Sizce benmi yanlisim?

Ya çocukları dizginlemek gerek ya da başka çocukları da düşünüp fazla yapmak gerek
Kendi poğaça yapar komşu kek yapar kendi çocuğunun canı kek çeker o da rica eder yeri gelir
Paylaşımcı olunursa sorun çıkmaz diye düşünüyorum
Poğaça istendiğinde "2 tane fazla koymuştum dur vereyim" denebilir
Böylece 2 tane alabileceğini idrak eder karşı taraf

Buna katılıyorum. Aslında en güzeli bencede evde yiyip gitmek ama insan çoğunluğa uymak zorunda kalıyor. Herkes götürünce ya gitmeyecektin, yada götureceksin.

Birde ben çocuklar birinden birşey istediklerinde aşırı rahatsız oluyorum. Sanki evde yok. Ama başkasında gördükleri sanırım daha tatlı geliyor. Bozuk galiba benim çocuklar, evde benim yapıp yemediği şeyi disarsda biri verse yerler mesela.

Bizim buarada bir park var ne zaman gitsek çocuklar birşeyler yiyor. Artık o parka gitmiyoruz. Yada sabah erken akşam geç saatlerde gidiyoruz. Böylece kimse olmuyor.

Yok çocuklar normal
Çocukluk öyle birşey zaten
Bizim ufak kuzen salçalı şeyler yemez o kadar uğraştık yok yemiyor geri çıkarıyor kırmızımsı görünce
Misafirliğe gittik ev sahibi çocuklara salçalı makarna yapmış biz yok yemez dedik oturdu yedi diğer çocuklarla ağzımız açık kaldı
Yemeyeceği varsa da yiyorlar yani 2 seçenek var ya başka saatlerde inmek ya da fazladan 1 bardak un eklemek

Bunu duymak iyi geldi. ben bazen yemek konusunda çok mu kısıtlıyorum diye düşünüyorum. mesela parka gidecek olsak çubuk yerine salatalık almak daha sağlıklı geliyor. Ama herkes de çubuk olunca milletin rahatsız etmesin diye alıyoruz.
Çocuk büyütmek zor iş.

Rabbim evlatlarımızi iyi insanlarla karşılaştırsın.

Her gün mü böyle parka kurabiyelerle poğaçalarla iniyorsunuz. Her zaman bunlarla uğraşılır mı ya ben baygınlık geçirirdim valla.
Oyun oynayan çocuğun aklına yemek gelmez zaten. Sizler yemek indirdiğiniz için ve bu yemekler de böyle abur cubur tarzı yemek olduğu için çocuklar da yemek istiyor

Benimki de öyle

Çocuk şimdi nefsi çekmiştir.
Bir tane alsın zaten.
Ancak daha önce indirdiklerinizi tamamen bitirmiş gibi bir uyarıda bulunmussunuz.
Böyle bir şey yapıyorsa dusuncesizlik etmiş..
Sizin,komsunuzu uyarirken kullanmış olduğunuz ses tonu,jest ve mimikler de rahatsız etmiş olabilir.Yani siz kasti bir şey yapmamissinizdir ama o alınmış olabilir.
Bunda bir şey yok.Abartmamak,suçlu sucsuz gibi nitelemelere girmemek lazım.

Verdim zaten yedi cocuk bide bitirmis hatta helalihos olsun.ama bitincede baskalarinin yiyeceklerine baktilar benimkilerde
Konudaki çocuklar bile irrite etti beni, sanki açlıktan öldüler, yahu evlerinin önünde oynuyolar, pogaca yemisler zaten, başkalarının yiyeceklerine bakacak kadar ne yaşadı bu çocuklar tövbe ya

Bence siz site sakinleri olarak şu varoş alışkanlığı bi bırakın. Iyice eski gecekondu kapı önü muhabbetine dönmüşsünüz.

