sizce beni aldatıyo mu?

Bundan seneler önce, neredeyse bu durumun tamamen aynısı benim başıma gelmiş, sonu iyi bitmemişti. Umarım senin için de öyle olmaz.

Kizlar cok guzel taktik vermis canim...yalniz sunu soyleyeyim bu erkekler harbi serefsiz...universite de 3 kez basima geldi...kiz arkadaslarimin sevgilileri bir sekilde numarami bulup ilani ask ettiler. Ben tabi dayanamayip kizlara msjlari gosterdigimde ise ben suclu oldum..kizlarida anlamak guc...bence dikkat et...ne arkadasina guven ne de sevgiline...gelismelerden de haberdar et

ALLAHım ne kadar kötü bi zamandayız

şunu bilir şunu söylerim bir erkeğe 4 kişi helaldir;

- annesi
- karısı
- kızı
- kız kardeşi

gerisi hikaye arkadaşmış samimi olacakta nolacak ya.
çok merak ettim ama sonuç belli, Allah hayırlı insanlarla karşılaştırsın bu saatten sonra seni canım yaşın daha çok genç neler çıkar karşına sakın üzülme sevin böyle pislik insanların yüzünü erkenden gördüğün için.. haberini bekliyoruz..

merhaba canım, bütün mesajları okumadım 4. sayfaya kadar baktım. ama sana hissettiğimi söylemek istiyorum. arkadasının en basında seninle sevgilinin arasında bi seyler olmasını istemiyor olusu, ilk mesajında tahmin ettiğim seyi sonraki yorumlarından da emin oldum diyebilirim, ikinizde aynı ortamda tanışmışsınız ve muhtemelen ceyda sevgilini o zamandan gözüne kestirmiş, bütün tavrı da bundan doğal olarak.

yoksa ona ne pardon tanımadığı etmediği adam hakkında verip veriştirsin? ki zaten sonra nedense bi anda kaynaşıvermişler. kız zaten meyilliymiş belli ki, seninkine de bütün diğer erkeklere olduğu gibi bu yasak yakınlaşma çekici gelmiş ve ben aralarında bi flortün başladığını düşünüyorum. eğer bu durumdaki esas kadın ben olsaydım coktan cıkmıştı ortaya ama sen çok iyi niyetlisin gördüğüm kadarıyla.

sağlam bir planla hiçbir şüpheye yer vermeden bu durumu ispatlamak gerek. bu konu için seni kk acil servis konumuza alalım istersen :)

anlattıkların normal şeyler değil canım.
ama hata birazda sende.sevgilinle buluşmaya giderken ne diye arkadaşınıda götürüyosun.
bak sevgilinde onsuz yapamıyo artık, onu sorup duruyo.böyle şeyler keşke filmlerde olsa ama gerçek hayattada karşımıza çıkıyo.

valla kendimi senin yerine koydum da orta yerimden çatlardım heralde :)
acilen aralarını boz :) mesafe koy ve sevgilinle buluştuğunuzda kös kös oturmayın mesela.anlaşılan paşamız sıkılmaya başlamış.
ilişkiyi biraz hareketlendirmek şart.
umarım sevgilini kimsecikler elinden almaz mutluluklar :)

bilmiyorum sizce direk resmen sevgililer mi yani muhabbetleri aştımı artık yoksa birbirlerinden hoşlanmaya mı başladılar ???

cnm bak senin anlattıklarından yola cıkar ben şoyle düşünyorum bu kız başta senin o cocukla cıkmana karşı cıktı cünkü kendisi hoşlanyodu ama söyleyemedi. sonra senin cabalarınla bunlar yaklıştı şimdi de, tamam sevgili olmamışlardır yanı okadar uzun boylu değildir de ama bariz bi şekilde flört ettilklerini sööyleyebilirim. çok yanlış yaptın onları bukadar bi araya getirerek bence ikisinin de işini bitir. baksana sevgilin artık onsuz buluştugunuzda canı sıkılyomuş....
ya valla cnm bak sabah kalktım ilk iş buraya baktım seni merak ettim. haberlerini beklyoruz....

Haklısınız tam olarak bunu demek istiyorum. böyle samimi ilişkileri kaldıramayan insanları ilişkinin başında farketmek en akıllıca olanı. Ben hayatımı ya kocama yan gözle bakarsa aman kocamla yalnız kalmasın diyeceğim kız arkadaşımla geçiremem. Ya da yabancı bir kadınla aynı ortama girmesinden rahatsız olacağım bir erkekle. Hayatımıza sokacağımız insanlara çok dikkat etmeliyiz.

