- 6 Ekim 2013
- 1.172
- 300
- 133
- Konu Sahibi helloeverybody
-
21 yasina basmis 22 sinden gun almis genc bir kizim , hayatimda hic sevgilim olmadi , aslinda arkadas olarak bile bir erkekle ne bulustum ne de gorustum . Disaridan bakanlarin kesin sevgilisi vardir diyecegi kizlar gibi normal bir gorunusum var , ama hic sevgilim olmadi . Kizlar arasinda laf lafi acinca soruyorlar var mi diye yok diyorum ama cesaret edip benim hic sevgilim olmadi ki diyemiyorum alay konusu olmamak icin . Niye olmadi diye merak edenleriniz olursa , cok ince eleyip sık dokuyan biriyim su ana kadar istedigim gibi biriyle karsilasmadim ve sirf canim sıkıliyor diye de biriyle arkadaslik kurmadim . Kisacasi sizce durumum normal mi ? Var mi aranizda bana benzer durumda olanlariniz ?
iphone dan kadinlar kulubu araciligiyla gonderilmistir
canım kaliteli bir kişiliğin var, olduğu zaman istedğim gibi olsun diyorsun, başkaları gibi öylesine birileriyle görüşmüyorsun, gayet olması gereken gibisin normal yani bu durum, inş karşına istedğin gibi düzgün biri çıkar
Cok tesekkur ederim , insallah bekledigime deger
ay tabikide normalsin ya bu bir tercih meselesidir demek ki henüz o insanla tanışmadın.. sadece zaman
Ince eleyip sık dokumak derken???
Aradigin kriter be olabilrki? Bu yasta ogrenci biriyle birlikte olursun baska ne ozelligi olabilrki? Kisilik bakimindan diyorsan onuda tanimadan bilemezsin
Birde aradigin kriteri ve senin ozelliklerini merak ettim dogrusu:26:
'Disaridan bakanlarin kesin sevgilisi vardir diyecegi gibi normal gorunuslu kiz' taniminizi ilginc buldum...
Sevgilisi olup adama hayati zindan eden o kadar kiz taniyorum ki bunu normallik olcutu olarak gormek manasiz geldi...
Alay konusu olmamak icin soylemediginiz bu durumla alay edecek tiplerin gorusleri sizi ilgilendirmesin...
Hayatinda bir erkek olmadan solunumu felc olan kizlarin yasadigi bir toplumdayiz diye bu kadar onemseniyor sevgililik meselesi...
Sevgili ya da koca bulan sinif atliyormus gibi algilaniyor...
O yuzden erkeklerin burnu havada, kizlarin pesinden kosmuyorlar eskisi gibi, ne de olsa kizlar av halindeler, tercih edilir hissetmek hayat gayeleri...
O yuzden sorunlu da olsa iliskisine devam ediyor kizlar ya da olmayacak adamlarin libidolarina teslim oluyorlar...
Bu anlamsiz zihniyet de sevgilisi olmayana 'Bende bir sorun mu var dedirtiyor...
Egitiminizi tamamladi ya da tamamliyor, kendinizi her anlamda gelistiriyorsaniz, saygili ve de vicdanliysaniz sevgilisi olup da ondan baska derdi olmayan ve varligiyla tum hem cinslerimizi zora sokan ve utandiran kizlardan daha normalsiniz...
Doğru yoldasın, devam et. O sevgilisi olanların %95'i ayrılacak zaten. Gençliğini yaşa, boşveer.
bence insanlara bi şans ver canım. belki tanıyınca seversin. fazla inceleme, tanış.
kriterleriniz cok katıysa ve insanlara karsı güvensizlik sorununuz varsa bu anormal olabilir ama seçici olmak cok buyuk bi problem değil hatta iyi bişey. buraya bi sürü sey yazılıyo nişanlım şöyle eşim böyle bosanamıyorum nişanı atamıyorum şöyle böyele falan diye. öyle olmasındansa senin gbi olmak cok daha iyi
Cok kati kriterlerim yok aslinda bana gore olmasi gereken seyler ama su ana kadar onume kriterlerime uyan biri cikmadi bende aman sevgili bulayim diye ortam ortam gezmedim kendimi derslerime okuluma verdim .
evde kalmıs gibi konusuyosun yacıkar karsına daha yasın kaç iyi yapmıssın o zaman böyle devam et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?