Sizce ben normal miyim ?

Uzun zamandir okudugum en guzel yorum

25 yasindayim. Hic sevgilim olmadi. Hep isle gucle, okulla ilgilendim. Kimseye ilgi duymadigim gibi benimle gorusmek isteyeni de red ettim. Sirf olsun diye sevgili olmak bana ters. Icim isinmadiysa hic zaman kaybetmem. Bu isler nasip kismet isi. Olursa olur, olmazsa olmaz. Gayet de normalim.

Sen daha 21-22 yasinda neyin derdindesin ki? Sevgilin olmamasina cok sasirip bir de alay edenlere kezban diyorlar. Esas onlarla dalga geciliyor. Hele de erkekler. :) Bunlar erkek olsun da camurdan olsun diyenler, hani begenmedim, nasip olmadi laflari tuhaf geliyor. Arkadas cevreni gozden gecir.

Küçümseme? Asla ben sadece gözünüzü açın diye yazdım.
Evlilik/ sevgililiği bunların çoğu baştan uyuz olduğun sevmediğin belki beğenmediğin insanlarla oluyo genelde.
Tanıdığınızda öyle olmadığı anlaşıldığı için.
Dışardan bakarak anlayamayız. Hayat senin hayatın ama böyle yaparsan ya hep yalnız kalırsın yada aa bu bana uygun diyip öküzün birine denk gelip köle hayatı yaşarsın ( inş denk gelmezsin )

Ben varim ilk baslarda bende kafaya takiyodum ama bi gun hoca sinifta erkeklere sordu hepsi tabikide el surulmemis kisiyle evlenmek isteriz dedi gurur duy yaa takmayalim olur nasilsa bizimde bi gun bide dusunki gunahlardan korunuyoruz rabbim gercekten koruyo

bu yaşına kadar hayatında kimse olmadıysa normal değilsin diyemicem tabiki yanlış olur ama tuhaf yanii

Yaşadığın şey en güzeli. Inşaallah ilkin eşin olur bir ömür.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Uzun zamandir okudugum en guzel yorum

teşekkür ederim canım.
gerçekten hayretle okudum ve ne zamanlara gelmişiz diye düşündüm..
hatta benim çocuğumun ki daha yok olduğu ve büyüdüğü zamanlarda neler yaşayabileceğimi ya da duyabileceğimi düşünmek bile istemedim...
kezban olmak deneme tahtası olmaktan çok daha iyidir...
haa yanlış anlaşılmasın bir birlikteliğin olur ciddi düşünüyorsundur ok
ama ciddi düşünebileceğin biri karşına çıkmamışken bunu eksiklik olarak görmek
etraftan ne derler anormal karşılanırım düşüncesini taşımak
ya da etraftaki kızların karşı tarafta bu düşünceyi uyandıracak , bu baskıya sebep olacak tavırlarda bulunmaları çok irrite edici...
Rabbim manevi değerlerimizi korumayı , yeni nesillere aktarabilmemizi nasip etsin inş..
gelecekte aklıma gelenlerin başımıza gelmemesi umuduyla...

Dert degil tabiki ama insan ister istemez dusunuyor neden benim yok diye hayirlisi , artik .

iphone dan kadinlar kulubu araciligiyla gonderilmistir

Evet gercekten belki bundada bir hayir vardir belkide bekledigimize degicek bizi hakedicek biri denk gelicek . Allah kotusunden korusun bizi herseyin hayirlisi canim

Yaşadığın şey en güzeli. Inşaallah ilkin eşin olur bir ömür.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Insallah hep dua ederim oyle biriyle tanisayimki ilkim olsun benim ve Haramdan beni uzak tutsun diye .

Sevgiliniz olmamasi garip degil. Ama hic arkadasiniz da mi olmadi? Liseden olsun universiteden olsun is yerinden olsun erkek arkadasiniz vardir bence.

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Bende sana kesinlikle katiliyorum illa evlilikte degil ama ,herkes her onune gelende denenmez bundan da koca olurmu denmez ,bunisler arayarakta olmuyor bana gore..benimde cocugum yok ama ben bile sizin gibi urkuyorum..

Sent from my iPad

canım 25 yaşındayım daha önce 2 defa aşık oldum...ve aynen senın gibi çok detaycıyım bu konuda...ama şunu anladım ki aşık olacağın veya seveceğin insanı ay bi tanıyım da zamanla severim aşık olurum gibi bişey sökonusu değil...ilk gördüğün anda bişeyler kopuyorsa içinden o kişiye aşık oluyorsun...bu dış görünüşle falanda alakalı değil..sanırım o kişiyle bir aşk yaşayacağını ilk gördüğünde anlıyorsun...bu yüzden rahat ol demekki karşına çıkanlar senin sevebileceğin kişiler değilmiş....

durumunda gayet normal..benimde ilk sevgilim 20-21 yaşlarında olmuştu..bu ayıp değil yüzeysel ilişkiler yaşayanlar emin ol hep senin gibi kaliteli olmak ister beceremezler..o yüzdendir dalga geçmeleri..ego tatmini yapıyorlar
rabbim bahtını açık etsin...

Son düzenleme:

normal tabi bir genç kız isterse çok kolay sevgili bulabilir önemli olan ciddi efendi karakteri düzgün birini seçmek ve onunla bir ilişki yaşamak

Coook tesekkur ederim yorumun ilac gibi geldi . Amin hepimizin bahti acik olsun , Allah bizi iyilerle karsilastirsin .

Çok zeki bir kızsın ve seçicisin demek ki genelde itici buldun ondan sevgili edinemedin , zaten ortalıktı kişilik bulmak zor o olmayınca aşık olmak zorlaşıyor defolu adamla ne yapacaksın

Benim kafandansın... Gönlünün ısımadığıyla olmaz diyorsun ki en normali budur. Sırf arkadaş ortamında küçümsenmemek için sevgili olan çok arkadaşım vardı. Hiç biri de gerçek aşkı yaşamıyordu. Ayrıl barış laçka ilişkiler..
Kalbini attıran biri karşına çıktığında zaten sen adım gelmesini bekleyeceksin.
Aceleye mahal yok :)
Ama tabi bazı şeyleri de dışarı ile kıyaslamamak lazım. Aşk kiminin kapısını çalıyor, kimininkini çalmıyor sonuçta.

bunlar normal ancak hiç aşık olmadıysan kötü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…