Sizce beni sevmiyor mu bir erkek neden böyle yapar tavsiye nolur

Özür dilerim sıktıysam

Ne biçim akıl veriyor kız kardeşiniz öyle. Erkekten küfür etmiyor konu sahibi. Hele küfür etmesinin aranızdaki statü farkıyla hiç alakası yok. Sizin bu ruh hastasına taviz vermenizle alakalı.
Kendi kardesi degil ayi adamin kardesi. Nasil bir evde buyudulerse normal karsiliyor o da demekki.

Lise 2 de falansınız da ilerde mi doktor olmak istiyorsunuz acaba ya?

Haaaa toksik ilişki seviyorsun. Karşılıklı sorunlusunuz.

Perşembenin gelişi çarşambadan bellidir diye bir laf var. Bu adamdan koca moca olmaz kıskanç pisliğin teki. Ne olmuş yani hanım denmedi ise. Bazen dalgınlıkla bile denebiliyor direk isim. Bu adam için niye arkadaşlarınla görüşmüyorsun yok hayatını bu kadar kısıtlatıyorsun kocan mı o senin? Ayrıl lütfen. Bu adam sana hayatı zindan eder. Evlendiğine bin pişman olursun.

Sizi kendine öyle bir bağlamış ki kendiniz bile sevdiğinizi düşünüyorsunuz. Anlattıklarınıza hiç objektif olarak bakmıyor musunuz? Dışarıdan birisi bunları anlatsa size, siz ne dersiniz ona? Bakın etrafınızdaki herkesten uzaklaştırmış sizi, siz sadece ona muhtaç olun diye. Sürekli her dediğini yaptırır hale getirmiş sizi. Ve siz de normal düşünmekten çıkmışsınız artık. Ayrılınca ölürüm ne demek. Ne ilişkiler bitiyor. Asıl ayrilmazsanız ölürsünüz. Evlendiniz diyelim bu sefer evden de çıkartmaz sizi. Ailenizle de bağınızı kestirir. Ee siz o zaman ne yapacaksınız? Lütfen kendinize gelin. Çocuk değilsiniz göbek bağınız bir değil. Kendi ayakları üzerinde durabilen bir insansınız. Kaç haber izledik bakın siz o insanları görünce demiyor musunuz nasıl böyle bir insanla evlenmiş bu kadın diye. Ya sizin sonunuz da böyle olursa? Ki kendi ağzıyla katil olurum bile demiş.

Eh tabi bulmuşlar delilerini kaktıracak yağlı kapı. Kendine yapmamış kocası öyle şeyler, bu sevgilin gibi ruh hastaları zaten normal aileden zor çıkar, kendi de kardeşi gibidir, kocası gık dese adamı evden atar, ama sen çek deliyi.

Bunun sevip sevmemeyle alakasi yok, bunun kafadan kontak olup olmamakla alakasi var

Gercekten tip doktoru musunuz bilmiyorum ama acilen psikiatriye gitmeniz lazim? Hic saglikli bir kafada degilsiniz? Hayatinizda kimse basinizi oksamadi mi? Kimse seni seviyorum demedi mi? Bu dagdan kacan ayiya sapkinca tutulmussunuz.
E hadi bende söylüyorum, sizi çok seviyorum hayat129.
Böyle mi oluyor bu iş?
Siz gerçekten doktor musunuz? Biz ne okuyoruz ya
Burada yazan herkese çok hak veriyorum . Ama sürekli söylediğim şey şu ben 30 yaşındayım daha önce iki kişiyle görüştüm ama ben bu kişiyi gördüğümde kendime gelemedim . Bu arada keşke özel de atabilsem ama ben herkes tarafından güzel bulunan biriyim. Bana göre hiç güzel değilim ama . Onu görenler de normal diyor ama bana göre çok yakışıklı geliyor . Çok vicdanlı dışarıya çok yardım eden biri maaşı az ama sürekli erzak alır dağıtır namaz kokar ama beni kodlandığı zaman adam birden değişiyor ya

Sevmiyor çünkü. Sevdiğine kuzu olur, çok gördüm böyle dağ ayılarının sevdiği kadınların yanında iken kediye dönüştüğünü.

Rutky sen misin?

Sevgilinizin dengesiz olduğunun farkındasınız da sevgilinizin kardeşinden teyit almaya mı ihtiyacınız var? Tıp fakültesi mezunu siz bu halde iseniz ülkenin geri kalanının böyle olması normal o zaman. Özellikle öğretmen hanımların. Neyse konuya dönelim. Küfür olan bir ilişkide saygı nerede bana bunun cevabını verin? Kendi hayatınızı nasıl yaşayacağınıza bile kocanız olmayan bir adam karar veriyor siz bu ilişkinin neresindesiniz?
Sevmiyor. Sevgili/Eş kardeşine güven olmaz. Tabii abisini sever gibi gösterir çünkü abisinden yana
Ya lütfen artık bu sitedeki kadınlar bana saç baş yoldurmayın okudukça saçımı başımı yolasım geliyor ne sevmesi ya ne sevmesi sevginin TDK anlamını bile bilmiyorsunuz adeta hala seviyorum diyorsunuz bana geliyorlar yine.. Bu kadar dramatize etmeye romantik konuşmaya gerek yok. Karşınızdaki ruh hastası bir barzo bu kadar. Ona bir insan oğlunun sevgi beslemesi ihtimali yok. Anasını bile bezdirmiştir everip elin kızının başını yakıp kurtulayım demiştir.
Kozlarla telefonda görüşüyorum ya bize geliyorsa benim evime ama dışarıda caddede oturmam yasak
Yasak derken size yasak koyacak haddi ona nasıl verdiniz? 30 yaşında tıp fakültesi mezunu bir kadın olarak akıl sağlınız hususunda heyet karşısına çıkın lütfen bu kafayla doktorluk yapmayın.
Bu kısmı oku lütfen konu sahibi
Kaç haber izledik bakın siz o insanları görünce demiyor musunuz nasıl böyle bir insanla evlenmiş bu kadın diye. Ya sizin sonunuz da böyle olursa? Ki kendi ağzıyla katil olurum bile demiş.
Umarım idrakınızı geliştirmiştir. Çünkü yorum sahibi hanım sizden daha mantıklı konuşuyor.

Memleketin okumuşu böyle ise cahili nasıldır acaba

Kendinize bunu neden yapıyorsunuz? bu adam yarın asar da keserde bunada aşk mı diyeceksiniz hicmi kendinize acımıyorsunuz ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…