E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU3
-
Bence açık açık söyle ben bunu derim bunu söylerim. Tabi pat diye değilde söyle yani bir şekilde. Böyle kendini çok yıpratıyorsun. Hem bu tarzın biraz çocuksu. Hani ilkokulda lise de olur ya o tarz. Adam senin niyetini bilmezse sana nasıl açılsın. Tabiki görüyor senin biraz çocuksu yanını ona göre şekercim diyor. Yaş farkından dolayı olmayacağını düşünüyor olabilir. O yüzden birazcık olgun davran ve açık açık konuş. Olursa olur olmazsa vakit kaybetmemiş olursun. Değil mi? Hadi canım bir gayret açıkça de niyetini ama tabi biraz politik konuş yani yok olmaz derse filan zor durumda kalmayacağın şekilde.
O gelecekse git niye gitmeyeceksin ki. İsteksiz olma öyle sırf eğlenmek için git ağız nasıl yoklanır mesela ona işte nasıl tiplerden hoşlanırsın gibisinden ya da işte evlilik te zor vs gibi konular açarsın kendinle ilgili işte mesela bir bebek görürsünüz işte çok sevimli keşke benim de olsa veya avatarına bebek resmi koyarsın yani konuları evlilik evlenme gibi şeylerden açarsın. Fikirlerini öğrenirsin tabi biraz üstele hemen kapatma konuyu tabi çaktırmadan. En azından evlilik hakkında ve ya işte nasıl birini istiyor bunu öğrenmiş olursun. Ha mesela şunu derseki laf arasında senin gibi biri olsa dediği anda yakala bende senin gibi birini isterdim dersin. Ondan sonrası gelir zaten. Kadın dediğin biraz şeytani kötükedihüso olacak değil mi :teytey: Hadi zafer bizim :lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?