- 2 Temmuz 2013
- 1.952
- 2.416
- 133
- Konu Sahibi MadamBellatrix
-
Şimdiye kadar durmamaliydin bileCokpis gaza getirdin yarından tezi yok tüm yöneticileri etiketleyecem
Ya azcık ipucu ver bari ya baş harfini felan şöyle yatamıyorumAbgajagakahan geyiğin içine düştük ıyıkı açmışım konuyu arada burda toplanalım
Yası benimki kadar yoktu nasıl olsundukiolgun degilmis demekki seninki
Olmaz penaltılara kalır bu iş ancaGol olurmu olmazmi
Yöneticilik verirlermiki söyle kız ona göre bastırayımŞimdiye kadar durmamaliydin bile
1-0 öndesin şuan brawoOlmaz penaltılara kalır bu iş anca
iste bunu anlamadin sen..ama her zaman yasla dogru orantida degildir olgunluk. inan bana..Yası benimki kadar yoktu nasıl olsunduki
Verirler vermeliler ben seni tutuyorumYöneticilik verirlermiki söyle kız ona göre bastırayım
Biliyorum canım espirisine takılıyorum tabi bakıs acımda belli ama anlıyorum seni merak etmeiste bunu anlamadin sen..ama her zaman yasla dogru orantida degildir olgunluk. inan bana..
Bu gazla Yarın banlanırsam senden bilirim ona göreVerirler vermeliler ben seni tutuyorum
Nana ya ban nonoo asla haketmiyorsun banlanmayi ben ne diyorum sen ban diyorsunBu gazla Yarın banlanırsam senden bilirim ona göre
Hayır simdi yarın gidecem tek tek etiketleyecem müdürcüklerimiziNana ya ban nonoo asla haketmiyorsun banlanmayi ben ne diyorum sen ban diyorsun
Sayıp sövme sen yinede o kadar emek vermişsin biz destekcinizHayır simdi yarın gidecem tek tek etiketleyecem müdürcüklerimizi
Hayır seni yönetici yapamayız derseler bu gazla sayıp sövme hakkıda gördüm biraz kendimde sonrasından korkuyorum bilgin olsun diyede banlanırsam diye haber verdim sana iste
Elinin altinda 40 tane ama beni cagiriyor? Bu mu yani ölçütünüz?
Yanlis anlamayin sizin icin demiyorum ama hayat kadinlarinin da yol, yemek ücretini karşilayarak ayaklarina getiriyorlar adamlar. Bulunduklari yerde kadin kitligi oldugundan degil.
Cok tanismak istiyorsa buyurup kendisi gelsin. Bana gore yaptigi asiri saygisizca bir hareket bir de masraf karsilarim diyor ben olsam direk engeli basardim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?