- Konu Sahibi ugurbocugu1994
-
ay cnm ya uyuyamamış sabahın 6 sında buraya yazmışın belliki...
mesajları neden okumuyosun ya ortada şüphe varsa ve bu şüphe senin içini kemiriosa ki evet kemirio.. mesajlarıda okumalıısn..
hatta bigün o kıza sevgilinin telefonundan onun diliyle mesaj at .. içini rahatlat kimseyi önemeseme.. sen önemlisinn
Tatlım ne kadar iyi niyetlisin,insanlar bu devirde arkadaşlarına eşlerini kaptırıyor sen niye erkek arkadaşınla arkadaşın anlaşsın samimi olsun diye çabaladın ki,valla üniversitede erkek arkadaşımla çıkarken hep yanlız takılırdık ,niye o nu hep aranıza sokmuşsun ki,artı neden senin erkek arkadaşınla normal bile olsa mesajlaşması çokkkkk tuhaf ,çaktırmadan mesajları oku,ve yolunu çiz çok normal gelmediler bana...
7aylık bi beraberliğimiz var.bi sorunumuz da yok öyle aslında.ilişkimize başlarken benim liseden beri en yakın kız arkadaşım çok karşı çıktı.sürekli ondan hoşlanmadığını bu ilişkiye başlamamam gerektiğini söylüyodu.bu çocukta bişey var ısınamadım falan diyodu hep.bende ona tanısan çok seversin tanımadığın için böyle söylüyosun diyodum.sonrasında ilişkimiz başladı işte.başlarda arkadaşımla aramız biraz bozuldu bana hep kızdı ama sonra düzeldik.sevgilimle de herşey çok güzel ilerliyodu.ama arkadaşım pek onunla karşılaşmak istemiyodu.ben araları iyi olsun istiyodum hep hadi biyerlere gidelim beraber falan diyodum.sonra zamanla birbirlerine ısındılar bi sorun kalmadı.ama bu tuhaf bi şekilde çok hızlı oldu.yani birden bire oldu.1-1,5 aydır aralarından resmen su sızmıyo.5ay uğraşmama rağmen sadece 3-5 kez zorla görüştürdüğüm 2 insan birdenbire sürekli görüşmeye mesajlaşmaya başladılar.mesajlaştıklarını biliyorum çünkü sevgilimin gelen kutusunu açtığımda benim kadar onunla konuştuğunu görüyorum.içeriklerini bilmiyorum çünkü saçma bi şekilde şüpheci olup onları kaybetmek istemiyorum ama içim içimi yiyo bu şekilde de.mesela bazen kendi aralarında bişey deyip gülmeye başlıyolar.niye gülüyosunuz buna bu kadar diyorum yine gülüyolar(aralında espri yapıyolar yani).sevgilimle yalnız görüştüğümüzde sessiz somurtgan sıkılmış oluyo.sorduğumda dayok bişey yorgunum biraz diyo.sonra olmadık yerde ceydayı soruyo o napıyomuş niye gelmedi diyo.hep bizimle olcak değil ya diyorum hımm evet haklısın diyo.kendisi bi plan yaptığında da hep ceydayı da dahil ediyo. birbirlerine bakışları bile bi tuhaf gelmeye başladı artık paranoyak mı oldum negeçenlerde kız arkadaşıma ağzını arıyım diye maşallah birbirinize ne kadar ısındınız samimi oldunuz dedim hımm öyle oldu dedi konuyu kapattı.artık benimle hiçbişeyini de paylaşmıyo. erkek arkadaşım da bana olan ilgisini kaybetti sanki.benden çok onunla ilgileniyo onunla konuşuyo onunla olmak istiyo sanki.normalde böyle şüpheci aşırı kıskanç biri de değilimdir ama sanki aralarında bişey varmış gibi hissediyorum.eğer böyle bişey yoksa çok sevdiğim iki insana bu şekilde yakıştırma yaptığım için de çok utanıyorum.sizce ne yapmalıyım?
