- Konu Sahibi ugurbocugu1994
-
Bazı arkadaşları gerçekten anlayamadım. Sevgiliyle, arkadaşının nasıl samimi olmasını istersin gibi tavırlar var ki çok komik. Nasıl sapık zihniyetler bunlar. Üzüldüm gerçekten. Tabiki sevgilimiz ve arkadaş çevremiz çok yakın ilişkiler içinde olmalı. Benim eşimle en yakın kız arkadaşım da birbirlerini çok severler. Hem de ilk tanıştırdğım günden. Hatta eşime bazen kız arkadaşımın dedikodusunu yapmak isterim bişeye kızdığımda. Asla laf söyletmez. Aynı şekilde eşimle sorun yaşadığımda da kız arkadaşımla paylaştığımda bana hep eşimi över, beni sakinleştirir. Eşimin kız arkadaşımı doğum günlerinde araması falan bana yapılmış bir inceliktir ki bunu ilk tanıştığımız zaman yapmıştı. Çok mutlu olmuştum. Daha bizim ilişkimiz bile bu kadar yeniyken onu araması çok güzel bir hareketti.
Üzülerek söylüyorum ki senin durumun bunu çok aşmış canım. Ama iyi yapmışsın bence onları birbirine ısındırmaya çalışmakla. Hayatında değer verdiğin iki insanın senin gözünün neler yapabileceğini görmüş oldun. Arkadaşınla yapmasa başkasıyla yapıcakmış bu adam belli bir şey. Şimdi yapman gereken bir kanıt bulup yüzlerine çarpman. Biraz sessizce bekle. Hiçkimse vazgeçilmez olmasın ne arkadşın ne sevgilin. allah iyi insanlarla karşılaştırsın seni bundan sonra.
inan başta bana açık açık söylese ne kadar hoşlansamda çocuktan vaz geçerdim dostluğumuz için. ömer için üzülemiyorum bile ceyda böle bişeyi nasıl yapabilir şüphesi bile öle can acıtıyo ki. o bile bana böle bişey yaparsa ben artık kime güveneyim o benim kardeşim. en zor zamanlarımızda üstesinden birlikte geldik birbirimize sahip çıktık. offf offfffbelki de kız arkadaşın da tanıştığında ondan hoşlandı ama sizin ilişkiniz başlarken geri çekmek zorunda kaldı kendini. neyse, o telefona mutlaka bakmalısın ama unutma ki yeni patlak vermiş olaylar ve telefonu daha yeni elinde görmüş, almış falan. bu durumda şüphelenebilir. sabredebilirsen biraz bekle ya da arkadaşın da yakınlarında olursa onun telefonuna da farkettirmeden bakmaya çalış. baktın olmuyor, çek restini. anlattıklarına bakılırsa kaybedecek bir şeyin olduğunu sanmıyorum. en azından için rahatlar.
çok merak ettim bu akşam bakabilecekmisin mesajlara görüşcekmişsiniz ya
bilmiyorum düşünüyorum telefonu nasıl alacağımı. aklıma şey geldi. telefonun çalacak annem arayacak. zaten normalde de yanında konuşmam lavaboda falan konuşurum. kalkacağım konuşmaya o arada ablamla haberleşcez 2 dk sonra kapatıp teli yanına gidecem şarjım bitti deyip oturcam. ablam annemden onun teli arayacak normalde de numarası var zaten.annen arıyo deyip bana verir telefonu sonra. kalkıp konuşmak için gene lavaboya gidicem sonra bakacağım. bu plan nasıl biraz kompleks oldu ama başka türlü nasıl alabilirim inş becerebilirim
Bazı arkadaşları gerçekten anlayamadım. Sevgiliyle, arkadaşının nasıl samimi olmasını istersin gibi tavırlar var ki çok komik. Nasıl sapık zihniyetler bunlar. Üzüldüm gerçekten. Tabiki sevgilimiz ve arkadaş çevremiz çok yakın ilişkiler içinde olmalı. Benim eşimle en yakın kız arkadaşım da birbirlerini çok severler. Hem de ilk tanıştırdğım günden. Hatta eşime bazen kız arkadaşımın dedikodusunu yapmak isterim bişeye kızdığımda. Asla laf söyletmez. Aynı şekilde eşimle sorun yaşadığımda da kız arkadaşımla paylaştığımda bana hep eşimi över, beni sakinleştirir. Eşimin kız arkadaşımı doğum günlerinde araması falan bana yapılmış bir inceliktir ki bunu ilk tanıştığımız zaman yapmıştı. Çok mutlu olmuştum. Daha bizim ilişkimiz bile bu kadar yeniyken onu araması çok güzel bir hareketti.
Üzülerek söylüyorum ki senin durumun bunu çok aşmış canım. Ama iyi yapmışsın bence onları birbirine ısındırmaya çalışmakla. Hayatında değer verdiğin iki insanın senin gözünün neler yapabileceğini görmüş oldun. Arkadaşınla yapmasa başkasıyla yapıcakmış bu adam belli bir şey. Şimdi yapman gereken bir kanıt bulup yüzlerine çarpman. Biraz sessizce bekle. Hiçkimse vazgeçilmez olmasın ne arkadşın ne sevgilin. allah iyi insanlarla karşılaştırsın seni bundan sonra.
inan normal şartlarda sorsalar ceyda mı ömer mi diye ceyda derdim 6 senedir en yakın arkadaşım sırdaşım dostum. ona böle bişey yakıştırmak istemiyorum ama artık öle bi noktaya geldim ki.. bi diyorum bunlar normal değil bişeyler oluyo bidiyorum yok ceyda öle bişi yapmaz. ben iyi olsunlar istedim belki ailemden sonra en çok sevdiğim 2 insan. çok mutsuzum
Ben olsam o mesajlarin icerigine coktan bakardim.
