SİZCE BEN Mİ HAKLIYIM EŞİMM Mİ

ailesi ile problemi düğün zamanı yuzüstü bırakmaları evden kovmaları eşimin arkasından kotu konuşmaları evlerine gitmek isteyip te kabul etmemeleri aradıgımızda acmamaları falan bunun gibi şeyler
ehhhh pardonda kocan hakli sende israr etme artik aaa bu necanim okadar seyi benim esim yasasa söz konusu bile olmaz gitmek istese ben derim gitmeyelim neler yaptilar bize falan die

hiç bir ortama bu konu yuzunden gidemiyorum ve yanlız hissediyorum kendimi.o yuzden bu konuya bu kadar tkıldım sadece bu düğün meselesi değil yani.

Üzgünüm ama bana da esinizi dusunmeyen bir kadın imaji cizdiniz.
Adam iyi yada kötü ailesiyle gorusmek istemiyor ama siz sırf kazanan olmak için nispet için adamın duygularıni hiçe sayiyorsunuz. Bu çok bencilce

Kuduracak kadar onemli bir konu degil. Dugun sahiplerini esinizden cok sevmiyorsunuz ya.
Esinizin ailesinin karsisinda yenik dusmek felan ne garip dusunceler boyle. Birakin bu bos isleri

haksızsın eşin mutsuz olcak sende mutlu mutlu oynuycakmısın saygı duy üstüne gitme milletin düğünü için kendini onun yerine koy istemediğim bi ortamda bulunmak kadar zor bişi yok.

Reactions: anu
zaten bende kavgalıyım ben de konuşmuyorum onlarla.ben sadece konuşmasak ta olur modundayım.ama o beni ayıplarlar kafasında

b,lemedim. ben düğün sevmem hiç. o yüzden eşinize hak veriyorum, sebebi de var üstelik.

eşimin ailesindeki düğün ve eşimin ailesinin sorunlarıyla hiç ilgilenmezdim. bence eşiniz haklı.

hatta ben olayı neden bu kadar büyüttüğünüzü de anlamadım

Eşini neden zorlayarak zor durumda bırakıyosun ki açıklamasını yapacakmıış eşin.
Sende düğünlerden mahrum kal nolcak takı takacağınıza yemeğe gidin kendi kendinize eğlenin.
Eşin haklı canım.

Düğüne gitmemeyi yenilgi olarak düşünen sizsiniz . kabul edin derdiniz düğün değil . eşinizle mutsuzsunuz demedim zaten . Allah mutlu etsin banane bizene.
Siz üzülüceğini umursamaz halde davranmissiniz bende acıdım adamcağıza. neticede ailesi farkindamisin ? çocuk bile anlar üzüleceğini .

Eşin haklı bence. Ailesiyle slm verse bi türlü vermese bi türlü .. rahat rahat oturun evde düğün sahiplerine de durumu anlatacakmis madem ..ohh mıs

bence de eşiniz haklı. siz kızı sevdiğiniz için gitmek istiyorsunuz ama eşiniz ailesi ordayken yabancı gibi durmayı kaldıramıyor demek ki. bu cidden zor bir durum. sizi de anlıyorum ama şunu düşünün sevmediğiniz insanların olduğu ortamda zaten rahat edemezsiniz. düğünden sonra evlerine gidin. başka ortamlar içinde geçerli siz çağırın. eşinizin ailesini çağırmazsınız zaten sizde bu şekilde ortamlarda bulunmuş olursunuz. insanlara da izah edersinisiniz onlar olunca ben gelemiyorum diye. gerçekten sizi görmek isteyen sizi ayrı çağırır.

düğüne gitmek için eşinin gururunu ayaklar altına almaya çalışıyorsun, düğün değil mi ya gitmeyiver

Esin haklı bence neden bu kadar ısrar ediyosun adamı istemediği bi ortama sokmak için zaten takılan çiçek gondercekmis zorlama adami bence

Esin haklı bence neden bu kadar ısrar ediyosun adamı istemediği bi ortama sokmak için zaten takılan çiçek gondercekmis zorlama adami bence
yukarda dediğim gibi her ortamda bole olunca artık sinirlerim bozuldu sanırım.

Eşin haklı.Hissettiklerine saygı duymalısın.Oraya gidip gerilmek,insanların gereksiz sorularına muhatap olmak istemiyor.

Her ortam derken ailesiyle bağlantılı ortamlarimi istemiyo yoksa hickimseyi mi istemiyo
mesela şöyle soyleyim bi öğlen oturması oluyo beni deçağırıyolar.beni göndermiyor.o konuda haklı çünkü gönderince suratıma bakmıyolar konuşmuyolar benimle.zaten bende gitmiyorum artık.ama bu seferde niye hiç bize gelmiyosun diyolar

zaten konusunu açmayacağım bi daha.üzülüyo belli etmesede.ben tamamen sildiğim için bana ha var ha yok hiç farketmiyo artık .o yuzden daha farklı düşünüyorum sanırım

Cnm ne diyolarsa desinler esin haklı bence suratına bakilmayan yere neden gidiyorsun ki esin senin hakkını koruyor bence gayet iyi bir davranış bak hem gondermiyo diyosun hemde aslında bu yüzden göndermiyo diyosun aslında onun haklı olduğunu sende biliyosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…