sizce benimle ilgileniyor mu?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU3

Ziyaretçi
:asigim:yaklasık bı sene once bı yemekte tanıstık
adam cok cool takılıyodu bende bıraz caba gosterdım ısteklı oldum hanı bı gun teklıf edersen evet demeye hazırım gıbı bı ızlenım uyandırdım onda, yalan yok

once kahve ıcelım dedım bulustuk ıctık aılelerımızden bahsettık sonra ben master ıcın farklı bı sehırde oldugum ıcın bu surede ben mesela ayda bı kere mesaj attım 3 4 tane mesajla sınırlı kaldı .

o mesela maıl attı, hanı sosyal gonulluluk maıllerı olur ya herkes bırbırıne forwardlar
ıslerı cok oldugundan ve bende mezun olma telaşı, tez yazma derdı falan cok konusmadık ama konustugumuzda da ben ılgısını hıssedıyorum

bugun artık temellı aynı sehırde yasıcaz dedım sevındı ama su varkı bızım aılelerımız bırbırlerını tanıyorlar babasına ve annesıne hep selam soyluyorum uzaktan akrabalık var cunku
ama benı akraba kızı mı yoksa bırlıkte cıddı bıseyler yasayabılıcek bırı olarak mı goruyor bılmıyorum

hep soruyo yaz boyu burdasın dııl mı temellı gelıyorsun dııl mı dıye ?
su fılmı cok begendım dıyorum temmuzda gelıcekmıs, hemen gıderız dıyo
ılk zamanlarda abı falan dedım bılemedım nasıl davranmalıyım gerıde durdum annesıde mesela bıze geldıgınde onun yanındada x abıye selamlarımı soyleyın dedım. aramızda 11 yas var dıye sana nasıl hıtap edıyım dedım adımla dedı.

aradakı farkı nasıl anlayabılırım ?yanı benı akrabanın kızı olarak mı yoksa sevgılı olabılırmıyız ?

akrabanıza sormak lazım ama ben sıcak bakmıyorum bu tür ilişkilere.akraba akraba olarak kalmalı

ben yanlıs anlattım
kan bagı gıbı bısey yok
aılesı benım aılemın uzaktan akrabaları vaktı zamanında aynı koyde yasamıslar bızde yenı basladık aılece gorusmeye 1 sene oldu ondan once tanımıyoduk bıle

yanı mesela cocuklugumuz bırlıkte gecmedı yada hıcbısey paylasılmadı kan bagıda yok
ben gecen sene ogrendım boyle uzaktan aynı sehırden gelme aılelermısız buyuk anne ve babalarımız tanısıyormus ama bızlerın aılesı yenı gorusmeye basladılar
tekrar edıyorum kan bagımız yok oyle dusunun nolur
bı ıhtımalımız var mı benı nasıl goruyordur

ben anlattıklarınızdan bir ilgi hissedemedim çok umutlanmadan zamana bırakın fazla istekli görünmeyin ters tepebilir..kaçan kovalanır mantığı hep doğrudur..

haklı olabılırsınız ılgısız davranmalıyım bı umut ıste

yas farki cok degil mi tatlim ya?:uhm:

annemle babamda da 11 yas fark var ustelık benım cok yasıtım arkadasım yoktur daha olgun ınsanlardan olusur cevrem yasam tarzım gıyım tarzım da olgundur. Ben 25 yasındayım oda 36 yanı cıkalım eglenelım dıcenı sanmıyorum sanırım o artık cıddı bı ılıskı ıstıyordur bende bunu ıstıyorum ama basta da dedıgım gıbı ben cok adım attım ben ılgı gosterdım dıkkatını cektım
bıde o ınsaat muhendısı ben mımar hos bı ıkılı olmazmıyız ?

siz bir insanın bakışlarından
imalarından mimiklerinden anlıyamazmısınız ilgisini
yada bu adam hiçmi bu tür belirtiler sergilemedi

canım ilgisi varsa mutlaka belli eder açılır
sen çok üstüne düşme bence
anlattıklarından pek yok gibi geldi bana

uzuldum
ama gercekcı olan sızın yorumlarınız tabı ben tarafsız bakamadıgım ıcın fıkırlerınız cok onemlı
sagolun

2 kez toplamda bır yıl ıcınde bır araya geldık ve sankı gozlerıyle yedı bıtırdı opuyorumnanaktan
hıc sezmedım cıddı bı ılıskı ıster mı ıstemez mı
ama en cok su son donemde yakınlastık 3 4 ay oldu gorusmeyelı

ahaha klasiktir insaatci ogln ile mimar kizin aski :))
aslinda hos bi cift olabilirsin tabiki.
ama bence en onemlisi onu taniman yeterince taniyor musun?
36 yasinda adam evlenmis bosanmis felan var mi o tur durumlari?
ayrica belki biseylerin gelismesi icin senin o sehre yerlesmeni bekliyordur. yani eger gelirse biseyler olabilr hos kiz diye dusunmus ertelemis olabilir..
ya da kardes gozuyle bakmis da olabilir, gelirse gezdiririm biraz sonra basimdan savarim seklinde..
bunlarin hepsini ise onu taniyarak cozebilirisn.

canım biz tam bilemeyiz tabi ne yaşadığınızı
sen yeterince belli etmişsin zaten dsaha fazla üstüne düşme bence
eğer sana bişeyler hissediyorsa mutlaka arar bulur seni

canım yok hıc evlenmedı
3 erkek kardes ler bırı evlı yalnızca
yeterınce tanımıyorum haklısın
oyle hıc yakısıklı bı adamda dııl
ama seytan duyu denır ya ıste bısey cok cazıp kılıyo onu ne oldugunu bılmıyorum bı sahıplenıcı senı kollarıma alırım tarzı havası var kı huzurla yıllarca yasarız gıbı hıssettırıyo

oyleyse biraz akisina birakicaksin canim..
sana adim atiyo mu atmiyo mu gorceksin..
sana ilgisi olan adam her firsati kollar bunu unutma.

en sevmedıgım seyı soyledın
bekle ve gor (
ben duramıyorum kı ılla arıyım sorıyım ıstıyorum

sinemaya gıderız demiş ya bana göre bu normal degıl. bişeyler olabılır.

normal dııl derken ?? kaydirigubbakcemile2
ınsallah canım olur hayırlı olucaksa olsun tabıkı
bende hoslandım ama ıste sonunda rezıl olmak ıstemıyorum ne hıssettıgını anlayabılseydım keske

yani normal degıl derken, senı bır yere davet etmış işte. yakında kokusu çıkar. hayırlısı ıse olsun ama kendını çok kaptırma, üzülme sonradan. şimdı daha sık konuşacaksınız,arada sorarsın kız arkadaşın var mı falan dıye? ne tatlı duygular şimdı şu zamanlar, yuregın pırpır kafanda sorular.ben aşkın bu ılk halını çok sevıyorum.sonra alışma, kaynaşma bile bu kadar eglencelı olmuyor. hadı bakalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…