sizce beni aldatıyo mu?

aklımdan bi türlü çıkmıyo bunu anlatabilecek kimse de yok en yakınım zaten o kız arkadaşım. ablama anlatsam gider saç baş girer ikisine de. ne yapacağımı bilemiyorum. kendim öğrennmem gerek mesajları okumak en iyisi

inan normal şartlarda sorsalar ceyda mı ömer mi diye ceyda derdim 6 senedir en yakın arkadaşım sırdaşım dostum. ona böle bişey yakıştırmak istemiyorum ama artık öle bi noktaya geldim ki.. bi diyorum bunlar normal değil bişeyler oluyo bidiyorum yok ceyda öle bişi yapmaz. ben iyi olsunlar istedim belki ailemden sonra en çok sevdiğim 2 insan. çok mutsuzum

ahhh bu en yakın kız arkadaşlar yokmu cok fenalar. kızım nasıl dayanıyorsun ya baksana msjlara. valla kafayı yerdim...!!!!!!!!

valla yazdıklaırnı görünce çok sinri oldum yani. kizim ne arkadaşlıklar var şu hayattda. boşuna demyolar en yakınına bile güvenme gün gelir düşmanın olur...

Kesinlikle msj içeriğini öğrenmelisin..arkadaşını ve sevgilini kaybetmekten korktuğun için,msj ı okumadım demişsin.."aptal"yerine konmak daha mı iyi sence??

ya o an bide gsm operatöründen mi ne mesaj gelmişti erkek arkadaşıma açtım öle mesajı o şekilde gördüm gelen kutusunu. onun gözü önünde de açamadım. farketmemiş bile olabilir gördüğümü zaten aldı sonra telefonu elimden

evet bakmalıyım mesajlara ama karşıma çıkacak şeyden korkuyorum oda bana bunu yaparsa ben bu dünyada yapayalnızım demektir

ben bu kadar dip dibe olacaklarını nereden bilebilirdim ben sadece birbirlerine yicek gibi bakmasınlar gördüklerinde selam versinler en azından bi yerde oturduğumuzda konuşabilsinler istedim daha sonrası benim kontrolümden çıktı

valla yazdıklaırnı görünce çok sinri oldum yani. kizim ne arkadaşlıklar var şu hayattda. boşuna demyolar en yakınına bile güvenme gün gelir düşmanın olur...

bilmiyorum sizce direk resmen sevgililer mi yani muhabbetleri aştımı artık yoksa birbirlerinden hoşlanmaya mı başladılar ???

üzgünüm ama ikisinin arasında elektriklenme başlamış sevgilin senden soğumaya ceydaya yaklaşmaya başlamış, özellikle senin yanında sana bakıp gülmeleri gösteriyo ki senin hareketlerinle alay ediyolar kendi aralarında bunu konuşuyolar ki yanında da bak yine yaptı falan diye bakıp gülüşmeler, şu saatten sonra ne arkadaşına ne sevgiline güven, arana ikisiylede mesafe koy, ikisinin de seni aptal yerine koymasına izin verme lütfen, ben olsam bu kadarına bile müsade etmezdim.

Canim ya valla aklina sokmak gibi olmasin ama benim aklima kotu seyler geldi :18:

arkadasin sevgilini istememis basta oyle demissin
sonra aradaki buzlar birden kalkmis siki fiki olmuslar

bana soyle geliyor;

arkadasin sevgilinden daha onceden hoslaniyordu ya da bir seyler olmus aralarinda ki senin onunla olmani istememis
sonra ikisi birbirinden ya tekrar hoslanmaya basladilar ya da hep hoslaniyolardi ve aradaki sorunu cozmusler (senin de onlari yakinlastirman firsat olmus) tekrar beraberler

sevgilin sana o kizdan once nasil davraniyordu?
arkadasin simdi nasil davraniyor?

