Sizce benle ilgili olan niyeti neydi?

Elbette zararın neresinden dönersen kardır. Gençlik gata yapıp ders çıkardığımız bir evredir umarım allah iyilere denk getirsin
Çok teşekkür ederim, yaptığım hatayı daha yapmam artık, antidepresan kullandığımı da söylemem, ilk adımı da ben atmam artık

Aslında hep söylemiş olmaz diye ama siz sevdiğiniz için sanırım her konuşmada biraz daha ümitlendiniz sanirim. Ona karşı ilginiz olduğu icin sizden faydalanmak istemiş, nasilsa seviyor kabul eder diye düşünmüş.
iğrenç bir insanmış

Aynen belki zamanla sever diye düşündüm, başta da çok soğuk davrandığım için de pişmanlık duymuştum bilerekte yapmamıştım aslında bu da vardı o yüzden konuştum hep onunla ama beni sevmedi vazgeçtim, ben kendime üzülüyorum seviyorum diye kullanılmak istendiğim için, ben nasıl sevebilirim ki birini artık nasıl güveneceğim

Bana çok ilgili davrandı başta, bide onu sevdiğimi söyledikten sonra istememesine rağmen başkalarıyla sevgili oluyordu ama yine bazen benimle ilgili konuşuyordu öyle umut oldu bana beni direk hayatından çıkarsaydı umutlanmazdım hiç, ama artık önemi kalmadı benim için bitti, onu sevmiyorum artık

Bittiyse ne mutlu sana.bir daha senin zaafını kullanmasına sakin izin verme.arkana bakma.

Cocuk sana karsi hicbir zaman bisey hissetmemis ve en basindan beri bunu soylemis sen kabul etmek istememissin. Neden ilk istemiyorum dedikten sonra gorusmeye devam ettinki? Sen ondan vazgecmedikce ozaman ben bu kizi kullanayim diye dusunmus sen tamam demeyince tamamen bitirmis olayi bu yani. Kendi kendine cocuktan medet umup pesinde dolanmissin malesef

İstemiyorum dedi ama yanındayım her zaman dedi ve konuşmaya devam etti benimle, beni direk hayatından çıkarsa bu kadar umutlanmazdım ki, seviyorum diye kullanmak istemesi doğru mu sizce, sevilmeyecek kadar değersiz miyim diğer kızlardan ne eksiğim var diye kendimi sorguladım bazen

Senin degerinle alakali degil sen daha erkekleri tam taniyamadin onlar kendilerinden hoslanan kisileri sevmeselerde yakinlrinda tutmak isterler neden pohpohlanmak icin yada baska amaclar icin falan. Hepsi oyle demiyorum ama o yslarda boyle seyler cok oluyor. Sevmen kabahat degil tabiki ama biraz daha uyanik olmaya calis iyi niyetini suistimal etmesin kimse.

İlk kabul etmediğinde konuşmamam gerekirdi haklısınız ama o zamanlar şimdiki gibi düşünemiyordum o da konuştuğu için umut oluyordu belki olur diyordum ama hata yaptım, antidepresanda duygularımı karman çorman yapmıştı, benim pek çevrem olmadığı için geç tanıyorum insanları maalesef, benim kimseye karşı kötü düşüncem yok kendim gibi sandım hep herkesi geçte olsa akıllandım, ondan vazgeçtim sadece kendime üzülüyorum

Yorumunuzu ayakta alkışlıyorum. Çok doğru bir tespit.kimi maddi kullanır kimi manevî kullanır.gelene git demezler bunlar.illa.bi şekilde sömürürler.sonrada ben sana umut vermedim diyip çekip giderler.halbuki bilmezler ki seven için bir merhaba bile umuttur.dusunmezler bu kiz beni seviyor umut gibi algılar ve sonradan üzülür diye asla düşünmezler. Hepsi böyle değildir muhakkak.ama geneli böyle.

Ben 24 yaşındayım ve çevrem hep sınırlı olduğu için insanların niyetini çözme konusunda hep sorun yaşadım, üniversitede ve sonrasında gözüm biraz açıldı diyebilirim, çevre konusunda da bende anksiyete var yani sosyal fobi bu da beni çok engelledi ama tedavi gördüm gerekirse yine tedavi göreceğim, Allah beni hep korudu diye düşünüyorum hem arkadaşlık hem de aşk konusunda

Allah korumuş her daimde korusun inşallah.
Bazen insanlar o kadar güzel oynuyor ki çözemiyorsun.birde sen iyi niyetlisin belliki insanların bu kadar kötü olabileceğine ihtimal vermiyosundur.

Zaafın var diye cinsellik kurarsın diye ümit etmiş hep. En sonundada açıkça söyleyip kendini boşa yormaktan vazgeçmiş allahın abazası! Ciğersiz herif. Sen ne peşindesin o ne peşinde!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…