Sizce benden hoşlanıyor mu

cereewnn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2020
1
0
1
27
Arkadaşlar merhaba. Sınıfımda bir kız var fazla yakın degiliz. Son zamanlarda fark ettim ki benle konuşurken durmadan elime dokunmaya çalışıyor. Elimi tutmaya çalışıyor. Sarılıyor falan. Cana yakın bir insan ama bu el tutma mevzusuna anlam veremedim. Daha önceden ağzını aramaya çalıştım ama eşcinselliğe sapıklık dedi. Sizce böyle bir şey var mı?

Arkadaşlar merhaba. Sınıfımda bir kız var fazla yakın degiliz. Son zamanlarda fark ettim ki benle konuşurken durmadan elime dokunmaya çalışıyor. Elimi tutmaya çalışıyor. Sarılıyor falan. Cana yakın bir insan ama bu el tutma mevzusuna anlam veremedim. Daha önceden ağzını aramaya çalıştım ama eşcinselliğe sapıklık dedi. Sizce böyle bir şey var mı?
İyi de bazı yakın arkadaşlarda çok normal bu davranışlar.
Gerçekten öyleyse ne yapacaksınız?

Bilemedim şimdi. Belki gerçekten çok cana yakın biridir. Sen rahatsız oluyorsan mesafeni koy istersen. Onun dışında farklı tavırlarını gözlemledin mi?

Çok hassas bi konu. Hiç sorma sınıfında başkalarına anlatma bence. Kızın adı çıkıp da incinmesin şimdi.

Ne desem bilemedim şimdi.

kesin aşık

Back
X