İkiniz de hatalisiniz , ama sizin üslup baya kötü olmuş, bizde her akşam parka iniyoruz , bazen benim kızım da evden birseyler indiriyor ama mutlaka diğer çocuklarla paylaşır çünkü çocuk bunlar , karınları tok bile olsa canları çeker, bazen sitenin cafesinde otururken gelir patates kızartması falan ister , mutlaka fazla soylerim çünkü biliyorum ki diğer çocukların da canı çekecek ve isteyecek , bu şekilde parka içiyorsanız mutlaka fazla fazla yapmanız lazım

Benimki de öyle
Olsun şöyle düşünün sizin asla yemez dediği şeyi başka yerde yiyor yani ileride bu huyunu değiştirebilir yeme düzenini oturtur
Hiç yemese daha zor olurdu
Farketmez nerde yemiş
Çocuklar ortam olunca dahil oluyorlar evde tek yemek eğlenceli gelmiyordur
Bende küçükken yemiyormuşum annem sokakta oynayan çocukları çağırıyormuş sofra kuruyormuş onlarla yiyormuşum :)

Evde yemek yiyip parka indiği halde çok uzun süre oynadıkları için dışarıda tekrar acıkıp yemek bulamayınca canavarlaşan çocuklar… Benim için çok ütopik bir şey bu. Bizimkine yemek vermesen iki gün acıktım demez, o kadar uzun da oynamaz aşağıda. İmrendim.

Son düzenleme:
Üslubunuzu doğru bulmadım açıkçası. Tabii diyip 1 tane peçeteyle çocuğa poğaçayı uzatabilirdiniz öyle demek yerine. Hoş bir tavır olmamış. Normal yaşantısındaki tavırlarını siz bilirsiniz tabi ama.

Ya yapıp 1 tepsi indireceksınız yada cocuklrınızı doyurup gotureceksınız.O ıstemese baska cocuklar ozenebılır.Ben karsıyım bu sıte bahcelerınde yeme ıcme olaylarına.Goruntu kırlılıgı bırkere.
Bn bıde baskasının yaptıgını getırıp dagıtmasını da dogru bulmuyorum.Ya alerjık bunyelı bı cocuga denk gelırsenız?

Yemek yemeyen bir çocuğunuz olsa fikriniz degisir bence. Benim oglumu annem parkta yedirirdi cunku hicbirsey yemezdi. Park sevdasına yerdi yoksa ağzına lokma sokmazdi.

Yemek yemeyen bir çocuğunuz olsa fikriniz degisir bence. Benim oglumu annem parkta yedirirdi cunku hicbirsey yemezdi. Park sevdasına yerdi yoksa ağzına lokma sokmazdi.
Bende de var yemeyen bıtane 3 yas bebesı.
Ben oyunla tıkıstırmayı dogru bulmadıgımdan acıkınca yersın mantıgıyla ılerlıyorum.Krese gıttıgı ıcın abur cubur vs de bulamıyor.Zaten bız de karsıyız vermıyoruz.Kurt gıbı ac gelıyor bazen kresten.O gun sevmediği bisy cıkmıs anlıyorum.

Bende acıkıp eninde sonunda yiyecek dedim ama yemedi, biz daha cok yemedigi seyleri yedirdik disarida vitaminini alsin diye. Krestede yediremediler 5 yasina kadar yasitlarinin cok altindaydi kilosu.

Ufacık çocukların her gün poğaça, kek hamur işi yemesi bir bana mı sağlıksız geldi ya? Evet ben de buna takıldım.
Hamur yıyınce beslenmıs sayıyor bazı anneler.
Benım kızım avokado cok sever.Kahvaltı ettı mı diye sorduklarında kvdemlere falan bırakınca etti,1 avokado yedı diyorum.E ac bu cocuk ozaman dıyorlar.Yemez o doydu dıyorm nıye tıkadın cocugu onla dıyorlar:)Asla kabul gormuyor onun kahvaltı oldugu:)

Benim ki hala ekmek yemiyor 7 yasinda. ama buyudugu icin cikolata yiyor istiyor tabi. Tosta bile geçen sene alisabildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…