- 17 Temmuz 2021
- 7.390
- 24.344
- 298
Ya çocukları dizginlemek gerek ya da başka çocukları da düşünüp fazla yapmak gerekÜç çocuklar işler öyle kolay olmuyor. Bende de üç tane var oradan biliyorum. Biri çıksa digeri ağlıyor.
Ben kimseden birşey istemem o ayrı. Üslup sert olabilir. Ama herkes getiriyorsa ben de götürürüm. Çocuk mu canı çeker normal değil mi? Birde ben fazla paketli almam dışarda görünce benimkilere o kadar tatlı geliyor ki. Eve dönüşte almak zorunda kalıyorum.
Ya çocukları dizginlemek gerek ya da başka çocukları da düşünüp fazla yapmak gerek
Kendi poğaça yapar komşu kek yapar kendi çocuğunun canı kek çeker o da rica eder yeri gelir
Paylaşımcı olunursa sorun çıkmaz diye düşünüyorum
Poğaça istendiğinde "2 tane fazla koymuştum dur vereyim" denebilir
Böylece 2 tane alabileceğini idrak eder karşı taraf
Yok çocuklar normalBuna katılıyorum. Aslında en güzeli bencede evde yiyip gitmek ama insan çoğunluğa uymak zorunda kalıyor. Herkes götürünce ya gitmeyecektin, yada götureceksin.
Birde ben çocuklar birinden birşey istediklerinde aşırı rahatsız oluyorum. Sanki evde yok. Ama başkasında gördükleri sanırım daha tatlı geliyor. Bozuk galiba benim çocuklar,evde benim yapıp yemediği şeyi disarsda biri verse yerler mesela.
Bizim buarada bir park var ne zaman gitsek çocuklar birşeyler yiyor. Artık o parka gitmiyoruz. Yada sabah erken akşam geç saatlerde gidiyoruz. Böylece kimse olmuyor.
Yok çocuklar normal
Çocukluk öyle birşey zaten
Bizim ufak kuzen salçalı şeyler yemez o kadar uğraştık yok yemiyor geri çıkarıyor kırmızımsı görünce
Misafirliğe gittik ev sahibi çocuklara salçalı makarna yapmış biz yok yemez dedik oturdu yedi diğer çocuklarlaağzımız açık kaldı
Yemeyeceği varsa da yiyorlar yani 2 seçenek var ya başka saatlerde inmek ya da fazladan 1 bardak un eklemek
Benimki de öyleYok çocuklar normal
Çocukluk öyle birşey zaten
Bizim ufak kuzen salçalı şeyler yemez o kadar uğraştık yok yemiyor geri çıkarıyor kırmızımsı görünce
Misafirliğe gittik ev sahibi çocuklara salçalı makarna yapmış biz yok yemez dedik oturdu yedi diğer çocuklarlaağzımız açık kaldı
Yemeyeceği varsa da yiyorlar yani 2 seçenek var ya başka saatlerde inmek ya da fazladan 1 bardak un eklemek
Konudaki çocuklar bile irrite etti beni, sanki açlıktan öldüler, yahu evlerinin önünde oynuyolar, pogaca yemisler zaten, başkalarının yiyeceklerine bakacak kadar ne yaşadı bu çocuklarVerdim zaten yedi cocuk bide bitirmis hatta helalihos olsun.ama bitincede baskalarinin yiyeceklerine baktilar benimkilerde
Olsun şöyle düşünün sizin asla yemez dediği şeyi başka yerde yiyor yani ileride bu huyunu değiştirebilir yeme düzenini oturturBenimki de öyle
Üslubunuzu doğru bulmadım açıkçası. Tabii diyip 1 tane peçeteyle çocuğa poğaçayı uzatabilirdiniz öyle demek yerine. Hoş bir tavır olmamış. Normal yaşantısındaki tavırlarını siz bilirsiniz tabi ama.Kizlar gecenlerde cocuklarimla birlikte sitemizin bahcesine indik.yanima yiyecek pogaca corek tarzi seylerde aliyorum inerken cocuklarim aciktiklarinda veriyorum ellerine.butun komsular biseyler indiriyor.bir komsum tek cocuguyla asagi inmisti ve yaninda bisey getirmemisti.ben 3 cocugumla ugrasirkrn bana pogacandan cocugumada verebilirmiyim dedi.bende ver ama benim cocuklarada kalsin biraz dedim cunku benim cocuklar ac olunca huysuzlaniyorlar yukarida cikaramiyorum.bu arada bu komsum kendi cocuguna bisey indirdigi zaman kolay kolay vermez kimseye ve bisey eline gecti silip supurur.neyse biz yukari ciktik aradan zaman gecti bir kac saat kapi caldi ve cok kotu bir tavirla bana bir tabak dolusu pogaca getirmis.bana alinmis ben bizim cocuklarada kalsin dedigim icin.bende tabikide tabagi geri cevirdim ve yaptiginin cok yanlis oldugunu kotu niyetten soylemedigimi soyledim am hala kendini hakli saniyor sizce kim suclu?
Yemek yemeyen bir çocuğunuz olsa fikriniz degisir bence. Benim oglumu annem parkta yedirirdi cunku hicbirsey yemezdi. Park sevdasına yerdi yoksa ağzına lokma sokmazdi.Ya yapıp 1 tepsi indireceksınız yada cocuklrınızı doyurup gotureceksınız.O ıstemese baska cocuklar ozenebılır.Ben karsıyım bu sıte bahcelerınde yeme ıcme olaylarına.Goruntu kırlılıgı bırkere.
Bn bıde baskasının yaptıgını getırıp dagıtmasını da dogru bulmuyorum.Ya alerjık bunyelı bı cocuga denk gelırsenız?
Bende de var yemeyen bıtane 3 yas bebesı.Yemek yemeyen bir çocuğunuz olsa fikriniz degisir bence. Benim oglumu annem parkta yedirirdi cunku hicbirsey yemezdi. Park sevdasına yerdi yoksa ağzına lokma sokmazdi.
Bende acıkıp eninde sonunda yiyecek dedim ama yemedi, biz daha cok yemedigi seyleri yedirdik disarida vitaminini alsin diye. Krestede yediremediler 5 yasina kadar yasitlarinin cok altindaydi kilosu.Bende de var yemeyen bıtane 3 yas bebesı.
Ben oyunla tıkıstırmayı dogru bulmadıgımdan acıkınca yersın mantıgıyla ılerlıyorum.Krese gıttıgı ıcın abur cubur vs de bulamıyor.Zaten bız de karsıyız vermıyoruz.Kurt gıbı ac gelıyor bazen kresten.O gun sevmediği bisy cıkmıs anlıyorum.
Hamur yıyınce beslenmıs sayıyor bazı anneler.Ufacık çocukların her gün poğaça, kek hamur işi yemesi bir bana mı sağlıksız geldi ya? Evet ben de buna takıldım.
Benim ki hala ekmek yemiyor 7 yasinda.Hamur yıyınce beslenmıs sayıyor bazı anneler.
Benım kızım avokado cok sever.Kahvaltı ettı mı diye sorduklarında kvdemlere falan bırakınca etti,1 avokado yedı diyorum.E ac bu cocuk ozaman dıyorlar.Yemez o doydu dıyorm nıye tıkadın cocugu onla dıyorlar:)Asla kabul gormuyor onun kahvaltı oldugu:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?