sizce benimle ilgileniyor mu?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
msnde 2 saat konustuk cıddı tamamen sohbet ısler
yenı trendler dekorasyonda fln
ama bana ılla kı her zaman caglacım sekercım dıyo

canim yakin akraba kizi oldugun icin ilgileniyo olmasi yuksek ihtimal..
sekercim diyen bi erkek de cok enteresan bu arada..

off ya ne kadar umutluydum ama tamamen kaybettım umudumu
gıderız yaparız ederız dıyo hepsı vaat
cokda ınandırıcı ama
hıc yerıne gelmıyo sozler

onun yazdıklarından bolca sekercım dıyo bıde adımın yanına cım koyuyo heralde cocukca goruyo beni adım cagla sevseydı caglacım mı derdı, canım falan derdı ben sık sık dıyorum

- ben boyleyım sekerım bı gorunur bı kaybolurum
- dogru dedın sekerım
- evlensem yakında
- caglacım yarın cok ısım var

mesela benle konusurken bı yandanda oyun oynuyomus bılgısayarda ben cıkıyım sen oyna keyfıne bak dedım hayır kal dedı oyunu kapattı
ama sert bı tavırla hayır kal demesı hosuma gıttı

eğer sana karşı çok yoğun olsa kesinlikle açılır,dayanamaz imkanı yok buna!ama şuda var,belki aranızdaki yaş farkı ile ilerde ondan soğuyacağını düşünebilir..keşke abi demeseydin:mymeka:insan hoşlandığı adama abi dermi delilülülülülülü
bey die hitap etseydin,ordan uyuz olmuştur eğer açılmayı düşünüyosa bile,senin ona olan ilginide ailece görüşmenize ve yaşına bağlıyo olabilir..çünkü sen ona ne die hitap ediyim die sorduğunda abi de demezdi!ne diyceksin x abi diycen tabi:1closedeyes:derdia.s
bu arada sana şekerim demeside çok antipatik k.bakmakaydirigubbakcemile3ne o öle kurtlar vadisindeki fuat gibi şekerim falan-tatlicadiarzu-ama hoşuna gidiyosa mesele değil tabi=)kendisi entel cool bi tip sanırım:CüvCüv:
çağlacım diyiceğine çağlam diyebilirdi örneğin ilgi göstermek isteseydi..ilginç bir tip olabilir,o yüzden sen ya bu işi tamamen ona bırak,sana yazılsın die,yada sen artık konuş nolursa olsunyerimseniben

canım saol yorumların ıcın ama ılk konusmamızı yanlıs anlamıssın hemen duzeltıyım
ben onun tavırlarını cozemedıgım ıcın yanlıs anlasılmamak ıcın x abi dedim. Oda ne bu resmıyet adımla hıtap et bana dedı..
Sımdı sen dıye hıtap edıyorum hep :) o kızdı bıle bana neden abı dıyosun dıyo

yok bu adamın dırek , lafı dolandırmadan ılgı gosterecegı yok
hem dolaylı dolaylı
mafoldumben

daha once mesela fayanscılarla bı sorun yasadıgımı soyledım bu da bana ben gelırım senı dınlemıyolarsa ben konusurum sert davranırım vs. dedı bugun adamla yıne papaz olduk mesaj attım oda ınsaattadır aramıyım belkı ıslerı coktur dedım 1 saatten fazla oldu ne arıyan var ne soran!!!

bence çok üzerine gidiyorsun... biraz rahat bırak ... böylelikle kendini de rahat bırakmış olursun...

tamam birinden ilgi görmek istiyor olabilirsin ; uzun zamandır bir ilişkin olmamış olabilir ama biraz daha temkinli ol... bu adam sen istediğin sürece ilgi gösteriyor sana... yoksa kendiliğinden bir ilgi göstermiyor sanırım...

muhabbet arasında denir ; ben hallederim ; gel gezeriz filan ... ama söylediyse yapmasını da bilecek... yapamayacağı şeyleri de söylemeyecek...

aranızda yaş farkı var ama sen bence yeterince olgunlaşmışsın ; o da 36 yaşına bir erkek nasılsa öyle işte... dünya kendi çevresinde dönüyor işte ... biraz kendi haline bırakmalısın ilgisi varsa göstersin de... hep sen mi uğraşacaksın ... kıymetin bilinmez benden söylemesi...

hem fazla üzerine düşmezsen kendi içinde de olayları büyütmez ; büyük hayaller kurmaz ve olmazsa da çok incinmezsin ...

