Sizce benmi abartıyorum ?

hircinyengeckadini

Üye
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2016
59
45
8
Uzun zaman oldu konu acmayalii,
Uzun olursa lutfen kusura bakmayin kizlar..
Eşimle severek evlenmedik, herşey görücü usulü oldu ama çok seviyoruz birbirimizi,
Eşimin benden önce bi sevdigi kız olmuş ama o söylemedi ama bana bunu nisanliyken bi iki kez onun ismiyle hitap etmisti bana sorduğumda teyzemin kizinin ismi öyle agzima takılmış dedi bende pek oralı olmadim daha sonra bi arkadaş ortaminda da o kizin ismiyle hitap etmisti bana bende sinirlenip orayi terk etmiştim, bunun üstüne 1 hafta konuşmadım onunla daha sonra aramiz duzeldi ve ben bi arkadasin esinden bu kizla ilgili herseyi ogrendim ama esime soylemedim hic bir zaman çünkü esimin ona karsi birsey hissetmediginden emindim taaki dün kv evinde esimin askerdeyken yazdigi günlüğü gorene kadar günlüğün her sayfasina bu kizin ismini yazmis sonrada bi cizgi cekmis bunu gorunce cok kotu oldum oda fark etti hemen o defteri yirtip atti eve geldigimizde surekli ortami yumusatmaya calisti ama aklimdan cikmadi bir turlu annem cok abartiyorsun gecmiste kalmis diyor ama benim hic aklimdan cikmiyor esimden soguyorum gittikce :/
Sizce ben mi abartiyorum?

Bilinc altinda kalmis demekki adi kendini üzcegin birsey yok uykusunda sayiklasa baska ama bu aliskanlik olmus bence .
bendede oluyordu ama düsünürken oysaki digeri aklimda felan degildi..

Geçmiş .... bak adı üstünde geçmiş gitmiş.

Adamın güncel bir günlüğünü bulsan da içinde hala o kişinin adı yazsa , kopar kıyameti .

Benim eski günlüklerimde , ne ortasından ok geçmiş kalpler vardı :))) o günlüklere kalsa iş oooo ooo .

Adamı boş yere yorma , kendini de .

hamilelikten dolayı fazla takıyor olabilirsiniz ama geçmiş gitmiş.
evet ilk sensin demesi sinir bozucu. Keşke açıkça konuşsa.
Yada ilk sensin dediğinde hayır deyip bildiğinizi söyleseniz.
belki oda yalan söylemekten bunalıyordur. belki o ismini kaçırmalar falanda o yüzdendir.

abartıyorsun hemde çok seni hınzır seniii çokmu sevdin leennn derdim şahsen eşime ne o ergen gibi defterlere isim yazmalar der güler geçerdim.ki başımada geldi yeni evliyken bir fotonun arkasında eşim tarafından yazılan sevdiği kıza yani çok hoş sözler okudum daha ben duymadım ağzından çokta tın niye benle evli o kızla değil bitti nokta.oohh sefam olsun ben aldım onu.

Bildiğimi soyleyedim ama anlatmadim ona, suan bi ortamda o isim gecse esim hic umursamiyor yani sanki hic olmamis gibi davraniyor ama insan gene de dusunuyor acaba benimleyken onumu düşünüyor diye

Geçmiş geçmişte kalmıştır kurcalamayın, boş yere de ailenizin huzurunu bozmayın.

Eğer hala bir şeyler devam etmiş olsaydı sizinle evlenmezdi zaten.

Demistim bi defa cokmu sevdin diye oda bana senden baskasini hic sevmedim sevmem de deyip gecistirdi yalan söylüyor yani bu konuda :)

Herşey bir tarafa eşimin benim hayatimda kimse olmadi sen ilksin demesi daha cok sıkıyor canımı, oysaki bu kızı istemeye bile gitmisler :/

Olabilir istetmis olabilir eski sevgilisi olabilir ama belki sonradan asil seni sevdigini sevginin ne oldugunu sende anladi .. Bazi seyleri anlatincada suclu oluyor erkekler bence bu tür seylerin arkasindan gitme ögrenmeye calisma ne geregi var artik sana ait bir baskasina degil herkezin eski durumlari var .. belliki cok takintili oldugunu anlayip sana anlatmadi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…