merhaba,
3 yıldır süren bir ilişkim var. birlikte yaşıyoruz. erkek arkadaşım eskiye göre bana çok ilgisiz. örneğin yıldönümümüz için ilk yılımızda sürpriz yapmıştı geçen sene ben yaptığımda bütün gün arkadaşlarıyladı ve akşam yorgun geldi hediyeme bile doğru düzgün bakmadan yattı. bu sene yıldönümümüzde bi arkadaşımız vesile olmasa sıradan bi gün gibi geçiricektik. sıradan ikii arkadaş gibiyiz. güzel bi söz pek söylemez genelde adımla hitap eder. sürprizi, hediyeyi geçtim çiçek bile koparmıyo üstelik en sonunda açık açık istememe rağmen. eskiden daha duyarlıydı. sürekli gelecek planları yapıyor. ama benim şuan neler istiyebileceğimi düşünmüyor. sürekli evliliğimizin nasıl olacağının, çocuklarımızı nasıl yetiştirceğimizi bile düşünüyor. fakat ilgisiz. üstelik hala evlenme teklifi etmedi. onunla rahatlıkla konuşup dertleşebiliyorum. bütün bunları ima ederek çok kez konuştum fakat hiç bir değişme yok. artık isteklerimi söylemekte istemiyorum. bi anlamı kalmadığını düşünüyorum. onun üzerine çok düştüğümden böyle olduğunu düşünüyorum. yani kovalayan ben oldum galiba. şimdi daha soğuk davranıyorum. bu seferde 'noluyo sorun ne diyo' açıklayamıyorum. şimdi bu durumu nasıl düzelteceğimi hiç bilmiyorum. sanki 20 yıllık evli gibiyiz. hiç heyecan yok. ondan soğumaktan korkuyorum. işin içinden çıkamadım. yardımlarınızı bekliyorum. okuduğunuz için teşekkürler.