E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU3
-
En basitinden düşün ki herhangi birine bile kusura bakmayın sizide bunalttım desen herhangi bir konuda o bile yok estağfurullah olur mu öyle şey bunalmadım der... Çok iyi bir insansın dersen sağolun sizde der... Çok tatlısın dersen de sizde öylesiniz der... bunlar bir nezaket kuralıdır zaten.
Bence siz bu beyfedinin söylediklerine fazlaca anlam katmaya çalışıyorsunuz.
Üstüne üstlük bu beyfendi çocukta değil ki iletişim kurmayı beceremiyor diyeyim 36 yaşına kadar artık insanlarla iletişim kurmayı öğrenmiştir hoşlandığı birine açılabilecek kadar aşmıştır kendini sanırsam. Belki sizinde düşündüğünüz gibi oda sizden hoşlanıyor veya belki de herşeyin farkında ama kırılmayasınız diye suyunuza gidiyor.
Bence siz fazla üstüne düşmeyin zaten gönlü varsa o sizi yeterince arar da sorar da.
Umudunu kaybetme onu fethedilecek bir toprak olarak gör. Bir kere sen gerçekten seviyormusun onu bir söylesene. Seviyorsan kazanırsın. Ben şahsen bir sevdiği beraber olduğu biri olmadıktan sonra her erkek elde edilir uygun yöntemlerle diyorum. Bir kadının başaramayacağı şey yoktur ki. Ha senin aklından ya sadece bir hoşlanma o yüzden çok da uğraşmak istemem gerek yok diyorsan bir şey diyemem ama aksi durumda merak etme elde edersin. Diğer arkadaşlar sana ondan biraz uzak durup mesafe koymanı istiyorda saygıda duyuyorum bu öneriye ama benim içimden nedense aksine daha çok yaklaşman gerektiği gibi bir düşünce geliyor. Benimde yükselenim yengeç ve yengeçler duygularını geç belli eder ve biraz eski kafalıdırlar. Sana karşılık vermiyor gibi olabilir ama ben ilgilendiğini çıkarııyorum ha gerçekten rahatsız olsaydı öyle bir ses tonuyla konuşurdu ki sen imkansız tek laf edemezdin.Bence umutsuz bir durum yok çalışmalara devam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?