herşey bi yana bana abi deme demesi ilgimi çekti.. yani 11 yaş varken abi deme bana diyosa vardır bi bildigikaydirigubbakcemile3 sana bekle biraz dicem ama en sevmedigin seyde beklemekmiş hay allahsırnaşık şey her hareketinden bi anlam cıkarmaya çalışma sonuçta 35 yaşında adam liseli aşıklar gibi olucak deil yaa ciddi de konuşcak iş de konuşcak yeri gelcek arayamıcak işi war adamın cnm :1rolleyes:

Bence açık açık söyle ben bunu derim bunu söylerim. Tabi pat diye değilde söyle yani bir şekilde. Böyle kendini çok yıpratıyorsun. Hem bu tarzın biraz çocuksu. Hani ilkokulda lise de olur ya o tarz. Adam senin niyetini bilmezse sana nasıl açılsın. Tabiki görüyor senin biraz çocuksu yanını ona göre şekercim diyor. Yaş farkından dolayı olmayacağını düşünüyor olabilir. O yüzden birazcık olgun davran ve açık açık konuş. Olursa olur olmazsa vakit kaybetmemiş olursun. Değil mi? Hadi canım bir gayret açıkça de niyetini ama tabi biraz politik konuş yani yok olmaz derse filan zor durumda kalmayacağın şekilde.

Cok dogru soyluyosunuz olması gereken acık acık konusmak ama ısın ucunda aıleler var CADIARZU
Politik, onun tavrını ortaya koymasını saglayan bı konusma bencede ıyı olur ama bılmıyorum nasıl konusurum nasıl anlatabılırım
Sımdı bana sozu var 1 temmuzda gosterıme gırıcek olan fılme goturucek benı hemde ılk gununde
ozamana kadar sessız kalıyım dun yaptıgı ınsaatlardan bırnı gezdım hatta gece bunun hakkında konustuk cok olgun gercekten akıllı, sahıplenıcı konustu bayıldım bı kere daha opuyorumnanaktan

dun konustuk ondan geldı ılk hareket ama o yazana kadar yazmıyım, herkes uzak dur bıraz dıyo. Ama gercekten cocuksu gorunuyosam ona cok uzulurum. umarım cocuksu gormuyodur

Yok kafana takma seni her halinle beğenir merak etme. Evet o tarihte düşünebilirsin tabi ama o zamana kadar konuşmalarda ağzını yokla sık sık. Yani bilgi almaya çalış çaktırmadan o zamanda sadece belki bir cümle dersin eğer baktınki karşılık veriyor devam eder açıkça dersin. Ha yok ilgisiz bir tavır takınırsa şaka dedim ya sen abim gibisinden filan konuyu dağıtırsın :teytey: Benim anladığım kadarıyla ilgisiz değil olmaz değil bak aileleri takma kafana aramızda kalsın dersin olur biter olumsuz bir durumda, kimsenin de haberi olmaz. ınşallah istediğin sonuca ulaşırsın

nasıl agzını yoklıyım canım, varsa sende hazır cumleler bana yaz aklıma bısey gelmıyo benım heyecanlanınca ne soylıcemı bıle unutabılıyorum

baska bısey daha ogrendım sabah
haftaya pazar bruncha davetlıyız butun aıleler toplanıcak sadece onlar ve bız dııl baya kalabalık bı grup
gıtsem mı oraya gıtmesem mı bılmıyorum

gıtmıcem heralde soylerım bızımkılere arkadaslarıyla bulustu falan gıbı bısey soylerler benı soran olursa

O gelecekse git niye gitmeyeceksin ki. İsteksiz olma öyle sırf eğlenmek için git ağız nasıl yoklanır mesela ona işte nasıl tiplerden hoşlanırsın gibisinden ya da işte evlilik te zor vs gibi konular açarsın kendinle ilgili işte mesela bir bebek görürsünüz işte çok sevimli keşke benim de olsa veya avatarına bebek resmi koyarsın yani konuları evlilik evlenme gibi şeylerden açarsın. Fikirlerini öğrenirsin tabi biraz üstele hemen kapatma konuyu tabi çaktırmadan. En azından evlilik hakkında ve ya işte nasıl birini istiyor bunu öğrenmiş olursun. Ha mesela şunu derseki laf arasında senin gibi biri olsa dediği anda yakala bende senin gibi birini isterdim dersin. Ondan sonrası gelir zaten. Kadın dediğin biraz şeytani kötükedihüso olacak değil mi :teytey: Hadi zafer bizim :lepi:

sımdı mesajıma cvp geldı caglacım kosturuyorum sabahtan berı... dıye
bana nıye cımlı konusuyo cocuk gıbı mı goruyo

o gelıcekse benı merak etsın nıye gelmedı daha onemlı bı ısı var dıye dusunsun ıstedım
ayrıca bu grupta hıc bebeklı bırı yok hepsının cocukları en az unıverste ogrencısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…