- 25 Ağustos 2013
- 4.367
- 4.503
- 198
- Konu Sahibi helloeverybody
-
vay be hangi dönemlere geldik ...
eskiden sevgililer gizlenirdi şimdi sevgilim yok demeye çekiniliyor
ve olmaması anormal algılanıyor...
çok aştık çooookkk..
rahat olun gayet normalsiniz
yanımda bir erkek olsun nefes alsın yeter zihniyetinde değilseniz demekki
Tarziniz cok kucumseyici ama yinede cevap yaziyorum . Hayir cok esra erol izlemedim , benim su ana kadar icimin isindigi birinin arkadaslik teklifini almadim , alsaydim belki su an bu konuyu aciyor olmazdim . Herkezin kriteri vardir bazi seyler vardir ki karsindakini yakindan tanimadan bile fikir sahibi olabilirsin eger iyi gozlemlersen . Ben iyi gozlemledigime inaniyorum ama tecrube eksikligim var yazdiginiz gibi .
iphone dan kadinlar kulubu araciligiyla gonderilmistir
21 yasina basmis 22 sinden gun almis genc bir kizim , hayatimda hic sevgilim olmadi , aslinda arkadas olarak bile bir erkekle ne bulustum ne de gorustum . Disaridan bakanlarin kesin sevgilisi vardir diyecegi kizlar gibi normal bir gorunusum var , ama hic sevgilim olmadi . Kizlar arasinda laf lafi acinca soruyorlar var mi diye yok diyorum ama cesaret edip benim hic sevgilim olmadi ki diyemiyorum alay konusu olmamak icin . Niye olmadi diye merak edenleriniz olursa , cok ince eleyip sık dokuyan biriyim su ana kadar istedigim gibi biriyle karsilasmadim ve sirf canim sıkıliyor diye de biriyle arkadaslik kurmadim . Kisacasi sizce durumum normal mi ? Var mi aranizda bana benzer durumda olanlariniz ?
21 yasina basmis 22 sinden gun almis genc bir kizim , hayatimda hic sevgilim olmadi , aslinda arkadas olarak bile bir erkekle ne bulustum ne de gorustum . Disaridan bakanlarin kesin sevgilisi vardir diyecegi kizlar gibi normal bir gorunusum var , ama hic sevgilim olmadi . Kizlar arasinda laf lafi acinca soruyorlar var mi diye yok diyorum ama cesaret edip benim hic sevgilim olmadi ki diyemiyorum alay konusu olmamak icin . Niye olmadi diye merak edenleriniz olursa , cok ince eleyip sık dokuyan biriyim su ana kadar istedigim gibi biriyle karsilasmadim ve sirf canim sıkıliyor diye de biriyle arkadaslik kurmadim . Kisacasi sizce durumum normal mi ? Var mi aranizda bana benzer durumda olanlariniz ?
Uzun zamandir okudugum en guzel yorum
25 yasindayim. Hic sevgilim olmadi. Hep isle gucle, okulla ilgilendim. Kimseye ilgi duymadigim gibi benimle gorusmek isteyeni de red ettim. Sirf olsun diye sevgili olmak bana ters. Icim isinmadiysa hic zaman kaybetmem. Bu isler nasip kismet isi. Olursa olur, olmazsa olmaz. Gayet de normalim.
Sen daha 21-22 yasinda neyin derdindesin ki? Sevgilin olmamasina cok sasirip bir de alay edenlere kezban diyorlar. Esas onlarla dalga geciliyor. Hele de erkekler. :) Bunlar erkek olsun da camurdan olsun diyenler, hani begenmedim, nasip olmadi laflari tuhaf geliyor. Arkadas cevreni gozden gecir.
Ben varim ilk baslarda bende kafaya takiyodum ama bi gun hoca sinifta erkeklere sordu hepsi tabikide el surulmemis kisiyle evlenmek isteriz dedi gurur duy yaa takmayalim olur nasilsa bizimde bi gun bide dusunki gunahlardan korunuyoruz rabbim gercekten koruyo
Yaşadığın şey en güzeli. Inşaallah ilkin eşin olur bir ömür.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
teşekkür ederim canım.
gerçekten hayretle okudum ve ne zamanlara gelmişiz diye düşündüm..
hatta benim çocuğumun ki daha yok olduğu ve büyüdüğü zamanlarda neler yaşayabileceğimi ya da duyabileceğimi düşünmek bile istemedim...
kezban olmak deneme tahtası olmaktan çok daha iyidir...
haa yanlış anlaşılmasın bir birlikteliğin olur ciddi düşünüyorsundur ok
ama ciddi düşünebileceğin biri karşına çıkmamışken bunu eksiklik olarak görmek
etraftan ne derler anormal karşılanırım düşüncesini taşımak
ya da etraftaki kızların karşı tarafta bu düşünceyi uyandıracak , bu baskıya sebep olacak tavırlarda bulunmaları çok irrite edici...
Rabbim manevi değerlerimizi korumayı , yeni nesillere aktarabilmemizi nasip etsin inş..
gelecekte aklıma gelenlerin başımıza gelmemesi umuduyla...
Icimin isinmadigi insalara sans versemde devam ettiremem bos yere umit de vermek istemem kimseye .
siz ilk başta bir elektirk mi almak istiyorsunuz yani
canım 25 yaşındayım daha önce 2 defa aşık oldum...ve aynen senın gibi çok detaycıyım bu konuda...ama şunu anladım ki aşık olacağın veya seveceğin insanı ay bi tanıyım da zamanla severim aşık olurum gibi bişey sökonusu değil...ilk gördüğün anda bişeyler kopuyorsa içinden o kişiye aşık oluyorsun...bu dış görünüşle falanda alakalı değil..sanırım o kişiyle bir aşk yaşayacağını ilk gördüğünde anlıyorsun...bu yüzden rahat ol demekki karşına çıkanlar senin sevebileceğin kişiler değilmiş....
durumunda gayet normal..benimde ilk sevgilim 20-21 yaşlarında olmuştu..bu ayıp değil yüzeysel ilişkiler yaşayanlar emin ol hep senin gibi kaliteli olmak ister beceremezler..o yüzdendir dalga geçmeleri..ego tatmini yapıyorlar
rabbim bahtını açık etsin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?