Sizce ben normal miyim ?

Haklisin , insallah oyle olur cok tesekkur ederim

iphone dan kadinlar kulubu araciligiyla gonderilmistir

Valla sekerim, ben de senin gibiyim. Ilk sevgilim 25 yasinda oldu, cunku gercekten cekildigim, istedigim biriydi. Ondan once kimseyi begenmemistim, begenecegim nitelikte ilk erkekle 25 yasimda tanistim

Sende bir gariplik yok, nasip kismet diyorum. Herkesle sevgili olabilen, erkek olsun camurdan olsun anlayisinda degilsin, ben de degilim. Aradigin karsina cikinca anliyosun zaten. Ben bu adami ilk gordugumde ona asik olacagimi anlamistim mesela, o gunden sonra da kendime engel olamamistim.

Bana görede normal aslında her önüne gelenle sevgişi olmak cok sacma bisey zaten sıp sevdilerden hoslanmam ama sölede bisey var 22 yasındayım diyorsun bukadar ince eleyipte sık dokumanın alemi yok sonucta evlilik digil bu insanların dıs görünüsleri farklı olabilir tanımak isteyebilirsin en azından bukadarda katı olma derim sen bilirsin yinede sadece tavsiye umarım istedigin gibi biriyle en kısa zamanda tanısırsınbol sans....

Seker kissss

22 yaşında bir genç kızın şimdiye dek hiç erkek arkadaşı olmaması, hatta normal arkadaş olarak bile bir erkekle iletişime geçmemesi bence biraz anormal bir durum. Burda uç örnekleri, her hafta başka biriyle takılanları ele almaya gerek yok. Konumuz onlar değil. Şu yaşınızda hatta daha öncesinde ciddi düşünen erkek aramanız da tuhaf doğrusu. Ciddi kelimesindeki kasıt nedir? Evlilikse çok erken değil mi, değil miydi?

Şu yaşınıza kadar biriyle birlikte olmamış tanımaya çalışmamışsınız. Daha bir ilişki nasıl yaşanır bilmiyorsunuz. Erkeklerin ortak özellikleri hakkında hiç bir fikriniz yok. Varsa bile dışardan duyduklarınızdan ibaret. Tecrübeniz sıfır. Peki bu tecrübeyle başlayacağınız ciddi ilişkiyi nasıl yürüteceksiniz? Ya aşık olup karşınızdaki insanın kölesi olacaksınız (kk'da çok var bu cins) ya da kıskançlıklarınız, kaprisleriniz, triplerinizle adamı canından bezdireceksiniz. Başka ihtimal görmüyorum açıkçası.

Tarlim hic sorun etme sen kendi kriterine uygun allahin senin icin nasip ertigi kisi karsina viktiginda zaten olur sirf erkek arkadasin olsun die sana olmayan biriyle arkadaslik kurup kendini heba etme

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bence normal değilsin .
Yazdıkların evlilik için olsa biraz da olsa hak verebilirdim ama bu çok saçma
Bi insanı tanımadan aradığın özelliklerin onda olup olmadığını bilemezsin.
Kaldı ki tecrübe sıfırken nasıl kıstas belirliyorsun anlamış değilim.
Kusura bakma yanlışta anlama yada anla ki kendine gel çok mu Esra Erol izletiler sana evi olsun arabası olsun bilmem ne bilmem ne ?
Kişilik özelliği kıstasım deme sakın tanımadan ancak ev araba maddi durumu bilebilirsin.
Böyle gidersen çok mutsuz olursun

Haklisin ama soyle bir sey varki benle birlikte olmak isteyen kimseden hoslanmadim su ana kadar , o yuzden tekliflerini kabul etmedim .

Ciddiden kastim tabiki evlilik degil cunku daha 22 yasindayim ciddi demekle sirf dalga gecercesine bir iliski yasamaktansa seviyeli bir iliski yasamak isterim ciddi kelimesi belki yanlis oldu . Ama hakikattten icimin isindigi bir insanla karsilassaydim belki kabul edebilirdim arkadaslik teklifini ama oylr birsey olmadi .

Tarziniz cok kucumseyici ama yinede cevap yaziyorum . Hayir cok esra erol izlemedim , benim su ana kadar icimin isindigi birinin arkadaslik teklifini almadim , alsaydim belki su an bu konuyu aciyor olmazdim . Herkezin kriteri vardir bazi seyler vardir ki karsindakini yakindan tanimadan bile fikir sahibi olabilirsin eger iyi gozlemlersen . Ben iyi gozlemledigime inaniyorum ama tecrube eksikligim var yazdiginiz gibi .

Insallah cok tesekkur ederim .

Herkesin bir dengi vardir , en iyisi beklemek belkide

durumunuz çok normal ve olması gereken de bu zaten. benim de ilk sevgilim üniversiteden sonra olmuştu, yani 25-26 falandım

o kadar ince eledim sık dokudum ama beni aldattı. siz içinize sinmeyen biriyle sevgili olmayın yaşım geldi falan diyerek

vay be hangi dönemlere geldik ...
eskiden sevgililer gizlenirdi şimdi sevgilim yok demeye çekiniliyor
ve olmaması anormal algılanıyor...
çok aştık çooookkk..
rahat olun gayet normalsiniz
yanımda bir erkek olsun nefes alsın yeter zihniyetinde değilseniz demekki

Aldatilmis olmaniza uzuldum , her serde bir hayir vardir belkide , hayirlisi olsun hepimiz icin .

Malesef sevgilisi olmayan kizlar , asosyal kezban durumundalar malesef .

kesinlikleee çoooookkk normalsin hatta olması gerektiği gibisin laf olsun diye birileriyle çıkmıyorsun belli ki.. valla ben sevmediği hoşlanmadığı kişilerle sırf sevgilim olmuş olsun diye çıkanlara akıl erdiremiyorum asıl.. kendinden şüphe etme.. bi ortamda soracak olurlarsa da söyle yani sen niye çekiniyomuşsun ki laf ederlerse de ben beyaz atllı prensimi arıyorum size ne dersin

Bugune dek sevgiliniz olmamis olabilir fakat bir erkekle arkadas olarak bile bulusmuslugunuz yok, bu normal degil bence. Erkek olan arkadaslariniz icin de kati kriterler belirliyorsaniz ondandir belki. Kriterlerime uygun biri yok diyorsunuz ama bunu sevgili olup tanimadan bilemezsiniz. Ayda bir sevgili degistirmeyi dogru bulmuyorum ama yine de birilerini sevmek, sevilmek oldukca hos bir duygu. Biriyle beraber olmadan, onu tanimadan kimseyi sevemezsiniz. En cok hoslanirsiniz, sevmek icin tanimak gerekir ama siz bunu yapmiyorsunuz. Ama yasiniz genc, birileri elbet cikacaktir karsiniza. Gercekten teklif eden birileri varsa degerlendirebilirsiniz hoslandiginiz kisilerle iliski yasayabilirsiniz. Bi iliskiye sirf evlenmek icin baslamak cok sacma, o kisiyi tanimak icin iliski yasanir, olursa evlenirsiniz. Benim iliskim dort senelik, 23 yasindayim okuyorum, daha yeni yeni evliligi dusunmeye basladik.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:

Tavsiyeleriniz icin tesekkurler ve sizede mutluluklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…