sizce beni aldatıyo mu?

teşekkür ederim biraz olsun içim rahatladı yorumunla

inan başta bana açık açık söylese ne kadar hoşlansamda çocuktan vaz geçerdim dostluğumuz için. ömer için üzülemiyorum bile ceyda böle bişeyi nasıl yapabilir şüphesi bile öle can acıtıyo ki. o bile bana böle bişey yaparsa ben artık kime güveneyim o benim kardeşim. en zor zamanlarımızda üstesinden birlikte geldik birbirimize sahip çıktık. offf offfff

kız arkadaşınla sevgilinin bu derece yakınlaşması banada abes geldi doğrusu,
bence gözünü aç kimselere güvenilmiyor bu devirde,
anlattıklarına bakılırsa bunların arasında etkileşim bayağı artmış vaziyette...
hangi erkek sevgilisiyle başbaşa kalmak istemez ki,eğer seviyorsa ;
seninle başbaşa olmak yerine neden ceydayı soruyor o neden gelmedi diye çok düşündürücü bir durum bu...Artı mesajlaşma olayıda cabası yani,bence o msjları okuman gerçeklerle yüzleşmen lazım arkadaşım hakkında hayırlısı olsun...

çok merak ettim bu akşam bakabilecekmisin mesajlara görüşcekmişsiniz ya

bilmiyorum düşünüyorum telefonu nasıl alacağımı. aklıma şey geldi. telefonun çalacak annem arayacak. zaten normalde de yanında konuşmam lavaboda falan konuşurum. kalkacağım konuşmaya o arada ablamla haberleşcez 2 dk sonra kapatıp teli yanına gidecem şarjım bitti deyip oturcam. ablam annemden onun teli arayacak normalde de numarası var zaten.annen arıyo deyip bana verir telefonu sonra. kalkıp konuşmak için gene lavaboya gidicem sonra bakacağım. bu plan nasıl biraz kompleks oldu ama başka türlü nasıl alabilirim inş becerebilirim

bence süper fikir inş uygulayabilirsin

canım bu kadar plana ne gerek var...o senin sevdiğin adam..ver bi telefonu bakacam de al bak...bu kadar da özelidir ellenmez bakılmaz kafasında olmayın yahu...
ne demek yani sevgililer onun özelidir diye telefonuna bakamaz mı...bakar de inceler de..didik didik ederim ben olsam...bu şüpheyle yaşanırmı allah aşkına...al telefonu iste ver bakıcam de...ne var ki bunda...zaten senden gizlisi yoksa al bak der verir...ama varsa zaten tavrından belli olur...vermek istemiyorsa illak i şüphelerinde haklısın demektir...

Canım benim en yakın kız arkasımın sevgilisi de bana yakınlaşmaya çalışmıştı.önce telefonda konuşmaya başladık.iyi bi arkadaştı gercekten.görüşelim sende gel biz buluşunca falan diyodu.kız arkadaşım da şehirdışındaydı.görüşelim dışarıya çıkalım bir yerlerde oturup bişeyler içelim diyordu.bende durumu enyakın kız arkadasım can dostuma söyleyip bilgilendiriyordum.ayse bak Mehmet aradı canı sıkılıyor galiba bi yerlere gidin,bende geleyim falan diyodum.attığı mesajlar arkadaşca olmasına rağmen bilgilendiriyordum.yanlış anlamasından cok korkuyordum.en yakın arkadaşımı kaybetmekten korkuyordum.onlar nereye giderse sevgilisi beni de çağırıyordu çoğu kez işim var diyordum.
Yani lafın kısası,erkek arkadaş canınsa kızarkadaşın herşeyindir.unutma senin dostun seni bilgilendirmeli ,şüphelenmenden çekinmeli...

sapıkça mı?doğru diyosunuz bu ülkede hiç böyle şeyler yaşanmıyo hatta o yüzden biz yaşanan şeyleri görüp o hataya düşmediğimiz için sapık zihniyetli oluyoruz.

dikkat ederseniz o sizin eşiniz zaten.karı kocanın arasına girmekle birinin elinden sevgilisini almak arasında dağlar kadar fark var kimse karı kocanın arasına kolay kolay giremez.ikisi aynı basitlikte değil o yüzden arkadaşın durumunu kendi eşinizle arkadaşınız arasında olan ilişkiyle kıyaslamanız çok saçma olmuş.

gördüğünüz gibi de çoğu insan bu samimi ilişkileri kaldıramıyor ve sonucunda böyle şeyler oluyorsa kimseyi sapık zihniyetli olmakla suçlayamazsınız.onca insan boşa konuşmuyor.

Mutsuz olma ,ama aynı okulda çalıştığım arkadaşımın eşi kendisini kendi okulundan bi öğretmenle aldattı ve bu kişiler ailece görüşüyolar ve çocukları var,arkadaşımı da bi görsen bakmaya kıyamazsun ,bakımlı ,havalı ,aldattığıda maymun gibi duyunca şokkk olduk yani sana abla nasihatı kimseye fazla güvenme emin olmadan bişey yapma ama bi şekilde mesajları oku öyle bir şey varsa çıkart hayatından ikisinide ve sakınnnnnnnn üzlme onlar üzülsün senin gibi güzel bir insanı kırdıkları için,karşına daha kimler çıkarrr....

