Sizde de suç var..adam boş kalmak istememiş,boşluğu seninle doldurmuş..bunu biraz geç görmüşsün..gerçekten senden hoşlansa idi sevgili bulmazddı kendine..ondan ayrılmış tekrar sana yazmış..çünkü boşta..birini bulunca gene seni şutlamış. .iyiki en başta istememişsinVazgeçtim artık açıkçası ama ben 2 yıldan sonra bunu istemesine şaşkınım baştan beni o amaç için mi konusmak istedi diye de düşündüm, dalga geçilmiş gibi hissediyorum, en çok üzüldüğüm psikolojik tedavi gördüğümü biliyordu öylesine konuşuyorsan bana bunu yapma demiştim
Aynen iyi ki olmamış diyorum şu anOna başlarda istemeden de olsa soğuk davranman da isabetli olmuş, sevgili olsaydınız belki daha çok üzülecektiniz öyle düşünün. Böylesi daha hayırlı olmuş.. zaten diktirirsin diyen bi zihniyette biriyle olmasın daha iyi
Kabul etmedim zaten, uzun bir süre de uzak olacam bu aşk işlerindenİki yıl sabretmiş falan değil. Canı seks istemiş ve sizi yoklamış.
Size yalvarıyorum ki hiçbir erkeğe bunları yapmayın. Kesinlikle bir daha size ulaşamasın. Başka biri olunca da ilişki başında hemen seni seviyorum ve demeyin.
Benim için bitti artık, ben kafamda bitirirsem bidaha eskisi gibi olamam artıkAmaç belli sevgililik değilde direk başka türlü bir ilişki istiyor yani sevmiyor ciddi de değil diktiririz ne ya . Diktirme parasını genelevlerinde harcasın insanların duygularıyla oynayacağına. Kendinize saygınız varsa bir daha muhatap olmayın. Zaten şimdiye kadar muhatap olmanız hata gel diyince gelmiş git diyince gitmiş gibisiniz bir kaç ay sonra tekrar konuşursun diye korkuyorum
Ben zamanla sever diye düşünüp diye hep umut ettim ama sevmedi, benden cinsellik isteyip kabul etmeyince ve hemen başkasıyla sevgili olunca ben de vazgeçtim tamamen ve kafamda bitirdimSizde de suç var..adam boş kalmak istememiş,boşluğu seninle doldurmuş..bunu biraz geç görmüşsün..gerçekten senden hoşlansa idi sevgili bulmazddı kendine..ondan ayrılmış tekrar sana yazmış..çünkü boşta..birini bulunca gene seni şutlamış. .iyiki en başta istememişsin
Evet, muhtemelen basindan beri dusuncesi buydu. Cunku ilk bastan baskasiyla sevgili olmasi vs. Sana ilgi duysaydi baskasi ile kolay kolay sevgili olmazdi.bana karşı en başından düşüncesi bu muydu
Aklıma gelince kendimi kötü hissediyorum bakire misin diye sordu bide bana gururum incindi yeterince, yaptıktan sonra hastaneye gidip düzeltiriz yada farklı şeyler deneriz dedi, kendimi o kadar kötü hissettim ki, zaten tersledim baya da sonraki günlerde de tersledim bu konuyu açıpKaşar herife bak ya, cinsellik teklif edip istemezsen hastanede diktiririz deyip başkasıyla sevgili olmuş.
İyi ki olmadı diyorum bende artık valla, iyi ki sizlerin görüşlerini de öğrenmiş oldum, benim gururum yeterince incindi bakire olup olmadığımı da sordu çok zoruma gitti, bidaha asla kimseye antidepresan kullandığımı da söylememEvet, muhtemelen basindan beri dusuncesi buydu. Cunku ilk bastan baskasiyla sevgili olmasi vs. Sana ilgi duysaydi baskasi ile kolay kolay sevgili olmazdi.
En azindan amacini 2 yil sonra da olsa acik acik soylemis. Ya seviyormus gibi davranip senden faydalansaydi. Verilmis sadakan varmis.
Tamam hadi cinsellik istiyor onun tercihi neyse de diktirmeyi teklif etmesi serefsizlik. Sana hakaret yani. Engelle her yerden mikrop ya midem bulandi. Cok sinirlendim
Benim sanki duygum yokmuş robotmuşum gibi gördü, bidaha asla istemiyorum onu, gururum da incindi benim de hatam var keşke bu kadar yüz vermeseydim bide salak gibi kendimi suçladım hep neden buz gibi davrandım diye, ama bu son olanlardan sonra iyi ki buz gibi davrandım diyorum artıkBence basindan beri duygusal bisey hissetmemis sevgilisi oldukca sizle iletisimi kesmis yani bos oldugu zamanlarda arkadas olarak vakit gecirmek icin bence konusuyomus sizinle
E sizinde ilginizi biliyor 2 yil sonundada belki onu sevdiginiz icin onunla birlikte olursunuz diye zarf atmış yani 2 yil boyunca birlikte olmayi kurgulamamistir bos oldugunda sansini denemiş bence yoksa oncesinde de sevdigini soylediginiz zamanlardada teklif edebilirdi 2 yil icinde.
tamamen uzaklaşın karaktersiz oldugu belli.