inan normal şartlarda sorsalar ceyda mı ömer mi diye ceyda derdim 6 senedir en yakın arkadaşım sırdaşım dostum. ona böle bişey yakıştırmak istemiyorum ama artık öle bi noktaya geldim ki.. bi diyorum bunlar normal değil bişeyler oluyo bidiyorum yok ceyda öle bişi yapmaz. ben iyi olsunlar istedim belki ailemden sonra en çok sevdiğim 2 insan. çok mutsuzum
Kesinlikle msj içeriğini öğrenmelisin..arkadaşını ve sevgilini kaybetmekten korktuğun için,msj ı okumadım demişsin.."aptal"yerine konmak daha mı iyi sence??
bu ne samimiyet ya,sadece karşılaştıklarında beraber bşy yaptıklarında konuşmaaları gerekir bence,mesajlaşmak v.s ne demek..
iyi sabretmişsin bi an önce bakmalısın o mesajlara,aralarında bşy yoksa bile bu yakınlık çok yanlış bana göre
ben de senin gibi insanları anlamıyorum.erkek arkadaş,nişanlı,sevgili,koca öyle her arkadaşla samimi edilmez.hatta hiçkimseyle edilmez.kız kardeşlerin birbirlerinin sevgilisini çaldığı dönemde sen ne diye elin kızını alıp bu kadar sevgilinle dip dibe sokma sevdasına düşersin ki?!
hadi böyle bi hata yaptın diyelim.ne münasebet ikisinin arasında sürekli mesajlaşmalar falan?ne alaka yani onların özel olarak mesajlaşacak nası bi muhabbetleri olabilir ki?işte hadlerini ve durmaları gereken yerleri bilmeyen insanlar senin gibi saf ve iyi niyetli insanları üzerler hep..
ben böyle şeyleri anlamıyorum.bence sen çok safsın.kız arkadaşın ve sevgilin de fütursuzca seni takmadan muhabbete devam ediyorlar. onlar da hadsiz, vur diyince öldürmüşler ama yine de suçlu olan onlar değil sensin.çünkü bu hale gelmelerini sen istedin.
bence bu oğlan elden gitmiş de sen bu kafayı değiştirmeye bak, değiştiremezsen daha çook sevgilini alırlar elinden.
valla yazdıklaırnı görünce çok sinri oldum yani. kizim ne arkadaşlıklar var şu hayattda. boşuna demyolar en yakınına bile güvenme gün gelir düşmanın olur...
üzgünüm ama ikisinin arasında elektriklenme başlamış sevgilin senden soğumaya ceydaya yaklaşmaya başlamış, özellikle senin yanında sana bakıp gülmeleri gösteriyo ki senin hareketlerinle alay ediyolar kendi aralarında bunu konuşuyolar ki yanında da bak yine yaptı falan diye bakıp gülüşmeler, şu saatten sonra ne arkadaşına ne sevgiline güven, arana ikisiylede mesafe koy, ikisinin de seni aptal yerine koymasına izin verme lütfen, ben olsam bu kadarına bile müsade etmezdim.
aslında alay etmek değil yanlış anlattım galiba. örnek vereyim hani çok yakın arkadaşlarınla aranda espriler olur siz çok gülersiniz ama başkaları duyunca anlamaz onlara komik gelmez böyle şeyler. yani ne kadar samimiler de benim anlamadığım sadece ikisinin anladığı güldüğü espriler var. bugün akşam görüşmek istediğimi söyledim sevgilime o mesajları okumam lazım ama nasıl bi fırsat bulmalıyım aklıma da bişey gelmiyo
Canim ya valla aklina sokmak gibi olmasin ama benim aklima kotu seyler geldi :18:
arkadasin sevgilini istememis basta oyle demissin
sonra aradaki buzlar birden kalkmis siki fiki olmuslar
bana soyle geliyor;
arkadasin sevgilinden daha onceden hoslaniyordu ya da bir seyler olmus aralarinda ki senin onunla olmani istememis
sonra ikisi birbirinden ya tekrar hoslanmaya basladilar ya da hep hoslaniyolardi ve aradaki sorunu cozmusler (senin de onlari yakinlastirman firsat olmus) tekrar beraberler
sevgilin sana o kizdan once nasil davraniyordu?