canım bak eger aralarında bır durum varsa sevgılın mesajları ozel olanları sılebılır sen bence arkadasının telını bırını arıyackmıssın gıbı olesıne bıseye bakıo gıbı yap ama sakın caktırma yanı onda mesjlara bak eger ondada yoksa demek tehlıkelı durm varkı sılıorlar msjları..sen bence ıkısıne oyun yap ne bılım arkadasına sevgılınden bahsederken yuz ıfadesıne dıkkat et mesela sevgılınle bı yere gıttıgınde cok guzel gectı soyleydı boyleydı cok mutluym de ona bak tıpı degısıyormu somurtuyormu zorla mı gulumsuyo yoksa ıctenlık senın adına sevınıormu.. sevgılıne de mesela arkadasından bahset dekı mesela baska bır arkadasınn tanıdıgı bır erkek senın bu yakn arkadasını begenmıss adı ceydaydı galıba ıste dekı tanıstırsammı bence yakısıyorlar ıyıde anlasırlar fılan de baklım sevgılın buna sınırlenıp karsımı gelecek yoksa aa ıyı olur bencede yalnız olmasn oda gıbı laflar mı yapacak.. yanı bu bı ornektı buna benzer oyunlar yap arada.. mesela ucunuz bulustugunuzda sevgılın sana mı dönük oturuyor yoksa arkdasına dönük mu oturuo buna dıkkat et cnku erkek kıme ılgı duyuyorsa ona dogru otururmus . bılemıorm aklıma bunlar glıyo ama bnları yaparken lutfen hıc caktırma cnku caktırdıgın an senı suclayacaklar ve kendılerını aha fazla gızlıyecekler kanıtlar varsada kalkar ortadan.. sadece sabret tamammı canm eger oyle bısey varsa sen sevın gerck yuzlerını gormus olursun ama ole bıse yoksa da bu kdr yakınlıktan dolayı her an olabılır o yzden bısey yapmadıklarına karar verdıgınde aralarını sogut
canım bezı erkekler böyledir hani birileri olsun hep birlikte gülelim eğlenelim diye çünkü baş başa kaldığında yapabileceğin sohbetler belli bi yerdde tıkanıyor ama bi kaç kişiyken daha farklı oluyor. Ancak şunu unutma ki herkes belli bi mesafede durmayı bilmeli benim de bir sürü arkadaşım tanıştı nişanlımla ama hep bi mesafe oldu arada olması gereken bence bu senin yerinde olsaydım içten içe yerdim bende kendimi ama bence ikisiylede yüzeysel olarak konuş özellikle arkadaşınla kulağına kar suyu kaçır7aylık bi beraberliğimiz var.bi sorunumuz da yok öyle aslında.ilişkimize başlarken benim liseden beri en yakın kız arkadaşım çok karşı çıktı.sürekli ondan hoşlanmadığını bu ilişkiye başlamamam gerektiğini söylüyodu.bu çocukta bişey var ısınamadım falan diyodu hep.bende ona tanısan çok seversin tanımadığın için böyle söylüyosun diyodum.sonrasında ilişkimiz başladı işte.başlarda arkadaşımla aramız biraz bozuldu bana hep kızdı ama sonra düzeldik.sevgilimle de herşey çok güzel ilerliyodu.ama arkadaşım pek onunla karşılaşmak istemiyodu.ben araları iyi olsun istiyodum hep hadi biyerlere gidelim beraber falan diyodum.sonra zamanla birbirlerine ısındılar bi sorun kalmadı.ama bu tuhaf bi şekilde çok hızlı oldu.yani birden bire oldu.1-1,5 aydır aralarından resmen su sızmıyo.5ay uğraşmama rağmen sadece 3-5 kez zorla görüştürdüğüm 2 insan birdenbire sürekli görüşmeye mesajlaşmaya başladılar.mesajlaştıklarını biliyorum çünkü sevgilimin gelen kutusunu açtığımda benim kadar onunla konuştuğunu görüyorum.içeriklerini bilmiyorum çünkü saçma bi şekilde şüpheci olup onları kaybetmek istemiyorum ama içim içimi yiyo bu şekilde de.mesela bazen kendi aralarında bişey deyip gülmeye başlıyolar.niye gülüyosunuz buna bu kadar diyorum yine gülüyolar(aralında espri yapıyolar yani).sevgilimle yalnız görüştüğümüzde sessiz somurtgan sıkılmış oluyo.sorduğumda dayok bişey yorgunum biraz diyo.sonra olmadık yerde ceydayı soruyo o napıyomuş niye gelmedi diyo.hep bizimle olcak değil ya diyorum hımm evet haklısın diyo.kendisi bi plan yaptığında da hep ceydayı da dahil ediyo. birbirlerine bakışları bile bi tuhaf gelmeye başladı artık paranoyak mı oldum negeçenlerde kız arkadaşıma ağzını arıyım diye maşallah birbirinize ne kadar ısındınız samimi oldunuz dedim hımm öyle oldu dedi konuyu kapattı.artık benimle hiçbişeyini de paylaşmıyo. erkek arkadaşım da bana olan ilgisini kaybetti sanki.benden çok onunla ilgileniyo onunla konuşuyo onunla olmak istiyo sanki.normalde böyle şüpheci aşırı kıskanç biri de değilimdir ama sanki aralarında bişey varmış gibi hissediyorum.eğer böyle bişey yoksa çok sevdiğim iki insana bu şekilde yakıştırma yaptığım için de çok utanıyorum.sizce ne yapmalıyım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?