Sizce benle ilgili olan niyeti neydi?

Dalga geçilmedi seninle sakin böyle düşünme. Kendi karaktersiz adamın.boyleleri aldıkları vebal ile cezalarını elbet bulacak

Hassas bir insan olduğun belli, böyle birisi için ne düşün, ne kendini üz, ne kafana tak. Adamla iletişimi kesmişsin zaten, bir daha asla görüşme.

Numarasını sildim artık istemiyorum onu ama insanların düşüncesini merak etmiştim neden bana umut verdi diye hep düşündüm buna cevap aramak istedim sadece

Numarasını sildim artık istemiyorum onu ama insanların düşüncesini merak etmiştim neden bana umut verdi diye hep düşündüm buna cevap aramak istedim sadece
Ya bence umut vermemis benden biri hoslansa ben ustune gidip baskasiyla sevgili olsam, beni sevdigini soylediginde reddetsem artik anlayacagini dusunurum. Sizce de gayet acik degil miymis?

Ben bir tutarsızlık göremedim açıkçası çocuğun davranışlarında. Ama siz bayağı takıntılısınız.
Ben sevmediğim bir insanla asla görüşmem ona umut vermemek için ama o umut vermiş gibi oldu, cinsellik istemesiyle zaten gözümde karardı, artık istemiyorum onu

2 sene boyunca böyle yaptığı için bide üstüne cinsellik istediği için benim için bitti artık zaten

Karşıdaki kişi sizi düşünmek zorunda değil. Siz kendinizi düşüneceksiniz. Ben çocuk için çok iyi bir insan, fedakar demedim. Kendi içinde tutarlı dedim. Yüzüne açık açık istemediğini söyleyen biri varken bir zahmet ota b.ka umutlanmayın. Karşıdaki kişi aradaki ilişkinin avantajlarından faydalanmış. Herkes iyi insan olmak zorunda değil. Bu konuda garip olan kötü bir insanı sevip onun peşinden koşmak ve hala amacını sorgulamak.

Haklısınız ben bide psikolojik tedavi gördüm biliyordu da

Artık sevmiyorum ki vazgeçtim dedim zaten numarasını da sildim sadece aklımda soru işareti kalsın istemedim

Niyw
Amaç belli: Sizinle "sadece" cinsellik yaşamak. Size kendini ara ara hatırlatmasının nedeni bu. Sizi sevgili adayı olarak görseydi, adımları en başta buna göre atardı. Ki size kaç kere romantik bir ilgi duymadığını söylemiş.
Aslında sizinle ilgilenmediğine dair sinyalleri almışsınız. Ama oldurmaya çalışmışsınız.
Ayrıca, çok çok ekstrem durumlarda bile kafede 4 saat bekle(til)mek, yeterince önemsenmediğinizi gösterir. Bu da kulağınıza küpe olsun.
"Bakireysen hastanede diktiririz" nedir ya NEDİR?! Evlilik öncesi cinselliğe karşı değilim bu arada, ama bunu nasıl biriyle yaşadığınız son derece önemli. İyi ki bu herifin teklifini kabul etmemişsiniz. Zira sizi ilişkiden sonra hastaneye götürme zahmetine bile girmezmiş, bunun yerine karşınıza bir daha çıkmamayı tercih edermiş.
Onun niyetine olumlu bir sebep aramaya çalışıyorsanız, bunun peşini bırakın. Yoksa ruh sağlığınızı daha çok bozacaksınız.

Haklısınız onu artık istemiyorum, bana okuldayken çok ilgi gösteriyordu bana da öyle umut oldu ve sevmeye başlamıştım bazen kendimi de sorguladım buz gibi davranmasaydım belki her şey güzel olurdu dedim, ama bu en son cinsellik istemesinden sonra ben ona ilk zamanlar yakın davranıp sevgili olsaydım belki her şey daha kötü olurdu diye de düşündüm

Eee? Anneniz değil, babanız değil, kardeşiniz değil. Sizin olumsuz durumlardan etkilenme kapasitenizi neden umursasın?
Haklısın ama ben dikkat ederim hep kalp kırmamak için vicdan azabı çekmek istemem

O zaman size cinsellik için sevgili rolü yapıyor olurdu ve yaşayacağınız hayal kırıklığının dozu yükselirdi de. Size tavsiyem, gördüğünüz her ilgiyi "sevgi" diye adlandırmamanız. Zaten toplum olarak ilgiye ve sevgiye aç insanlarız ve hâlâ ısrarla öyle bireyler yetiştiriyoruz. Tabii, bu durumu aldığınız tedaviler de tetiklemiştir, bilemem. Bir süre gerçekten kimseyle görüşmeyin, önce kendinizi sevmeyi ve kendinize saygı duymayı öğrenin. Ondan sonra size siz olduğunuz için saygı duyacak ve sizi kafelerde saatlerce bekletmeyecek biri karşınıza zaten çıkacaktır.

Haklısınız benim hatam da yanlış yorumlamak oldu aslında beni doğru düzgün seven birine rastlamadım o yüzden ilgi görünce belki seviliyorumdur diye düşündüm ama sevilmemişim , ben artık zaten aşk ilişkilerinden uzun bir süre uzak kalmak istiyorum bu aralar kitap okuyorum film izliyorum hem bir şeyler öğreniyorum hem kafam dağılıyor

+1

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…