arkadasin simdi nasil davraniyor?
mesajlari nasil okuyacaksin ki sevgilin oyle bir sey varsa telefonu eline vermez zaten:44:
Ama tabi okunmali o mesajlar
eger bir yere varamiyorsun ayril gitsin derim bu supheyle yasanmaz
o arkadasinla da bir daha gorusme bence
ne bicim kiz ya arkadas olucak bir de
O zaman senin arkadas omere goz koymus ondan istememis bastan.önceden tanışmadıklarına eminim çünkü mutlaka hayatında biri olursa bilirim arkadaşımın en azından bundan önce. aynı arkadaş gurubunda ikimiz aynı anda tanıştık ömerle. 2 ay öncesine kadar hiç bi sorun yoktu sevgilimle. mutluyduk sevdiğinden şüphem yoktu. arkadaşımla uzaklaştık gibi şimdi. görüşme anlamında değil sık sık görüşüyoruz malum. ama bişeyler paylaşmak konusunda eskisi gibi değil. ceyda zor bi dönemden geçiyodu ailesinde sorunlar vardı artık bunları bile anlatmıyo sorsam da iyi bi sorun yok diyo. benim bi şekilde öğrenmem lazım gerçeği mesajları okumam lazım ama nasıl. ya bi yardım fkir verin nasıl o telefonu almalıyım bi şekilde. bu akşam bi kaç ssaatliğine görüşeceğiz ömerle. artık bu şüpheyle devam edemem
aslında alay etmek değil yanlış anlattım galiba. örnek vereyim hani çok yakın arkadaşlarınla aranda espriler olur siz çok gülersiniz ama başkaları duyunca anlamaz onlara komik gelmez böyle şeyler. yani ne kadar samimiler de benim anlamadığım sadece ikisinin anladığı güldüğü espriler var. bugün akşam görüşmek istediğimi söyledim sevgilime o mesajları okumam lazım ama nasıl bi fırsat bulmalıyım aklıma da bişey gelmiyo
önceden tanışmadıklarına eminim çünkü mutlaka hayatında biri olursa bilirim arkadaşımın en azından bundan önce. aynı arkadaş gurubunda ikimiz aynı anda tanıştık ömerle. 2 ay öncesine kadar hiç bi sorun yoktu sevgilimle. mutluyduk sevdiğinden şüphem yoktu. arkadaşımla uzaklaştık gibi şimdi. görüşme anlamında değil sık sık görüşüyoruz malum. ama bişeyler paylaşmak konusunda eskisi gibi değil. ceyda zor bi dönemden geçiyodu ailesinde sorunlar vardı artık bunları bile anlatmıyo sorsam da iyi bi sorun yok diyo. benim bi şekilde öğrenmem lazım gerçeği mesajları okumam lazım ama nasıl. ya bi yardım fkir verin nasıl o telefonu almalıyım bi şekilde. bu akşam bi kaç ssaatliğine görüşeceğiz ömerle. artık bu şüpheyle devam edemem
O zaman senin arkadas omere goz koymus ondan istememis bastan.
Boyle kizlar icin cok guzel sifatlar var turkcemizde aslinda.
telefonu nasil alcaksin bilemem ama o mesajlara bakmadikca icin rahat etmez canim
muziklerine bakicam desen mesela? Ya da sen telefonu bi bahaneyle alinca ondan sana dondurma falan almasini istersen bi kac dakika bos kalir telefon rahat rahat bakarsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?