SİZCE BEN Mİ HAKLIYIM EŞİMM Mİ

evet am
a bole bole ben kendimi hep dışlanıyomuş gibi hissediyorum

Bunu kim diyor? Bunu diyen adam sizin gerekçenizi de biliyorsa onların olmadığı bir zaman sizi çağırır. Çok mu zor. İlla herkesi aynı gün mü ağırlamalı?
akrabalar diyolar.işte keske ole çağırsalar ama yok herkes aynı anda oluyo genelde malesef

akrabalar diyolar.işte keske ole çağırsalar ama yok herkes aynı anda oluyo genelde malesef

Şu kadarını söyleyebilirim, düğüne gitmeme konusunda eşiniz haklı. Ama gündüz gezmesinde kalabalık da bir ortam olacaksa sizi göndermiyor diye bir şeyin olması gereksiz geldi. Siz bir bireysiniz gideceğiniz yeri bilemiyor musunuz?
Gene de ben olsam başka arkadaş çevresi edinir, eşimin akrabalarından da uzak durmaya çalışırdım.

Eşiniz haklı. Yanında olmalısınız

Sen konusmadigin insanlarla aynı ortamda bulunmak istermisin?

Ne acaipsiniz?
Esinizin tepesine etmisler siz ben onlar yuzunden neden dugunden mahrum kaliyorum diyorsunuz?
Zaten dugun seven de ilk kez duydum, hani bekar kizlar olur kendilerini bi gosterme meraki vardir dugunlerde, e sizde o da yok evli barkli kadinsiniz.
Esinize sayginiz yok bence.

esınız haklı
altı ustu bı dugun gıtmesenız ne olacakkı
hanı sızın kuzenınız olur en yakınınız olur gıtmek ıstemez belkı oyuzden ısrar edebılırdınız
kendısının akrabası kendısı gıtmek ıstemıyor bukadar basıt :)

Bence sizin dugune gitme amaciniz esinizin ailesine kendini gosterme esin selam vermiycek gecip yanlarindan gideceksiniz. Bakinnnn biz mutluyuz asil siz bizim umurumuzda degilsinizzzz diye gisternek kendinizi. Yoksa kocaniz kendi cevresinden uzak olmak isterken diplerine gitmek istmeyi anlamam.

simdi gidip yuzlerini gorup (konuyu bilmiyorum) caninin sikilmasindansa gitmemek daha iyi gibi . ama bir yandan sizi de anliyorum .ben olsam bende gitmek isterdim dugune. yada gidin hemen gelinle damadi tebrik edin hediyesini verin hemen cikin .

Esiniz haklı zaten ve kavga sebebini de okuyunca zaten cok cok haklı. Ayrıca kendi akrabası derdim cok umursamazdım.

Bir şeyi anlamadım, siz kocanızla akraba mısınız? Akraba evliliği mi yani?
Hayır kocanızın akrabalarıyla görüşememenize bu kadar takılmanızı cidden anlamıyorum da.
Normalde insanlar kocasının akrabasını az görmek için köşe bucak kaçar, siz kocanızın akrabalarının olduğu toplantılara gidemediğinize çok üzülüyorsunuz tuhaf geldi. Çok tuhaf hem de.
Eğer ikiniz de akrabaysanız hadi bir nebze anlarım da kocanızın akrabalarıysa sadece cidden tuhafsınız.
Ben bir buçuk yıllık evliyim daha ne kuzenine gittim ne dayısına ne teyzesine. Gitmem de yani çok önemli bir şey olmadıkça, buna bu kadar takılmanız cidden normal değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…