Ne güzel evde oturduk oh desinkoronaya da bir şey desede bir gitse başımızdan
bu bilimsel olarak soyle aciklanabilir. vucudumuzda elektromanyetik akim var. ve bunlar 3 noktadan disari cikar. el icleri ayaklar ve gozler eller ve ayaklardan cikan akim baska nesnelere temasla etksiini yitirir. hatta topraga ayagimizi basariz elektrigimizi alir. gozlerimizden yaydigimiz akim direk kisiye sirayet ediyor. o sebeple kiyafetimde dikkat cekici bir aksesuar veya uzerimde taki bulundururum hep. etkiyi azaltmak icin. nazarlik da burdan cikmadir ama gozun koruyuculuguna inanmam o ayri meseleBu nazar konusu beni çok muallakta bırakıyor. Düşününce aşırı saçma geliyor ama öyle şeyler oluyor ki gel de inanma diyorsun. Benim çevremde de var bir tane. Çok direttim nazara yormamak için ama hep mi ona söylenen iş bozulur arkadaş. Ölümlere falan sebep olacak bir etkisi olmaz tabi, zaten sizlik bir şey yok ben nazarla ilgili genel yorumumumdan bahsettim. Sizin yüzünüzden olsa etrafınızda normal insan kalmaz
Neeettiinn yaa. Amerikan başkanı dahil herkese haber verin. HemenAllah bilir corona da sizin yüzünüzden çıkmıştır şimdi
Bence hepsi denk gelmiş olacağı varmış .Siz gereksiz yere kendinizle alakalı anlam yüklemişsiniz .Nazar dediğimiz negatif enerji yansıması vardır .Ancak kötü gözle bakmayla alakalı olur .Ayrıca kaderi bu kadar etkileyecek boyutta değil .Öncelikle hepimizin kadınlar gününü kutluyorum ..Sorunuma gelecek olursak birkaç kere başıma gelen , yada sanırım benim yüzümden başkalarının başına gelen olaylar, Bundan 3 sene önce komşumuzun kınasına gittik çok eğlendik vs. Arkaşlarla konuştuk işte ne güzel gelin oldu falan aradan bir ay geçmeden gelin vefat etti ,çok üzüldüm o dönem .. sonra kuzenim dedi ki Ahu nazar etti , ondan sonra yakın bi akrabamız yeni ev yapmıştı kendine (fotoğraf larını da insta da paylaşmıştı ) bende anneme gösterdim bak ne güzel yapmış diye ,aradan vakit geçti küçük bebekleri baya kötü hastalandı ,en son vaka olarak ta yakın Arkadaşım evlenecekti , pandemi dolayısıyla hazırlıklarını vs. herşeyi bitirdiler bana sürekli evinin , ve çeyizini falan foto olarak gönderdi , bende özendim açıkçası ama hiç bi zaman art niyet olmadı içimde kıskançlık olarak ,dün bana mesaj attı nişanlısıyla ayrılma aşamasına gelmişler ,çok üzüldümve kendimi suçluyorum benim yüzümden mi diye biliyorum anlattıklarım saçma ama inanın üzgünüm keşke benimle arkadaşlık kurmasaydı o zaman böyle mutsuz olmazdı, sizce benim mi nazarım değiyor? bi tarafım da Ahu saçmalıyorsun diyor , belki de negatif enerji olarak mı geri döndü Arkadaşıma bilemiyorum..
Küresel ısınma da konu sahibin suçu olabilir, Greta da gelsin iki çemkirsin, Thunberg olan. How dare you how dare you diye bakış atsın.Neeettiinn yaa. Amerikan başkanı dahil herkese haber verin. HemenAhuu14 alsınlar
Offf o kıza gıcık oluyor. how dare you derken alnındaki damarın şişmesi ofKüresel ısınma da konu sahibin suçu olabilir, Greta da gelsin iki çemkirsin, Thunberg olan. How dare you how dare you diye bakış atsın.
Ay sorma. Bir insan İsveçte yaşayıp nasıl o kadar gergin olabilir ki zaten.Offf o kıza gıcık oluyor. how dare you derken alnındaki damarın şişmesi of
peki ben bu kişiye telefon üzerinden hayatımla ilgilli olumlu bir gelişmeyi haber verirsem enerji neresinden çıkıp bana sirayet ediyorbu bilimsel olarak soyle aciklanabilir. vucudumuzda elektromanyetik akim var. ve bunlar 3 noktadan disari cikar. el icleri ayaklar ve gozler eller ve ayaklardan cikan akim baska nesnelere temasla etksiini yitirir. hatta topraga ayagimizi basariz elektrigimizi alir. gozlerimizden yaydigimiz akim direk kisiye sirayet ediyor. o sebeple kiyafetimde dikkat cekici bir aksesuar veya uzerimde taki bulundururum hep. etkiyi azaltmak icin. nazarlik da burdan cikmadir ama gozun koruyuculuguna inanmam o ayri mesele
enerji cok farkli bir alan. bununla ugrasan insanlar uzaktan farkli kisilerin enerji alanlarina bile girebiliyorlar. sizin konunuzu bilemem fakat size kanalize olmussa, kotu niyet ve kiskanclik besliyorsa etki edebilir.peki ben bu kişiye telefon üzerinden hayatımla ilgilli olumlu bir gelişmeyi haber verirsem enerji neresinden çıkıp bana sirayet ediyor
Bi yer geldi aklima ama enerji cikis noktasi 3 yermis sadecepeki ben bu kişiye telefon üzerinden hayatımla ilgilli olumlu bir gelişmeyi haber verirsem enerji neresinden çıkıp bana sirayet ediyor
Evet enerji konusu gercekten çok derin bir konu. Benim çok ilgimi çekiyor. Enerjimiz yüksekken pozitif şeyleri, düşükken negatif çekiyoruz. Kendimizi iyi hissederken saçımızın parlaklığından tutun, giydiğimiz kıyafet bile başka duruyor. Bu konuda sağlam bir kaynak bulsam okumayı çok istiyorum.enerji cok farkli bir alan. bununla ugrasan insanlar uzaktan farkli kisilerin enerji alanlarina bile girebiliyorlar. sizin konunuzu bilemem fakat size kanalize olmussa, kotu niyet ve kiskanclik besliyorsa etki edebilir.
Benim aklıma da aynı yer geldiBi yer geldi aklima ama enerji cikis noktasi 3 yermis sadece
Yok, o benim yüzümden.Neeettiinn yaa. Amerikan başkanı dahil herkese haber verin. HemenAhuu14 alsınlar
bende dergilerden ve makalelerden takip ediyorum cogunlukla icine girmek cok istemedim ama biraz arastirinca gordugum , ulkemizde bu islerin bilimden uzak kulaktan dolma belki de ilkokul mezunu kisiler tarafindan yapilmasi muhtemeldir.Evet enerji konusu gercekten çok derin bir konu. Benim çok ilgimi çekiyor. Enerjimiz yüksekken pozitif şeyleri, düşükken negatif çekiyoruz. Kendimizi iyi hissederken saçımızın parlaklığından tutun, giydiğimiz kıyafet bile başka duruyor. Bu konuda sağlam bir kaynak bulsam okumayı çok istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?