- Konu Sahibi helloeverybody
-
21 yasina basmis 22 sinden gun almis genc bir kizim , hayatimda hic sevgilim olmadi , aslinda arkadas olarak bile bir erkekle ne bulustum ne de gorustum . Disaridan bakanlarin kesin sevgilisi vardir diyecegi kizlar gibi normal bir gorunusum var , ama hic sevgilim olmadi . Kizlar arasinda laf lafi acinca soruyorlar var mi diye yok diyorum ama cesaret edip benim hic sevgilim olmadi ki diyemiyorum alay konusu olmamak icin . Niye olmadi diye merak edenleriniz olursa , cok ince eleyip sık dokuyan biriyim su ana kadar istedigim gibi biriyle karsilasmadim ve sirf canim sıkıliyor diye de biriyle arkadaslik kurmadim . Kisacasi sizce durumum normal mi ? Var mi aranizda bana benzer durumda olanlariniz ?
iphone dan kadinlar kulubu araciligiyla gonderilmistir
21 yasina basmis 22 sinden gun almis genc bir kizim , hayatimda hic sevgilim olmadi , aslinda arkadas olarak bile bir erkekle ne bulustum ne de gorustum . Disaridan bakanlarin kesin sevgilisi vardir diyecegi kizlar gibi normal bir gorunusum var , ama hic sevgilim olmadi . Kizlar arasinda laf lafi acinca soruyorlar var mi diye yok diyorum ama cesaret edip benim hic sevgilim olmadi ki diyemiyorum alay konusu olmamak icin . Niye olmadi diye merak edenleriniz olursa , cok ince eleyip sık dokuyan biriyim su ana kadar istedigim gibi biriyle karsilasmadim ve sirf canim sıkıliyor diye de biriyle arkadaslik kurmadim . Kisacasi sizce durumum normal mi ? Var mi aranizda bana benzer durumda olanlariniz ?
Benim kafandansın... Gönlünün ısımadığıyla olmaz diyorsun ki en normali budur. Sırf arkadaş ortamında küçümsenmemek için sevgili olan çok arkadaşım vardı. Hiç biri de gerçek aşkı yaşamıyordu. Ayrıl barış laçka ilişkiler..
Kalbini attıran biri karşına çıktığında zaten sen adım gelmesini bekleyeceksin.
Aceleye mahal yok :)
Ama tabi bazı şeyleri de dışarı ile kıyaslamamak lazım. Aşk kiminin kapısını çalıyor, kimininkini çalmıyor sonuçta.
Valla burda anlamadığım şey şu herkes iki gruba ayırmış bir çorap gibi sevgili değiştiren kız grubu birde kimseyle hiçbir şey yaşamamış kız grubu... Bunu acıklı buldum sanki 20-21 yaşında düzenli ilişki ciddi ilişki birbirinizi sevip seviyeli ilişki yaşayan yok gibi bir muamele... Ya da ben yanlış hissettim bilemiyorum bir bireyin çorap gibi sevgili değiştirmesi ne kadar garipse genç yaşında normal bir erkek arkadaşı olmamasıda garip bence... Sevgilin olsun olmasın fark etmez ama normal erkek arkadaşımda olmadı yazmışsın.bu anormal nasıl normal erkek arkadaşın olmaz o zaman sen erkekleri tanıyamazsın ki deneyimin tecrüben yok erkek arkadaşın olduğu zaman nasıl davranıcağını bilmiyorsun tabi herkesin kendi tercihi yargılamıyorum ama tavsiye vermek istedim hem uzak duruyorum tanışmıyorum hemde kriterlerime uymuyor diyosun tanımadan nerden karar veriyorsun?bunun cevabını sırrını bizimlede paylaş lütfen bu yaşına kadar sevmek sevilmek değer görmek nedir yaşamamışsın ( mutlaka ailenden arkadaşlarından görmüşsündür ama bir erkekten duygusal olarak görmemişsin) ve bence bu büyük bir eksiklik bence insanlara şans ver zira bir erkekle tanışıp konuşunca el değmemiş kız sıfatın elinden gitmiyor böyle düşünürsen yandın...umarım her şey gönlünce olur canım
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Anormal falan değilsin canım. Ben de 22 yaşındayım ve aynı senin durumundayım. Bu yaşıma kadar kimse içime sinmedi. Erkeklerle de arkadaş olarak buluşup görüşmeyi bırak muhabbet de kuramam. Gerçekten aşık olursan ne güzel ama sırf tecrübe olsun diye hayatına birini almak çok mantıksız.
15-16 yaşında bilmem kaçıncı sevgilisi ile tatile gidenler "normal" olmuşken haklısın kendinden şüphe etmişsin???
alay konusu olacak durum yok, olmamış sevgilin.. olabilir hiç takma kafana herkesin tercihi farklı.. istediğin gibi birini bulup mutlu olmanı dilerim..
Harikasın; daha ne olsun. Senin gibi kızlar kalmadı artık. Daha ortaokul kızları erkek sevdasına düşmüş! İlişkilerin laçkalaştığı bu dönemde düşünce tarzın gayet hoş ve normal.
Cidden tebrik ediyorum, benim hoşuma gitti böyle olman..
Keşke insanın hayatında 1 tek kişi olsa ve doğru kişi olup bir ömür onunla yaşasa..
Sanki çok güzel bişey 1 yıl biriyle beraber ol, yok olmadı ayrıldık, biraz zaman geçti başka biri geldi, ta ki doğru insanı bulana kadar devam eden durum..
Allah bir gün karşına karşılıklı sevgi saygı duyacağın birini çıkarır ve mutlu olursun umarım :)
Nasıl bir zamanı yaşıyoruz ki, arkadaşı yok diye insanları anormal gören toplumdayız .. Bana göre ANormal olan sevgilimle beraber oldum hamilemiyim, zarım yırtıldı mı, diye açılan başlıklar altındaki hayatlar ?... Tabi tercih meselesi, kimsenin hayatıda doğrusuda-yanlışıda beni ilgilendirmez diyemiyorumda çünkü bu toplumda yetişen ve normal gelen hayatta benimde ailemden gençler yaşıyor..
Allah gönlüne göre birini karşına çıkarsın, vakti zamanı gelince inşAllah ..
henüz hiç sevgilin olmamıs olması anormal değil bu senin tercihin ama bu yasa kadar hoslandığın biri dahi olmadı mı?
E heralde normal...
Sanki 40 yaşına gelmişsin gibi yazmışsın:)daha 21 yaşındasın be güzelim,bakma sen herşeyi erkenden yaşayanlara.marifet değil erkek arkadaşının olması.vakti gelince olur .sen bu yaşlarının keyfine bak, okulun, hobilerin bunlar daha önemli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?