Sizce benı kullanırmı?

Nana ya ban nonoo asla haketmiyorsun banlanmayi ben ne diyorum sen ban diyorsun
Hayır simdi yarın gidecem tek tek etiketleyecem müdürcüklerimizi
Hayır seni yönetici yapamayız derseler bu gazla sayıp sövme hakkıda gördüm biraz kendimde sonrasından korkuyorum bilgin olsun diyede banlanırsam diye haber verdim sana iste

Sayıp sövme sen yinede o kadar emek vermişsin biz destekciniz

İnan’ın aynısını yazacaktim, neyse yazma dedim kendime.
Resmen aşağılamadır bu teklif..

nerdende buluyosunuz boyle belalari .ne gerek var .evet kullanip atar sende buna engel olamicaksin anlasilan gitme.

Bu gönderiyi yazan hanımı hanımı tebrik ediyorum(!) valla. Bu mudur ölçütün? Bu kadar mı ilgiye muhtaçsın? İnstagramdan bir futbolcu seninle tanışmak istiyormuş!!! Tüm masraflarını karşılarmış!!! Bunun adı finansal köleliktir. bunu yapan kadınlar var. Ne izliyorsunuz veya okuyorsunuz da bu saçma ,dandik peri masallarındaki gibi bir hayat bekliyorsunuz? Neyin fikrini almak için yazıyorsun buraya?? Ben artık bunları okurken sinirleniyorum ya! Burada kadınlar yeri geliyor bakım önerileri için,yeri geliyor veremedikleri kilolar yüzünden yada aldatılma hikayeleri yüzünden toplanıyor. Hamileler akıl danışmak için,kendini kötü hissedenler manevi destek almak için birbirlerine yazıyorlar. Bir de senin gibiler var!! Hiç sempati gösteremeyeceğim,kimse kusura bakmasın.Saçma sapan bir konu!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…