mesajlari nasil okuyacaksin ki sevgilin oyle bir sey varsa telefonu eline vermez zaten:44:
Ama tabi okunmali o mesajlar

eger bir yere varamiyorsun ayril gitsin derim bu supheyle yasanmaz
o arkadasinla da bir daha gorusme bence
ne bicim kiz ya arkadas olucak bir de

aslında alay etmek değil yanlış anlattım galiba. örnek vereyim hani çok yakın arkadaşlarınla aranda espriler olur siz çok gülersiniz ama başkaları duyunca anlamaz onlara komik gelmez böyle şeyler. yani ne kadar samimiler de benim anlamadığım sadece ikisinin anladığı güldüğü espriler var. bugün akşam görüşmek istediğimi söyledim sevgilime o mesajları okumam lazım ama nasıl bi fırsat bulmalıyım aklıma da bişey gelmiyo

Fotograf cekilin onun telefonundan aonra sen telefonu al fotograflara bakicam ya da fotograflari kendi telefonuma aticam de mesela?
ya da onun telefonu aniden al elinden fotograf cekicem bahanesiyle

en olmadi acikca soyle bana soguk davraniyorsun hakli olarak supheleniyorum mesajlarina bakicam eger gostermezsen kalkip giderim ve biter de mesela (cok tehditkar oldu ama )

sen bana guvenmiyo musun bana boyle bir seyi nasil yakistirirsin falan gibi bahanelerle telefonu sana vermezse bil ki bir is var

önceden tanışmadıklarına eminim çünkü mutlaka hayatında biri olursa bilirim arkadaşımın en azından bundan önce. aynı arkadaş gurubunda ikimiz aynı anda tanıştık ömerle. 2 ay öncesine kadar hiç bi sorun yoktu sevgilimle. mutluyduk sevdiğinden şüphem yoktu. arkadaşımla uzaklaştık gibi şimdi. görüşme anlamında değil sık sık görüşüyoruz malum. ama bişeyler paylaşmak konusunda eskisi gibi değil. ceyda zor bi dönemden geçiyodu ailesinde sorunlar vardı artık bunları bile anlatmıyo sorsam da iyi bi sorun yok diyo. benim bi şekilde öğrenmem lazım gerçeği mesajları okumam lazım ama nasıl. ya bi yardım fkir verin nasıl o telefonu almalıyım bi şekilde. bu akşam bi kaç ssaatliğine görüşeceğiz ömerle. artık bu şüpheyle devam edemem

hani derler ya "en yakın arkadaşına bile güvenmeyeceksin", arkadaşın olur, eşin olur, sevgilin olur, hatta kardeşin olur, güvenmeyeceksin. üzgünüm ki anlattıklarına bakılırsa şüphelerinde haklısın. seviyorsun, üzülüyorsun biliyorum ama yeri gelince ikisini birlikte hayatından çıkarman gerekecek. "o benim en yakın arkadaşım" falan diye düşünme, arkadaş arkadaşa bunu yapmaz. gerekirse tek başına ol ama huzurlu ol, gururlu ol. bugüne kadar aşk meşk konusunda ne kadar üzmüşümdür kendimi. en yakın kız arkadaşımın eski erkek arkadaşımla gözümün önünde sarmaş dolaş olduğunu mu görmedim, erkek arkadaşımın "arkadaşım" deyip beni tanıştırdığı kızla beni aldattığını mı görmedim. geçmiş geçmişte kaldı. şu an çoook mutluyum. ve diyorum ki bizim için hayırlı gibi görünen şeyin aslında şer olduğunu, bizim için şer gibi görünenin de hayırlı olduğunu Allah'ım bi şekilde gösteriyor zaten. Allah sana da hayırlısını versin.

