- 27 Şubat 2010
- 607
- 373
- 123
- Konu Sahibi hircinyengeckadini
-
Beni o kizdan 1 sene sonra tanidi arkadaslarinin dedigine gore görür görmez asik olmus sozde ama yinede insanin aklina takılmıyor degil
Tamamen unutulmaz hatırlanir mutlaka .Normalde esimi kiskanmam ama bu hic aklimdan çıkmıyor belkide hamileligin verdiği birsey hormonlardan mi bu haldeyim acaba
Bildiğimi soyleyedim ama anlatmadim ona, suan bi ortamda o isim gecse esim hic umursamiyor yani sanki hic olmamis gibi davraniyor ama insan gene de dusunuyor acaba benimleyken onumu düşünüyor diye
Benim eşim, bi kız için intihar etmiş. Ben de bi erkek için ortalığı yaktım yıktım. Şimdi hiç biri umurumuzda değil :) İçin rahat olsun. Geçmiş gitmiş işte. Dil sürçmesi de gerçekten ilişkinin başında oluyor.Uzun zaman oldu konu acmayalii,
Uzun olursa lutfen kusura bakmayin kizlar..
Eşimle severek evlenmedik, herşey görücü usulü oldu ama çok seviyoruz birbirimizi,
Eşimin benden önce bi sevdigi kız olmuş ama o söylemedi ama bana bunu nisanliyken bi iki kez onun ismiyle hitap etmisti bana sorduğumda teyzemin kizinin ismi öyle agzima takılmış dedi bende pek oralı olmadim daha sonra bi arkadaş ortaminda da o kizin ismiyle hitap etmisti bana bende sinirlenip orayi terk etmiştim, bunun üstüne 1 hafta konuşmadım onunla daha sonra aramiz duzeldi ve ben bi arkadasin esinden bu kizla ilgili herseyi ogrendim ama esime soylemedim hic bir zaman çünkü esimin ona karsi birsey hissetmediginden emindim taaki dün kv evinde esimin askerdeyken yazdigi günlüğü gorene kadar günlüğün her sayfasina bu kizin ismini yazmis sonrada bi cizgi cekmis bunu gorunce cok kotu oldum oda fark etti hemen o defteri yirtip atti eve geldigimizde surekli ortami yumusatmaya calisti ama aklimdan cikmadi bir turlu annem cok abartiyorsun gecmiste kalmis diyor ama benim hic aklimdan cikmiyor esimden soguyorum gittikce :/
Sizce ben mi abartiyorum?
geçmşte kalmış birseyUzun zaman oldu konu acmayalii,
Uzun olursa lutfen kusura bakmayin kizlar..
Eşimle severek evlenmedik, herşey görücü usulü oldu ama çok seviyoruz birbirimizi,
Eşimin benden önce bi sevdigi kız olmuş ama o söylemedi ama bana bunu nisanliyken bi iki kez onun ismiyle hitap etmisti bana sorduğumda teyzemin kizinin ismi öyle agzima takılmış dedi bende pek oralı olmadim daha sonra bi arkadaş ortaminda da o kizin ismiyle hitap etmisti bana bende sinirlenip orayi terk etmiştim, bunun üstüne 1 hafta konuşmadım onunla daha sonra aramiz duzeldi ve ben bi arkadasin esinden bu kizla ilgili herseyi ogrendim ama esime soylemedim hic bir zaman çünkü esimin ona karsi birsey hissetmediginden emindim taaki dün kv evinde esimin askerdeyken yazdigi günlüğü gorene kadar günlüğün her sayfasina bu kizin ismini yazmis sonrada bi cizgi cekmis bunu gorunce cok kotu oldum oda fark etti hemen o defteri yirtip atti eve geldigimizde surekli ortami yumusatmaya calisti ama aklimdan cikmadi bir turlu annem cok abartiyorsun gecmiste kalmis diyor ama benim hic aklimdan cikmiyor esimden soguyorum gittikce :/
Sizce ben mi abartiyorum?
neden saklıyor sizce istemeye filan gittikleriniHerşey bir tarafa eşimin benim hayatimda kimse olmadi sen ilksin demesi daha cok sıkıyor canımı, oysaki bu kızı istemeye bile gitmisler :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?