sizce benimle ilgileniyor mu?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ha bırde bı anektod
bı 20 gun once falan facebookta mesajlasırken bı resım var orda yanındakı kız arkadasın mı dedım

hayır dedı o benım en yakın kız arkadasım ama yanlıs anlasılmalar oldugu ıcın kaldırdım dedı
sanıyorum kı bu laf bana ?! oyle dııl mı

sanamı emin olamayız ama keşke devamında yoksa kız arkadaşınmı kızdı falan deseydin..biri varmı en azındna onu öğrenmiş olurdun :jeyyar:

merak etme en kısa zamanda kız arkadasına slm sole derım, anlarım
sonrada sıze yazarım
delikafadulden

son bı kac aydır bole muhabbetlere gırdık sekerım
alıstıra alıstıra dur yerimseniben

sevilmek, özlenmek, ilgi görmek
uzun zamandır hasret kaldıgım seyler
bu sefer olsun ıstıyorum

bence adam da senden hoşlanmış çünkü sen ona ne diye hitap ediyim dediğinde ismimle demiş sonuçta arada 11 yaş var kim bu kadar farkla birbirine isimleriyle hitap eder bence arada yaş var diye adam çekiniyo hani bu kız bana bakarmı gibilerinden bence olur gibi yaş farkıda var kıymetini bilir kızzzz tabii herzaman hayırlısını istemek lazım
sevgiler

canım ınsallah dedıgın gıbıdır
bende onu ıstıyorum

ya bu adam hıc ılk adımı atmıyo ben yazıyorum hep ilk mesajı
yada ben on ayak oluyorum
oyle oluncada sonradan rezıl olmak ıstemıyorum
dedıgınız gıbı o aramadan bende aramıcam
anlamanın bı yolunu bulamadım sevıyo mu kıbarlık mı yapıyo

Öff Barışveben kaybedecek neyin var gülüm önce bir sor bakim laf arası sevgilisi kalbinde biri varmı diye yok derse hemen de ben senden çok hoşlandım diye. Ne olacak yani 15 lik gençkız değilsin ki kendi kabuğuna çekilesin. Ha akrabam filan diyeceksin kabul etmezse işte rezil olurmuyum filan ya senin dedikodunu yapacak kadar düşükse sen kurtulduğuna şükret. Ama sor sor sor. Ben sevdiğini söyleme cesaretini gösteren kızın alnından öperim :teytey:

daha once sevdıgımı soyledıgım zaman oldu , pişman oldum
başka bırısıydı ve degmedıgını ogrendım bı yerlerı kalktı kendını bıseyler sandı
neyse korkuyorum ve dedıgın gıbı ısın ucunda uzaktanda olsa aılelerın tanısıklıgı oldugu ıcın korkuyorum rezıl olursam dıye

Bişey olmaz sen yolunu bilmiyorsun bi yeri kalkarsa indirmesini de bileceksin. Ama işte önce onu sevdiğine gerçekten emin olmalısın. Hani olur mu olmaz mı gelse sorsa ne derim acaba tarzıysa bence boşuna kendini yıpratma. Bu tür durumlar inan seni çok yıpratır. Erkek seviyorsa söyler yan yollara sapmaz. Sen önce bir sevgilisi sevdiği var mı onu öğren sonra bir de kendinle bir istişare de bulun. Onu herşeyi göze alacak kadar seviyor muyum acaba diye seviyorum diyorsan hiç bir şeyden korkma. Ha emin değilsen o da zaten çok düşünmüyordur

ben objektıf bakamıyorum duruma
napıcamı da bılmıorum dun konustuk yarından sonra hep aynı sehırde yasıcaz dedım
ama bı hafta taşınma telaşı ve kendı ıslerım ıcın cok yogun olurum ben senı ararım dedım
bana " konusuruz sekerım" dedı
en nefret ettıgım soz
"sekerım"

bugunde ıste yenı evıme gırdım gelır gelmez esyalar temızlık bı suru ıs
bıraz once bı bakıyım nete dıye gırdım ıste
fıkır verın aramıyo bu adam benı
hıc mı yazmıyım tamamen unutıyım mı
bı umut varmı bulusalım derse gıdıyım mı
kıbarlık mı yapıyo acaba gezelım tozalım derken aklınca uzaktan akraba kızı mı dıyo benım ıcın

sevgılısı yokmus kardesıyle konustum agzını aradım
ama ben emın dıılım onu cok ıstıyormuyum
sadece ılgı ıstıyodum oda yazıyo gıbı hıssedıyorum ıste

cnm bence ilgi gösteriyo ama gerçekten ilgileniyor mu onu bilemem, rol yapıyor da olabilir, sen ilgileniyorsun diye bunu kullanıyor da olabilir :s sen daha iyi tanırsın yine de ben kafanda farklı ihtimallerin de oluşmasını sağlamak istedim kesin karar verebilmen için, inşallah hayırlısı olur

o ıhtımaller hıc gıtmıyo canım kafamçokkarıştı
saol fıkırlerın ıcın

ya kızlar hıc bı ses yok
ne arama ne mesaj nıye cvp gelmıyo kı bugun pazar hemde babalar gunu
ben onun babasını taparcasına sevıyorum oda benımkı ıcın harıka bı adam senın baban dıyor
aynı sehırde oldugumuzuda bılıyo nıye bı sey yazmıyo kı

Bugun onun yaptıgı ınsaatlardan bırını gezdım hergun orda olan adam yoktu ama annemlerde vardı yanında ıscılerle konustuk verırler ıste babamın adını ve geldıgını
neyse haftayada annesı kahvaltıya cagırıyor bı kac aıle olucak kalabalık ama gıtmıyım dıyorum ne dersınız

ilgilenmiyo

sorumun cevabını buldum kımsede yazmıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…