Bazı arkadaşları gerçekten anlayamadım. Sevgiliyle, arkadaşının nasıl samimi olmasını istersin gibi tavırlar var ki çok komik. Nasıl sapık zihniyetler bunlar. Üzüldüm gerçekten. Tabiki sevgilimiz ve arkadaş çevremiz çok yakın ilişkiler içinde olmalı. Benim eşimle en yakın kız arkadaşım da birbirlerini çok severler. Hem de ilk tanıştırdğım günden. Hatta eşime bazen kız arkadaşımın dedikodusunu yapmak isterim bişeye kızdığımda. Asla laf söyletmez. Aynı şekilde eşimle sorun yaşadığımda da kız arkadaşımla paylaştığımda bana hep eşimi över, beni sakinleştirir. Eşimin kız arkadaşımı doğum günlerinde araması falan bana yapılmış bir inceliktir ki bunu ilk tanıştığımız zaman yapmıştı. Çok mutlu olmuştum. Daha bizim ilişkimiz bile bu kadar yeniyken onu araması çok güzel bir hareketti.

Üzülerek söylüyorum ki senin durumun bunu çok aşmış canım. Ama iyi yapmışsın bence onları birbirine ısındırmaya çalışmakla. Hayatında değer verdiğin iki insanın senin gözünün neler yapabileceğini görmüş oldun. Arkadaşınla yapmasa başkasıyla yapıcakmış bu adam belli bir şey. Şimdi yapman gereken bir kanıt bulup yüzlerine çarpman. Biraz sessizce bekle. Hiçkimse vazgeçilmez olmasın ne arkadşın ne sevgilin. allah iyi insanlarla karşılaştırsın seni bundan sonra.

O zaman senin arkadas omere goz koymus ondan istememis bastan.
Boyle kizlar icin cok guzel sifatlar var turkcemizde aslinda.

telefonu nasil alcaksin bilemem ama o mesajlara bakmadikca icin rahat etmez canim

muziklerine bakicam desen mesela? Ya da sen telefonu bi bahaneyle alinca ondan sana dondurma falan almasini istersen bi kac dakika bos kalir telefon rahat rahat bakarsin

aynı espiriye sizinle değil onunla gülüyorsa bu çok iyi anlaştıklarını kafa yapılarının uyduğunu gösterir tehlike çanları çalıyor söyliyim sana.

bu kesinlikle şüphelenilmesi gereken bir durum..
msjları mutlaka okumalısın. bence sevgilinin telefonu cafede filan masanın üstündeyken. ben wc ye gidiyorum de. telefonu al çabucak wc ye kilitle kendini. orda oku hepsini. ben olsam öyle yapardım.

aralarında uygunsuz bir ilişki varsa zaten öğrenirsin. eğer yoksa da zaten kızmaz sana.

aynı anda aynı ortamda tanıştık diyorsun ya . acaba ilk görüşte sevgilinden etkilenmiş olabilir mi. bu yüzden seni engellemeye çalışmıştır belki. kıskandığı için. sonra da uzak durmaya çalıştı belki duyguları depreşmesin diye. sonunda da böyle oldu belki.

arkadaşça da olsa msjlaşmaları bana hiç uygun gelmedi. ne alaka yani. enteresan.

belki de kız arkadaşın da tanıştığında ondan hoşlandı ama sizin ilişkiniz başlarken geri çekmek zorunda kaldı kendini. neyse, o telefona mutlaka bakmalısın ama unutma ki yeni patlak vermiş olaylar ve telefonu daha yeni elinde görmüş, almış falan. bu durumda şüphelenebilir. sabredebilirsen biraz bekle ya da arkadaşın da yakınlarında olursa onun telefonuna da farkettirmeden bakmaya çalış. baktın olmuyor, çek restini. anlattıklarına bakılırsa kaybedecek bir şeyin olduğunu sanmıyorum. en azından için rahatlar.

Baştan göz koyduğunu sanmıyorum, ama yan yana gelince konuştukça aralarında etkileşim olmuş, erkekler için konuşabilecekleri kendilerini anlayan kızlar çok önemlidir, ceydaya sorsan seni ayıplar bile itiraf edecek değil ya ama vijdanı sana karşı rahat mı acaba, telefonunu ablama msj atıcam benim şarj bitti de ya da ceyda da gelecekti benim kont yok senin telden ona msj atayım gelsin ya da başka bişey düşün bulursun. Daha önce nasıl alıyorsan şimdi de bul bi yolunu onun huyunu bilen sensin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…