Sizce benı kullanırmı?

Cicişlere yazsın çalsana kalbimi eşliğinde çıplak olarak her türlü masraflarını karşılayarak getirtebilir. Cartier bileklikte istiyor onlar yanlız. Boğaza karşıda çok seviyorlarmış...
Futbolcu dehşeti valla paramla karılar ayağıma gelir güveni...
Siz zaten gitmiyorsunuz kim bilir kaç kişiyi daha davet etmiştir.

Kullanır mı ne ya?
Bu kafayla öyle birinden uzak dur zaten üzülürsün
Her selam verene koca gözüyle bakıyorsunuz ya ciddi değilsen kullanacaksın beni
Valla içim şişiyor bu tür konulardan
Kullanıp atacak mi bana da çok komik geldi bu yaşta biri için. Kendi iradesi yokmuş gibi

Milli takımda olması seni ayağına çağırma hakkını vermiyor...kibarca ben gelemem ama görüşmem istiyorsan beklerim de...zaten zahmet edip gelmeyecektir...alışmış instadan kız çağırmaya tövbe tövbeeeeee

yaşı büyük olsa bi durup düşünecektim.
ama yaş 22 aklı nerde bi düşün.e parada var

Shsjsj finansal kölelik mi oldu şimdi o mesleğin adı yoksa nezaketen mi öyle yazdınız?

ben 1 yıllık sevgilimin yanına gitmiyorum o gelsin bana ne. iyi misiniz yani hiç tanımadığınız birinin yanına gitmeyi nasıl aklınızdan bile geçirebiliyorsunuz. bdv'ye yeni bir konu açmak istiyorsanız gidin yani

Konu sahibesi dahi geyiğin içine düştük, iyi ki açmışım bu konuyu deyip dertten ziyade geyik yaptığına göre konu bdvlik olmaktan çıkmış.
Futbolcu isimleri de yazılmaya başlanmış, ki sizi uyandırayım isimler yazıp o kişilerin sosyal medya hesaplarına kadar araştırıp sonra burada hesapları paylaşırsanız ya da o insanlara ait bilgileri, kendinizi mahkemede bulursanız şaşırmayın, birkaç yıl evvel bir üye bu sebepten davalık oldu çünkü.

Konuyu kapatırmışın mune

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…