Ben bu arkadaşımız adına inanın çok sevindim. İlişkisi ciddi bir yolda ilerlemeye başlamadan adamın ne olduğunu görmüş. bugün kız arkadaşına yan bakan adamın yarın öbür gün iş yerinde birlikte çalıştığı kadınlarla ne haltlar karıştırdığına emin olamayız.

Kıyaslama yapmadım ki. zaten sizin ki bu seviyeden çoktan çıkmış dedim. Sağlıklı bir arkadaş ilişkisinden çıktığını anlatmaya çalıştım.. Tekrar söylüyorum, Allah hepimizi iyi insanlarla karşılaştırsın.

Son düzenleme:
Tek bir cümleyle özetliyim...
Kadin hisseder....

Son düzenleme:
benim en yakın arkadaşlarımdan birinin basına geldi böyle bi sey. kız üniversitede bi arkadasının kuzeniyle tanıstırılıyo çocuk ziyaret için istanbulda o sıra. sonra memleketine dönüyo. o tanıstırılma esnasında da bu bahsettiğim kız arkadasımın istanbuldaki can ciger arkadası da var, yedikleri içtikleri ayrı gitmiyo. ve kız da aynı sekilde ilk etapta bu ilişkiye onay vermiyo.

gel zaman git zaman bunlar telefonda ilerletiyolar, cocuk istanbula geliyo arkadasım için bi kaç kez. ve benim saftrik arkadasım cocuk 5 gün istanbulda kaldıysa 3ünde o kankasını da yanında götürüyo. bizim kızla aralarında bi seyler yasanıyo yakınlaşıyolar biraz son gün birlikte kalıyolar. hatta arkadasım o kadar mutlu ki birlikte cekilmiş fotograflarını facebookta ifşa ediyo.

ertesi gün cocuk memleketine dönüyo ve bizim kıza mesaj atıyo, sen beni anlamıyosun cok kıskancsın ben düşündüm bu hep böyle olacak deyip ayrılıyo. hepimiz şok oluyoruz.

bizim kız tabi fenalarda bunalıma giriyo, o cok sevdiği arkadası da her gün yanında onun omzunda ağlıyo. ama bildiğin yemeden içmeden kesiliyo aylarca, bu süre içinde bi gün bu bahsi gecen adamın bi tweetine kankası cevap veriyo samimi bir sekilde. tartısıyolar filan ama bi sekilde affediyo bizim kız en yakın arkadası cünkü can dostu.

adam sürekli aşk tweetleri döşüyo ayrıldığı lik haftadan itibaren, belli ki sevgili yapılmış aşık olunmuş, bizim kız yıkıldıkca yıkılıyo daha 1 hafta olmadı nasıl buldu diye şoklarda..

sonra aradan neredeyse 5 ay geçiyo. bu kankası bi gün bizimkine bir mesaj atıyor, g... artk içimde tutaıyorum daha fazla gizleyemiycem biz tarıkla birlikteyiz diyo !

meğer çocuğun aşklı tweetlerinin esas kızı sevgilisi bizim kızın can dostuymuş. bizim kız omzunda ağlarken arkasını dönüp onun acı cektiği adamla fingirdiyormuş bu kız..

bu olayda hiç hissettirmeyen iki taraf var ve bahsettiğim arkadasım avukat çok zeki bi kızdır ama öyle arkasından döndürmüşler ki iş, içine süphe dahi düşmemiş. ben o kızın cocuğun tweetine ilk verdiği cevapta anlamıştım, hissetmiştim ama diyemiyosun ki, söyleyince sen kötü oluyosun.

simdi sen de bu olumsuz yorumlara bozulabilirsin ama çok açık bir sekilde belli aralarındaki elektrik. bu duruma düşmemek için önlemini al.

Son düzenleyen: Moderatör:
daha önce de yazdım aynı durumda bende var diye
hatta geziye gidecekler diye
ama ben ne yaptım
şimdi bunlar gezide bi şehirde fazladan bekleyecekler
otobüs saatine kadar
bu işte bi iş var diye deştim olayı
kız başka bi çocuk varmış orda sırf onla gezmek için yolu uzatmış
bizim safa anlattım bu durumu
şimdi kendini kullanılmış hissediyo
oysa sevgilimin tek amacı geziydi
iyi oldu ama hiç üzülmedim

Oh çok iyi olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…