Sizce benle ilgili olan niyeti neydi?

Sizde de suç var..adam boş kalmak istememiş,boşluğu seninle doldurmuş..bunu biraz geç görmüşsün..gerçekten senden hoşlansa idi sevgili bulmazddı kendine..ondan ayrılmış tekrar sana yazmış..çünkü boşta..birini bulunca gene seni şutlamış. .iyiki en başta istememişsin

Amaç belli sevgililik değilde direk başka türlü bir ilişki istiyor yani sevmiyor ciddi de değil diktiririz ne ya . Diktirme parasını genelevlerinde harcasın insanların duygularıyla oynayacağına. Kendinize saygınız varsa bir daha muhatap olmayın. Zaten şimdiye kadar muhatap olmanız hata gel diyince gelmiş git diyince gitmiş gibisiniz bir kaç ay sonra tekrar konuşursun diye korkuyorum

Aynen iyi ki olmamış diyorum şu an

Kabul etmedim zaten, uzun bir süre de uzak olacam bu aşk işlerinden

Benim için bitti artık, ben kafamda bitirirsem bidaha eskisi gibi olamam artık

Ben zamanla sever diye düşünüp diye hep umut ettim ama sevmedi, benden cinsellik isteyip kabul etmeyince ve hemen başkasıyla sevgili olunca ben de vazgeçtim tamamen ve kafamda bitirdim

Kaşar herife bak ya, cinsellik teklif edip istemezsen hastanede diktiririz deyip başkasıyla sevgili olmuş.

bana karşı en başından düşüncesi bu muydu
Evet, muhtemelen basindan beri dusuncesi buydu. Cunku ilk bastan baskasiyla sevgili olmasi vs. Sana ilgi duysaydi baskasi ile kolay kolay sevgili olmazdi.

En azindan amacini 2 yil sonra da olsa acik acik soylemis. Ya seviyormus gibi davranip senden faydalansaydi. Verilmis sadakan varmis.

Tamam hadi cinsellik istiyor onun tercihi neyse de diktirmeyi teklif etmesi serefsizlik. Sana hakaret yani. Engelle her yerden mikrop ya midem bulandi. Cok sinirlendim

Kaşar herife bak ya, cinsellik teklif edip istemezsen hastanede diktiririz deyip başkasıyla sevgili olmuş.
Aklıma gelince kendimi kötü hissediyorum bakire misin diye sordu bide bana gururum incindi yeterince, yaptıktan sonra hastaneye gidip düzeltiriz yada farklı şeyler deneriz dedi, kendimi o kadar kötü hissettim ki, zaten tersledim baya da sonraki günlerde de tersledim bu konuyu açıp

Bence basindan beri duygusal bisey hissetmemis sevgilisi oldukca sizle iletisimi kesmis yani bos oldugu zamanlarda arkadas olarak vakit gecirmek icin bence konusuyomus sizinle
E sizinde ilginizi biliyor 2 yil sonundada belki onu sevdiginiz icin onunla birlikte olursunuz diye zarf atmış yani 2 yil boyunca birlikte olmayi kurgulamamistir bos oldugunda sansini denemiş bence yoksa oncesinde de sevdigini soylediginiz zamanlardada teklif edebilirdi 2 yil icinde.
tamamen uzaklaşın karaktersiz oldugu belli.

İyi ki olmadı diyorum bende artık valla, iyi ki sizlerin görüşlerini de öğrenmiş oldum, benim gururum yeterince incindi bakire olup olmadığımı da sordu çok zoruma gitti, bidaha asla kimseye antidepresan kullandığımı da söylemem

Benim sanki duygum yokmuş robotmuşum gibi gördü, bidaha asla istemiyorum onu, gururum da incindi benim de hatam var keşke bu kadar yüz vermeseydim bide salak gibi kendimi suçladım hep neden buz gibi davrandım diye, ama bu son olanlardan sonra iyi ki buz gibi davrandım diyorum artık

Bakire misin, hastanede düzelttiririz dediğinde, ben ileride kocama bu konuda yalan söyleyecek kadar şerefsiz değilim deseydiniz.

Allah korumuş sizi bu serefsizden . Iyi ki kendini gizlemeden açık etmiş pislik yoksa sizi daha çok incitebilirdi. Ama bu şerefsiz yine şansını dener o yüzden kendinize bir iyilik yapın ve heryerden engelleyin hicbir şekilde iletişime geçmeyin çünkü psikolojik rahatsızlığınız sizi tekrar ona itebilir

Ruhsal sorunlarınızı düzeltin. Tedaviyi aksatmayın. Hoşlandığınız adamla konuşmamak, soğuk davranmak nedir. Normal sohbet edebilecek kadar özgüvenli olmanız lazım.

Ben artık konuşmam onunla, 2 yılım böyle oldu ama daha kötü olmasından iyidir

Ruhsal sorunlarınızı düzeltin. Tedaviyi aksatmayın. Hoşlandığınız adamla konuşmamak, soğuk davranmak nedir. Normal sohbet edebilecek kadar özgüvenli olmanız lazım.
Antidepresanı bırakmıştım şu an iyiyim ama kötü olursam tekrar kullanacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…