Sizce benim yüzünden mi ?

bu bilimsel olarak soyle aciklanabilir. vucudumuzda elektromanyetik akim var. ve bunlar 3 noktadan disari cikar. el icleri ayaklar ve gozler eller ve ayaklardan cikan akim baska nesnelere temasla etksiini yitirir. hatta topraga ayagimizi basariz elektrigimizi alir. gozlerimizden yaydigimiz akim direk kisiye sirayet ediyor. o sebeple kiyafetimde dikkat cekici bir aksesuar veya uzerimde taki bulundururum hep. etkiyi azaltmak icin. nazarlik da burdan cikmadir ama gozun koruyuculuguna inanmam o ayri mesele

Bence hepsi denk gelmiş olacağı varmış .Siz gereksiz yere kendinizle alakalı anlam yüklemişsiniz .Nazar dediğimiz negatif enerji yansıması vardır .Ancak kötü gözle bakmayla alakalı olur .Ayrıca kaderi bu kadar etkileyecek boyutta değil .

Küresel ısınma da konu sahibin suçu olabilir, Greta da gelsin iki çemkirsin, Thunberg olan. How dare you how dare you diye bakış atsın.
Offf o kıza gıcık oluyor. how dare you derken alnındaki damarın şişmesi of

Maasallah diyin bişi olmaz. Ya Allah misiniz allasen ben öyle şeylere inanmıyorum. Hayat bu. Evini instada çarşaf çarşaf paylaşan kişi de nazar değdi diye ağlamasın. Herkes hayatini kendine saklasa böyle boş laflar da çıkmaz. Bebekleri oluyo bin tane foto koyup altına sureler yazıp nazar boncuğu emojileri koyuyorlar sacmasapan seyler

Birkac kisinin ismini ve fotosunu aticam size az sonra ozelden, lutfen onlar icin de cok guzeller der misiniz
Saka tabi ki, denk gelmis olaylar. Gerci ben biraz inanirim negatif enerjiye, nazara. Bence siz pek gorusmeyin insanlarla. Sosyal medya falan da zinhar kullanmayin

peki ben bu kişiye telefon üzerinden hayatımla ilgilli olumlu bir gelişmeyi haber verirsem enerji neresinden çıkıp bana sirayet ediyor

peki ben bu kişiye telefon üzerinden hayatımla ilgilli olumlu bir gelişmeyi haber verirsem enerji neresinden çıkıp bana sirayet ediyor
enerji cok farkli bir alan. bununla ugrasan insanlar uzaktan farkli kisilerin enerji alanlarina bile girebiliyorlar. sizin konunuzu bilemem fakat size kanalize olmussa, kotu niyet ve kiskanclik besliyorsa etki edebilir.

enerji cok farkli bir alan. bununla ugrasan insanlar uzaktan farkli kisilerin enerji alanlarina bile girebiliyorlar. sizin konunuzu bilemem fakat size kanalize olmussa, kotu niyet ve kiskanclik besliyorsa etki edebilir.
Evet enerji konusu gercekten çok derin bir konu. Benim çok ilgimi çekiyor. Enerjimiz yüksekken pozitif şeyleri, düşükken negatif çekiyoruz. Kendimizi iyi hissederken saçımızın parlaklığından tutun, giydiğimiz kıyafet bile başka duruyor. Bu konuda sağlam bir kaynak bulsam okumayı çok istiyorum.

Arkadaşım, maşallah dediği yamulan insanlar vardır ama bu sizle alakalı değil.
Yüksek dikkat ya da enerji çeken şeyler hoşunuza gidiyordur dolayısıyla bunların da başına bir şey gelmesi kaçınılmaz.
Kimi incelemeye ya da beğenmeye kalksam ayağı takılır düşer, hiç suçu gözümde aramadım.
Aksine demek ki yürüyüşlerinde bir anormal ya da dengesizlik olduğundan dikkatimi çekiyor ve düşerken tanık oluyorum dedim.

Bi dahakine maşallah diyin. Ne diyelim. Nazara inanırım da sizinkiler kaderle alakalı şeyler bilemedim. Nazar koca deveyi devirir de derler hani. Kimisi gözüyle kimisi sözüyle nazar değerdirir de derler. Sizinkiler tesadüfe benziyor.

bende dergilerden ve makalelerden takip ediyorum cogunlukla icine girmek cok istemedim ama biraz arastirinca gordugum , ulkemizde bu islerin bilimden uzak kulaktan dolma belki de ilkokul mezunu kisiler tarafindan yapilmasi muhtemeldir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…