- 2 Temmuz 2013
- 1.952
- 2.416
- 133
- Konu Sahibi MadamBellatrix
-
Futbolcuların geneli eğitimsiz ve kültürsüz insanlar. Popülerlik ve parayla her seyi elde edebileceklerini sanıyorlar. Bunu sanma nedenleri de sizin gibi kadınlar.
Kendinizi kimseye kukla etmeyin.
Yine aklıma geldi uyku tutmuyor
Bizde futbolcular kültürsüz ama spor artık evriliyor kültürlü insanlar da var içlerinde :)Eee hukuk ya da tıp fakültesi mezunu adam niye top peşinde koşsun
Etinden sütünden faydalan o zamanValla yakısıklı ama kızlar ha
Cevap yazmak istemiyorum valla topumuz banlanırız Allah muhafaza
Ögrenebildinmi kimmisYine aklıma geldi uyku tutmuyor
MalesefÖgrenebildinmi kimmis
Gıtmıcem zaten canımherhangi bir referans yok, ortak tanidik yok, sadece instagramda profilinizi gordu begendi ve yazdi.
kisi unlu ve zengin olmasaydi gider miydiniz?
Kolay yolu yokmu bunu ögrenmenin yaaaaMalesefnormalde merakli degilimdir ama ne bilim icimde kaldi
Kullanıp atacak mi ne ya? Yaşadığı şehre gidip hemen kullandirmaya hazırsı yaniSelam arkadaşlar sıze bir konuda fıkır danışmak ıstıyorum İnstagram üzerinden bana bır kişi mesaj attı futbolla ılgısı olan yada kocası nişanlısı abısı izleyen bırı varsa muhtemelen bu kişiyi tanıyordur. Fazla 400 500 bın takıpcısı olan aşırı ünlü bıri degıl yanlış anlamayın ama milli maçlarda oynuyor ole soyleyım suan benı sureklı kendı yaşadığı ve karıyerını sürdürdüğü yere çağırıyor tanışmak ıstıyormus elının altında 40 tane ıstese olur ama ısrarla görüşmek ıstıyor sızce benı kullanıp atacakmı ? Napmalıyım gelmemı istedıgı yer uçakla 3 saatlık bır yer herseyını ben karşılamaya hazırım dıyor bıde napım sızce akıl verın lütfen artı çocuk benden 3 yaş küçük ben 25 o 22 yasında
Konuyu yeni gördüm, yazan olmuştur belki. Bence yusuf yazıcı. Kadroya bakınca 400-500 bin takipçili 22 yaşında başka biri yok.konu sahibesi kim olduğunu söyleyene kadar her gece hortlayacak konu
Eee hukuk ya da tıp fakültesi mezunu adam niye top peşinde koşsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?