düzeniniz yok. Tüm bu eksilere bakılırsa evet ne yazık ki dışarıdan koca meraklısı gibi görünüyorsun. Ha beni zerre ilgilendirmez ama insanlara sözde " teyze" diyerek hakaret ettiği sanarken dön de bir kendi hayatına bak.
Haydi sen gençsin, bazı şeyleri düşünemedin. Ailenin de mi aklı yoktu? Yazık etmişler sana, kardeşimden bile küçüksün, üzüldüm açıkçası.
Meselenin kocan olduğunu anlayamıyorsun mesela, toyluğun bundan belli.
terbiyemi bozmadan ne yazdiysam hak etti bana koca meraklısı diyerek üslubunu bozdu . Ben burda bana eleştiri yapan diğer yorumlara niye acaba hiç üslubumu bozmamisim? Yazdıklarınızın hepsini okumadım ama savunmak amacıyla yazdınız kalanları da büyük ihtimalle . Ben zaten şu an sıkıntılı durumdayım sanki sırf erkek koca meraklısı olduğumdan evlendim . Aynen bile bile evlendim o yorum çok doğru düzgün de burda savunuyorsunuz . Bağlanma problemim eşime düşkünlüğüm var o doğru ama onun yazdığı başka.Koca meraklısı düzgün üslup teyze hakaret ama:)Teyze dediğin kişi neredeyse kocanla yaşıt ve kocası senin kocan yaşında yalnız. :))Bibibella Yani en doğru yorum yapacak kişi o.
Ve kusura bakma ama ben 29 yaşında olmama rağmen kocan yaşında biriyle ilişkiye bile başta pek sıcak bakmam ama sen tutup evlenmişsin, üstüne kayın aileyle cümbür cemaat bir hayatın var. Evlisiniz ama 2 ayrı evde kalıyorsunuz, bir ev düzeniniz yok. Tüm bu eksilere bakılırsa evet ne yazık ki dışarıdan koca meraklısı gibi görünüyorsun. Ha beni zerre ilgilendirmez ama insanlara sözde " teyze" diyerek hakaret ettiği sanarken dön de bir kendi hayatına bak.
Haydi sen gençsin, bazı şeyleri düşünemedin. Ailenin de mi aklı yoktu? Yazık etmişler sana, kardeşimden bile küçüksün, üzüldüm açıkçası.
Teyze dediğin kişi neredeyse kocanla yaşıt ve kocası senin kocan yaşında yalnız. :))Bibibella Yani en doğru yorum yapacak kişi o.
Anlamıyorsan boşa üzülme. Anladığın şeylere üzül ki çözümün akıl verebilecek kabiliyetin olsun . Yeni yetme tavsiyesi . Ben anlamıyorum mesela akıl almak için soru açtım . Bir teyze yazdık nerelere geldi bu kadar zoruna gideceğini bilsem yemin ederim yazmazdım bildirim yağmuruna tutuldum . Zoruna gidecek seyler duymak istemiyorsan düzgün üslupla eleştiri yapmalısınKocamın benden küçük olduğunu söyleme şimdi üzülmezin :) o 23 yaşında kocası 38 ben 44 yaşındayım kocam 39gerçekten üzülüyorum kendinden 15 yaş büyük biriyle evlenecek ne yasıyorlar anlamıyorum
"Yazdıklarınızın hepsini okumadım ama savunmak amacıyla yazdınız kalanları da büyük ihtimalle . "terbiyemi bozmadan ne yazdiysam hak etti bana koca meraklısı diyerek üslubunu bozdu . Ben burda bana eleştiri yapan diğer yorumlara niye acaba hiç üslubumu bozmamisim? Yazdıklarınızın hepsini okumadım ama savunmak amacıyla yazdınız kalanları da büyük ihtimalle . Ben zaten şu an sıkıntılı durumdayım sanki sırf erkek koca meraklısı olduğumdan evlendim . Aynen bile bile evlendim o yorum çok doğru düzgün de burda savunuyorsunuz . Bağlanma problemim eşime düşkünlüğüm var o doğru . Koca meraklısı düzgün üslup teyze hakaret ama:)
Benim zoruma gitmedi ki arkadaşlar doğru yere parmak bastı sadece canını sıkanda o ben teyzeysem kocanda amca yavrum git amcayla mutlu mesut kv kp eyle :)Anlamıyorsan boşa üzülme. Anladığın şeylere üzül ki çözümün akıl verebilecek kabiliyetin olsun . Yeni yetme tavsiyesi . Ben anlamıyorum mesela akıl almak için soru açtım . Bir teyze yazdık nerelere geldi bu kadar zoruna gideceğini bilsem yemin ederim yazmazdım bildirim yağmuruna tutuldum . Zoruna gidecek seyler duymak istemiyorsan düzgün üslupla eleştiri yapmalısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?