Allah korumuş sizi bu serefsizden . Iyi ki kendini gizlemeden açık etmiş pislik yoksa sizi daha çok incitebilirdi. Ama bu şerefsiz yine şansını dener o yüzden kendinize bir iyilik yapın ve heryerden engelleyin hicbir şekilde iletişime geçmeyin çünkü psikolojik rahatsızlığınız sizi tekrar ona itebilirMerhabalar, onunla tanışalı 2.5 yıl oldu ama size olayı en baştan anlatmak istedim, düşünceleriniz çok önemli benim için; Ben buna üniversite zamanı hep whatsappta yazıyordum ben onu görmüştüm ama o beni yüzyüze görmemişti. Aynı sınıfa düştük her gün whatsapptan konuşuyorduk 2.dönem aynı sınıfa düştük, ilk gün beni yemeğe götürmek istedi hayır dedim, onunla yüz yüze çok nadir konuşuyordum hep whatsapptan konuşuyordum genelde. 4 kez o ve arkadaş grubuyla yemek yedim bahçede oturdum Sınıfta hep bir şekilde benimle konuşuyordu ama ben soğuk davranıyordum Bende sosyal anksiyete ve ağır depresyon vardı antidepresan kullanıyordum bunu biliyordu. Ben, benim gibi sınıfta yalnız oturan çok sessiz bir erkekle sınıfta oturuyordum ders dinlerken falan çünkü kızlarla bir yakınlık kuramamıştım. Benle hep buluşmak istedi gezmek istedi ama ben psikolojik sorunumdan dolayı kabul edemedim istememe rağmen ve ona ondan hoşlandığımı da söyleyemedim, ilaç benim duygularımı bastırdığı için buz gibi davrandım hep. Sonraki zamanlarda derslere gelmemeye başladı onu ikna ettim geri geldi ama başka bir kızla görüştüğünü öğrendim ve sevgili oldu 1 hafta, ayrıldıktan sonra yine benle gezmek istedi konuşmaya çalıştı ortak arkadaşlarla beraber oturduk dışarıda, sonra okuldan ayrıldı ve ben arkadaşlarının yanında bırakma dedim, ve akşam ona onu sevdiğimi söyledim ama bana karşı duygusu olmadığını söyledi ve beni üzmek istemediğini söyledi ama her zaman yanımda olduğunu söyledi, baya üzüldüm ama kabullendim ve normal konuşmaya devam ettik başkalarıyla sevgili oldu ama benle de ilgili konuştuğu için arada bana umutta oluyordu yine onu sevdiğimi söyledim yine istemediğini söyledi, okuldan ayrıldıktan 1 sene sonra cafede buluştum onunla karlı bir günde sabah erkenden hiç bilmediğim bir semte gittim aynı şehirde olmamıza rağmen, erken uyanabilirim ama belli olmaz sen geç gel dedi ama ben erken uyanır belki diye erkenden gittim 4 saat cafede bekledim, konuştuk fotoğraf cekindik ama sonra bana beni istemediğini arkadaş olarak gördüğünü söyledi fotoğrafı da paylaşma dedi, kimseyle sevgili olmak istemiyorum dedi ama 1 hafta sonra başkasıyla sevgili oldu ve beni engelledi hiç bişey demeden, 8 ay konuşmadık sonra yine normal konuştuk birkaç ay sonra hattımı değiştirince bağlantımız koptu bende başka birine şans vereyim dedim 9 ay önce onunda yalancı biri olduğunu anlayınca vazgeçtim hemen, 7 ay sonra yani 2 ay önce tekrar konuşmaya başladık benle aylardır konuşmamamıza rağmen buluşmak istedi bende koronadan dolayı kabul etmedim, normal konuştuk yine, 1 ay sonra da cinsellik teklif etti, bakire misin diye sordu bakireliği sorun ediyorsan düzelttiririz hastanede dedi ve ben kabul etmedim, bana konuşmaları sil ve ekran görüntüsünü at dedi bir daha da bu konuyu açmadı, ve başkasıyla sevgili oldu ve benle arkadaş kalmak istedi bende tamam dedim ama sonradan olmayacağını fark edip sildim onu, hayatımın şokunu yaşadım ve geçmişi sorgulamaya başladım bana karşı en başından düşüncesi bu muydu eğer öyleyse neden bu teklifi 2 yıldan sonra etti bana karşı düşüncesi neydi, ben nerde hata yaptım diye düşünüyorum, ben lisede de aynı bu tip birini sevmiştim yıllarca ve çok üzülmüştüm o yüzden kabullenmek zor oldu, 4 tane arkadaşı benim arkamdan konuştuğunu söylemişti adımı duymak istemediğini söylemiş, beni görmek istemediği için okul çıkışına gelmemiş, bana yapıştı demiş benim için, öyle dediler ama ben bilemedim gerçekten dedi mi diye, adımı duymak istemediğini sordum söyledim dedi ama diğerlerini sormadım ona, Okuduğunuz için teşekkür ederim, sizin düşünceleriniz önemli benim için, artık o kişiyle olabileceğimi sanmıyorum vazgeçtim ama onun niyetini de öğrenmek istedim yine de, görüşleriniz için teşekkür ederim şimdiden.
Ben zaten ona kabul etmediğimi defalarca söyledimBakire misin, hastanede düzelttiririz dediğinde, ben ileride kocama bu konuda yalan söyleyecek kadar şerefsiz değilim deseydiniz.
Ben artık konuşmam onunla, 2 yılım böyle oldu ama daha kötü olmasından iyidirAllah korumuş sizi bu serefsizden . Iyi ki kendini gizlemeden açık etmiş pislik yoksa sizi daha çok incitebilirdi. Ama bu şerefsiz yine şansını dener o yüzden kendinize bir iyilik yapın ve heryerden engelleyin hicbir şekilde iletişime geçmeyin çünkü psikolojik rahatsızlığınız sizi tekrar ona itebilir
Antidepresanı bırakmıştım şu an iyiyim ama kötü olursam tekrar kullanacağımRuhsal sorunlarınızı düzeltin. Tedaviyi aksatmayın. Hoşlandığınız adamla konuşmamak, soğuk davranmak nedir. Normal sohbet edebilecek kadar özgüvenli olmanız lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?