Yok daha neler. Ne yaptınız da sizin yüzünüzden oldu.Öncelikle hepimizin kadınlar gününü kutluyorum ..Sorunuma gelecek olursak birkaç kere başıma gelen , yada sanırım benim yüzümden başkalarının başına gelen olaylar, Bundan 3 sene önce komşumuzun kınasına gittik çok eğlendik vs. Arkaşlarla konuştuk işte ne güzel gelin oldu falan aradan bir ay geçmeden gelin vefat etti ,çok üzüldüm o dönem .. sonra kuzenim dedi ki Ahu nazar etti , ondan sonra yakın bi akrabamız yeni ev yapmıştı kendine (fotoğraf larını da insta da paylaşmıştı ) bende anneme gösterdim bak ne güzel yapmış diye ,aradan vakit geçti küçük bebekleri baya kötü hastalandı ,en son vaka olarak ta yakın Arkadaşım evlenecekti , pandemi dolayısıyla hazırlıklarını vs. herşeyi bitirdiler bana sürekli evinin , ve çeyizini falan foto olarak gönderdi , bende özendim açıkçası ama hiç bi zaman art niyet olmadı içimde kıskançlık olarak ,dün bana mesaj attı nişanlısıyla ayrılma aşamasına gelmişler ,çok üzüldümve kendimi suçluyorum benim yüzümden mi diye biliyorum anlattıklarım saçma ama inanın üzgünüm keşke benimle arkadaşlık kurmasaydı o zaman böyle mutsuz olmazdı, sizce benim mi nazarım değiyor, bi tarafım da Ahu saçmalıyorsun diyor , belki de negatif enerji olarak mı geri döndü Arkadaşıma bilemiyorum
Onun resmini kuzenime gösterdim , herşeyi değilde evinin fotoğrafınıYok daha neler. Ne yaptınız da sizin yüzünüzden oldu.
Keşke benim olsa Şevket gerçek hayatta yok. Bu sadece denk gelmiş.Onun resmini kuzenime gösterdim , herşeyi değilde evinin fotoğrafınıev dekorasyonundan bahsederken işte bak bu arkadaşımda böyle yapmıştı diye
He çok özel bir insansınız süper güçleriniz var o yüzden maşallah dediğiniz üç gün yaşıyor. Yapmayın allaşkınaÖncelikle hepimizin kadınlar gününü kutluyorum ..Sorunuma gelecek olursak birkaç kere başıma gelen , yada sanırım benim yüzümden başkalarının başına gelen olaylar, Bundan 3 sene önce komşumuzun kınasına gittik çok eğlendik vs. Arkaşlarla konuştuk işte ne güzel gelin oldu falan aradan bir ay geçmeden gelin vefat etti ,çok üzüldüm o dönem .. sonra kuzenim dedi ki Ahu nazar etti , ondan sonra yakın bi akrabamız yeni ev yapmıştı kendine (fotoğraf larını da insta da paylaşmıştı ) bende anneme gösterdim bak ne güzel yapmış diye ,aradan vakit geçti küçük bebekleri baya kötü hastalandı ,en son vaka olarak ta yakın Arkadaşım evlenecekti , pandemi dolayısıyla hazırlıklarını vs. herşeyi bitirdiler bana sürekli evinin , ve çeyizini falan foto olarak gönderdi , bende özendim açıkçası ama hiç bi zaman art niyet olmadı içimde kıskançlık olarak ,dün bana mesaj attı nişanlısıyla ayrılma aşamasına gelmişler ,çok üzüldümve kendimi suçluyorum benim yüzümden mi diye biliyorum anlattıklarım saçma ama inanın üzgünüm keşke benimle arkadaşlık kurmasaydı o zaman böyle mutsuz olmazdı, sizce benim mi nazarım değiyor? bi tarafım da Ahu saçmalıyorsun diyor , belki de negatif enerji olarak mı geri döndü Arkadaşıma bilemiyorum..
Bilmiyorum ki üzüldüm açıkçasıKeşke benim olsa Şevket gerçek hayatta yok. Bu sadece denk gelmiş.
Güldürdünüz beni , Bilemiyorum Negatif enerji verdim belki deHe çok özel bir insansınız süper güçleriniz var o yüzden maşallah dediğiniz üç gün yaşıyor. Yapmayın allaşkına
Size bunları diyenlere "evet böyle güçlerim var fazla dillendirme yoksa seni de hallederim" deyinBilmiyorum ki üzüldüm açıkçası
Bir insanın o kadar güçlü bir negatif enerji gönderme ihtimali yok.Güldürdünüz beni , Bilemiyorum Negatif enerji verdim belki de
öyle deme allah mafazaHe çok özel bir insansınız süper güçleriniz var o yüzden maşallah dediğiniz üç gün yaşıyor. Yapmayın allaşkına
koronaya da bir şey desede bir gitse başımızdançok gezen insanlara imrendin mi? Yoksa corona da senin yüzünden mi çıktı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?