sizce ben ne yapmalıyım?

sibel clk

üzgün insan
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2016
30
5
1
34
Kocamın beni aldattığını ilk hareketlerinden sonram mesajlarını bulup öğrendim benle evliyken daha başka bir kadınla evlilik planları yapan mesajlar delirdim. Kocamın halen beni aldattığını biliyorum benle hiç bir alakası yok istediğini her haliyle belli ediyo ama ailesi yüzünden aynı evdeyiz ayrılamıyorm hem seviyorum hem ggitceğim yerinde yok yaptıklarımda katlanamıyorum kafayı yiycek gibiyim ne yapmalıyım ben

Boşan tabi ki başka kadınla evlilik planı yapan adamla daha ne kadar aynı evde kalmayı düşüyorsun?

Iki yol var, aldattigini belgeleyip bosanacaksin veya bosanmam dersen de kabullenip ogrendigini hic belli etmeyeceksin. Belli ettikten sonra bosanmazsaniz hepten yuzsuzlesiyorlar.

Bu arada baska kadinla evlilik plani yapiyormus yani esiniz sizi zaten bosanacak.

yazdiklarimizi dikkate alacak misin yoksa seni aldatan adami sevmeye devam.mi edeceksin. stockholm sendromu falan olabilir mi. zorbalik falan var mi. ona gore yazalim. ya da kendimizi yormayalim

sibyorumlarınızı i: 47182399 .!.:
Kocamın beni aldattığını ilk hareketlerinden sonram mesajlarını bulup öğrendim benle evliyken daha başka bir kadınla evlilik planları yapan mesajlar delirdim. Kocamın halen beni aldattığını biliyorum benle hiç bir alakası yok istediğini her haliyle belli ediyo ama ailesi yüzünden aynı evdeyiz ayrılamıyorm hem seviyorum hem ggitceğim yerinde yok yaptıklarımda katlanamıyorum kafayı yiycek gibiyim ne yapmalıyım ben
Arkadaşlar yorumlarınız

Çocuğum var 25 yaşındayım arkamda duran kimsem yok nereye kadar mücadele edebilirim ben nereye gidebilirim ayrılık aşamasında çocuğum ne olucak

Nereye kadar dayanacaksın? Elbet bi yerde patlak verecek. Topla kanıtları aç davayı. Ailen hayattamı ne derler dönemez misin?

Evet şiddette uyguluyor ama gitmem i
yazdiklarimizi dikkate alacak misin yoksa seni aldatan adami sevmeye devam.mi edeceksin. stockholm sendromu falan olabilir mi. zorbalik falan var mi. ona gore yazalim. ya da kendimizi yormayalim

Kocan o kadınla da evlensin, mutlu mesut sevgi dolu bir hayat sürün.

o mesajlarin fotografini çek, avukat bul, onunla hareket et, aldattigi için tazminat alirsin zaten, ogluna ve sana nafaka baglanir, odemezse hapis yatar zaten.

Şiddet var, aldatma var, evlenme planı var ; ben ne yapayım diye soruyorsunuz.
Ee ne desin buradakiler size.
Siz olsanız karşınızdakine ne derdiniz.
..

Maddi imkanlardan dolayı hiç bir kadın bu zulme sessiz kalmamalı.

Alın tazminatinizi, nafakanizi , ev tutun. Mesleğinin yoksa, tazminat, nafaka yetmezse, çocuk bakın, yaşlı bakın, apartman silin, ev temizleyin, kreşte yardımcı ablalık yapın v.s.

Ayağa kalkmak için kimseye ihtiyaciniz yok. Allah ' a siginin ve çıkın yola.

İspatlayacaksın, evden kovacaksın. Nafaka ile çocuğuna bakıcı bulup kendin işbulup çalışma ihtimalin yok mu?

Bak cnm evlenme planlari yapan adamin evlenmesini beklemiyeceksin herhalde!
Ispatla aldattigini
Ver dilekceni
Tazminatta alirsin nafakada Esyalarda bolusuluyor zaten
Cesaretli ol
Tutarsin bi ev cocugun krese gider girersin bi ise
Allah yardimcin olsn
Hayat devam ediyorrr

Back
X