canım bak eger aralarında bır durum varsa sevgılın mesajları ozel olanları sılebılır sen bence arkadasının telını bırını arıyackmıssın gıbı olesıne bıseye bakıo gıbı yap ama sakın caktırma yanı onda mesjlara bak eger ondada yoksa demek tehlıkelı durm varkı sılıorlar msjları..sen bence ıkısıne oyun yap ne bılım arkadasına sevgılınden bahsederken yuz ıfadesıne dıkkat et mesela sevgılınle bı yere gıttıgınde cok guzel gectı soyleydı boyleydı cok mutluym de ona bak tıpı degısıyormu somurtuyormu zorla mı gulumsuyo yoksa ıctenlık senın adına sevınıormu.. sevgılıne de mesela arkadasından bahset dekı mesela baska bır arkadasınn tanıdıgı bır erkek senın bu yakn arkadasını begenmıss adı ceydaydı galıba ıste dekı tanıstırsammı bence yakısıyorlar ıyıde anlasırlar fılan de baklım sevgılın buna sınırlenıp karsımı gelecek yoksa aa ıyı olur bencede yalnız olmasn oda gıbı laflar mı yapacak.. yanı bu bı ornektı buna benzer oyunlar yap arada.. mesela ucunuz bulustugunuzda sevgılın sana mı dönük oturuyor yoksa arkdasına dönük mu oturuo buna dıkkat et cnku erkek kıme ılgı duyuyorsa ona dogru otururmus . bılemıorm aklıma bunlar glıyo ama bnları yaparken lutfen hıc caktırma cnku caktırdıgın an senı suclayacaklar ve kendılerını aha fazla gızlıyecekler kanıtlar varsada kalkar ortadan.. sadece sabret tamammı canm eger oyle bısey varsa sen sevın gerck yuzlerını gormus olursun ama ole bıse yoksa da bu kdr yakınlıktan dolayı her an olabılır o yzden bısey yapmadıklarına karar verdıgınde aralarını sogut

Ben olsam o mesajlarin icerigine coktan bakardim.

ayy ayneenn haa bu ne ya,en yakın arkadaşla sevgilim aralarında maşallah msjlaşmalar espriler döncek bende bön bön bakcam,sevgilimden ayrıldığım halde telefonunu alıp bu msjlar ne dişye hesap soruyodum,ne yap ne et bi yolunu bul,sormakla cvp alamazsın
bi de unutma ne gelirse insanın başına EN YAKINDAN gelirmiş....

arkadaşa katılıyorum kesinliklee.erkek arkadaşını dene bence ceydaya sanki biri talip bğeenio sana sölemiş gibi davrann bahsett dile getir bi süre sonra patlar herhalde.kıza da mutluluk saçmaya devam et erkek arkadaşınla ilgili zatenn varsa suratı düşerr normal bir arkadaş olsa ve bişi yoksaa zaten ayyy ne güzelll yaa diye dualara başlar.hiçç normal bir durum değil bu olanlar çünkü.aslında imkan olsaa 3 kişi çıkıp cihaz yerleştirip ordan kalkıp onları dinlemek lazım=))telefonun ses kaydını açıp lavaboya gitmekte mantıklı ama telf ele geçirirlerse yanarsın=)

öff aynı sıkıntı bende de var
ama ben mesajları ve face yazışmalarını 7/24 okuyorum
ama engel olamadığım bazı şeyler var
2 günlük birlikte geziye gitmeleri gibi
kendimi parçaladım gitmemesi için ama dinletemedim
sonuçta kötü kıskanç kaprisli kişi oldum
ne mi yaptım
oralı olma canım canı isterse seninle olur canı isterse yürür gider
aramadım
ertesi gün deli divane kendi aradı
dahası geziye gittiklerinde de aramayacam
ben mi düşünecem onu
asıl o ne yaptığımı merak etsin

canım bezı erkekler böyledir hani birileri olsun hep birlikte gülelim eğlenelim diye çünkü baş başa kaldığında yapabileceğin sohbetler belli bi yerdde tıkanıyor ama bi kaç kişiyken daha farklı oluyor. Ancak şunu unutma ki herkes belli bi mesafede durmayı bilmeli benim de bir sürü arkadaşım tanıştı nişanlımla ama hep bi mesafe oldu arada olması gereken bence bu senin yerinde olsaydım içten içe yerdim bende kendimi ama bence ikisiylede yüzeysel olarak konuş özellikle arkadaşınla kulağına kar suyu kaçır

Ben sevgilimle bulusunca yanımda kız arkadasımın ısı ne yahu banane onlar birbirine ısınsın ısınmasın. bak simdi senden cok birbirlerine ısınmıslar . Al bide burdan yak

Bak benim eski kaldığım yurtta kuzenim 3 kişilik odada kalıyodu. Üçünün yediği içtiği ayrı gitmezdi.
Kuzenim, ayşe ve fatma diyelim.

Ayşe'nin 3 senelik ilişkisi vardı memleketinde özledim diye ağladığına çok şahit olmuştum.
Sonra bi'gün Fatma sevgilisiyle tanıştırmak istedi kuzenim ve Ayşe'yi...
Bunlar 3 kız ve Fatma'nın sevgilisi arkadaş ortamı kurdular.
Ne hikmetse bi'süre sonra kız nezaman sevgilisiyle kavga etse 2 kız çocuğu deli gibi kötülemeye, ayrıl işte yaramaz demeye başladılar.
Bu sırada Ayşe çok sevdiği sevgilisini terk etti tabii.
Sonuç Fatma sevgilisinden bi'şekilde ayrıldı.

En son bunlar ayrılır ayrılmaz Fatma sevgilisinin Ayşe'yle sevgili olduğunu öğrendi, gözünün önünde elele gözgöze gördü zaten bi'nevi kurlaşıyolardı nekadar bu yakıştırmayı yapmaktan çekinsede... Apartopar oda değiştirdiler. Kuzenim de ne var sevmişler dedi.

Bu devirde babana bile güvenmeyeceksin ben olsam yüzüne tükürürdüm ama öz kuzenim olayı nasıl da masumlaştırmıştı yine sinirlendim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…