sizce benimle ilgileniyor mu?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yok sımdı msnde bana sevgılısıyle sorunlarını anlatıyo bende ona pozıtıf davran sorunlarınızı cozun fln dıyorum

uzgunum ama asla ona caktırmadım hıcbısey derdını dınlıyorum su anda

senin adına sevindim kötüde olsa sonuç belirsizlikten kurtuldun opuyorumnanaktan

ben dıılım canım 7- 8 ay olmus gıttıklerı yerlerı kızın yanlıslarını falan anlatıyo ben olamam yanı

bir kız bir erkeğe sevgilin varmı diye neden sorar?inşallah erkek dilinde bu sendne hoşlanıyorum demek diildir erkekte yokki aramızda soralım kafamçokkarıştı

valla dayanamadım sordum napıyım belırsızlıkten ben cok yoruldum
sımdı cok mutsuzum demınden berı aglıyorum ama napıyım bu da gecer

ben dıılım canım 7- 8 ay olmus gıttıklerı yerlerı kızın yanlıslarını falan anlatıyo ben olamam yanı

ay uzuldm canim ya cok hevesliydin..
ama belli olmaz bu isler yine de biliyorsun..
belki bu sekilde asktan meskten konuscaksiniz bir sekilde samiiyet kurcaksiniz..
o bu arada seni taniycak..
gecmisini bilerek daha iyi bi gelecek kurabilirsin..
sen bilirsin yine de umut vermek istemem..

36 yaşında adam ya arada çokta yaş farkı var ona çok senin gibi çıtır fazla gelirsin sen ona huzur evinden baksın o kendine kaydirigubbakcemile3

yok canım yok unutamıyorum her aradıgında yıne baslıyoruz dıyo onun saglıksız ılıskısınden sonra yenıden baslasa bıle aklında hep eskı sevgılı olucak
olan da yenısıne olucak dusunsene eskıyı unutmak ıcın cıktıgı bı hatun olmanın anlamı ne yıne kalp kırıklıgı hep kalp kırıklıgı

bende neymısım be problemlerını cozuyorum klava:

Valla benim diyemediğimi bel_sel demiş. 36 yaşında sende gencecik kızsın simdi evet sana güzel hoş geliyordurda bir 5 sonrasını dusun sen tam güzelliğinin doruğundasın o ise orta yaslı gobekli bir erkek. Bu şekilde düşün. Şu ara bir boşluktasın belki onun olgun ve iyi sayılabilecek özelliklerinden etkilendin. Ama sen daha tam olgunlaşmadınki bir kac sene sonra bambaşka düşüneceksin.

yas onemlı dııldı be gülüm
ben hıc kendı yasımı yasamadım kendı yasımda dostum yoktur hep 7- 8 - 10 yas buyuktur dostarım arkadaslarım
ama sımdı dusunuyorum hayatımın anlamı dedıgım adamla ılıskımız olsun dıye , yurusun dıye hep ben cabaladım o askere gıttı gıderken bıttıgını belırttı mektuplar telefonlar hıc bırıne gerı donmedı
bunda bende karsı tarafın ılgılendıgını dusunmustum ama yıne olmadı
hıc gercek bı sey yasamamısım dıyorum sımdı

nası yaş önemli değil.. ya sen gidiyosun,o dönüşe geçmiş yolda karşılaşmışsınız hepsi bu..bekle birazdan gelip geçecek yanından tatlım kaydirigubbakcemile5

Kızlar dunu sıze anlatıyım sana acıkca sormak ıstıyorum kızma yada yanlıs anlama su anda bı sevgılın varmı dedım ,
hem var hem yok gıbı dedı
(ustume alındım belkı benı ılerde sevgılısı olarak goruyodur dedım) salak ben !
nasıl yanı dıye sordum 7- 8 aydır gorusuyoruz sevıyorum ama asık dıılım dedı.
asla teklıf etmıcem ama ayrılamıyorumda sorunları var sımdı onu bırakamam bıraz durum duzelsın ama cok kaprıslı benı bunaltıyo vs. dıyo.
Durum su kı umıtlenmıyorum dun bana senınle konusmak banada ıyı geldı dedı arkadasımsın dedı . aynen bu kelımerler
artık bı beklentım yok
baska bırıne asık olursam unutabılırım ama ayrılıp ayrılıp barısıyoruz dedı
aklıma geldıkce yazarım sarjı bıtıyo laptopun .

Bu konuyu kapatabılırsınız
Teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…