- 21 Ağustos 2015
- 31.874
- 96.760
- 598
- 37
Persentılın altındaysa tabı dr tavsıyesıyle desteklenmelı.Bende acıkıp eninde sonunda yiyecek dedim ama yemedi, biz daha cok yemedigi seyleri yedirdik disarida vitaminini alsin diye. Krestede yediremediler 5 yasina kadar yasitlarinin cok altindaydi kilosu.
Cümlelerinizi nasıl bir üslupla söylediğinize bağlı haklı ya da haksız oluşunuz.Komşunizu azarlarmışçasına söylediyseniz komşunuz size incinmiş olabilirKizlar gecenlerde cocuklarimla birlikte sitemizin bahcesine indik.yanima yiyecek pogaca corek tarzi seylerde aliyorum inerken cocuklarim aciktiklarinda veriyorum ellerine.butun komsular biseyler indiriyor.bir komsum tek cocuguyla asagi inmisti ve yaninda bisey getirmemisti.ben 3 cocugumla ugrasirkrn bana pogacandan cocugumada verebilirmiyim dedi.bende ver ama benim cocuklarada kalsin biraz dedim cunku benim cocuklar ac olunca huysuzlaniyorlar yukarida cikaramiyorum.bu arada bu komsum kendi cocuguna bisey indirdigi zaman kolay kolay vermez kimseye ve bisey eline gecti silip supurur.neyse biz yukari ciktik aradan zaman gecti bir kac saat kapi caldi ve cok kotu bir tavirla bana bir tabak dolusu pogaca getirmis.bana alinmis ben bizim cocuklarada kalsin dedigim icin.bende tabikide tabagi geri cevirdim ve yaptiginin cok yanlis oldugunu kotu niyetten soylemedigimi soyledim am hala kendini hakli saniyor sizce kim suclu?
Canim takviye takviye nereye kadar, yediği hic bir yemek yoktu. Dusun çocukların en sevdikleri yiyecekleri patates kızartması köfte hamburger pizza bunlari bile ağzına surmuyordu. 5 cesit yemek yapıp 3 ü ana yemek hiç birini yediremedigimi biliyorum. Suan kötünün iyisi şükür ama cok zordu gerçekten ne yapacagimi bilmiyordum. Birde oguruyor verdiğinde.Persentılın altındaysa tabı dr tavsıyesıyle desteklenmelı.
Benımkı normal,ben boyu daha cok onemsıyorum kendımce.Boyu attıkca tmm ya gelısmesı ıyı dıyorm:)
Benımkı babaya cekmıs versen paso ekmek yer kfkgkgfk masaya sayılı dılım bırakıyorz.Esım gocmen herseyı ekmekle yıyorlar:SBenim ki hala ekmek yemiyor 7 yasinda.ama buyudugu icin cikolata yiyor istiyor tabi. Tosta bile geçen sene alisabildi
Ya hiç yemesinler de demiyorum da ne bileyim besleyici desen değil, sağlıklı desen değil. Kıyamıyorum bebelereHamur yıyınce beslenmıs sayıyor bazı anneler.
Benım kızım avokado cok sever.Kahvaltı ettı mı diye sorduklarında kvdemlere falan bırakınca etti,1 avokado yedı diyorum.E ac bu cocuk ozaman dıyorlar.Yemez o doydu dıyorm nıye tıkadın cocugu onla dıyorlar:)Asla kabul gormuyor onun kahvaltı oldugu:)
Bende zayıf bır cocukmusum herhdle bana yememesı normal gelıyor.Benım kız da yogurt yemez,peynır yemez,ayran ve kefırle ılerlıyor .Yogurt yemıyr dıye cok uzuluyordm drmz dondurmasını yıyorsa sorun değil dedi.Sorun suki bız yasına kadar dondurma da vermedık cocuga :)Canim takviye takviye nereye kadar, yediği hic bir yemek yoktu. Dusun çocukların en sevdikleri yiyecekleri patates kızartması köfte hamburger pizza bunlari bile ağzına surmuyordu. 5 cesit yemek yapıp 3 ü ana yemek hiç birini yediremedigimi biliyorum. Suan kötünün iyisi şükür ama cok zordu gerçekten ne yapacagimi bilmiyordum. Birde oguruyor verdiğinde.
Ay yerim onu ben maşallahBenımkı babaya cekmıs versen paso ekmek yer kfkgkgfk masaya sayılı dılım bırakıyorz.Esım gocmen herseyı ekmekle yıyorlar:S
Gecen ay tatıle gıttık cocuklar waffle dıye olurken ,benımkı sucuklu tost yapalım baba dıyordu gfkfgkgfk
Zaten yememelerı mumkun değil en organıgız,kendımız yapıyorz dıyen kres bıle ikindı kahvaltısında böregi dayıyor cocuklara:SYa hiç yemesinler de demiyorum da ne bileyim besleyici desen değil, sağlıklı desen değil. Kıyamıyorum bebelere
AmınnnnAy yerim onu ben maşallahsağlıklı olsunlar da Allah yokluklarini göstermesin. Hersey bir sekilde geciyor büyüyorlar. Bende ekmek delisiydim eskiden
Benim ki sana cekmis kan bağımız var mi, benim ki hala poğaça falan yemez. Nadiren simit bal. Okulda açma yemeye alışmış guya. Aldim gecen gün 3 kere ısırdı. Okulun ilk günü yuvarlak ekmek dağıtmışlar. Sadece reçel bal varsa ekmek yer, peynir zeytin falan yemez. Hicbirsey yememiş ekmek vermediler dedi, ekmegi poğaça zannetmiş, balida ekmek yok diye yiyememis.AmınnnnBen de Allah affetsın olsem aramam ekmek gfşlkgkgklf
Ahh kıyamam ona ya:)))Benim ki sana cekmis kan bağımız var mi, benim ki hala poğaça falan yemez. Nadiren simit bal. Okulda açma yemeye alışmış guya. Aldim gecen gün 3 kere ısırdı. Okulun ilk günü yuvarlak ekmek dağıtmışlar. Sadece reçel bal varsa ekmek yer, peynir zeytin falan yemez. Hicbirsey yememiş ekmek vermediler dedi, ekmegi poğaça zannetmiş, balida ekmek yok diye yiyememis.
Çok ayıp geldi yaptığınız...çocuk dünyaları mi yiyecektide " çocuklarıma kalsın " demişsiniz...ne ayıp ne cirkin...kadın da alınmış belli ..Kizlar gecenlerde cocuklarimla birlikte sitemizin bahcesine indik.yanima yiyecek pogaca corek tarzi seylerde aliyorum inerken cocuklarim aciktiklarinda veriyorum ellerine.butun komsular biseyler indiriyor.bir komsum tek cocuguyla asagi inmisti ve yaninda bisey getirmemisti.ben 3 cocugumla ugrasirkrn bana pogacandan cocugumada verebilirmiyim dedi.bende ver ama benim cocuklarada kalsin biraz dedim cunku benim cocuklar ac olunca huysuzlaniyorlar yukarida cikaramiyorum.bu arada bu komsum kendi cocuguna bisey indirdigi zaman kolay kolay vermez kimseye ve bisey eline gecti silip supurur.neyse biz yukari ciktik aradan zaman gecti bir kac saat kapi caldi ve cok kotu bir tavirla bana bir tabak dolusu pogaca getirmis.bana alinmis ben bizim cocuklarada kalsin dedigim icin.bende tabikide tabagi geri cevirdim ve yaptiginin cok yanlis oldugunu kotu niyetten soylemedigimi soyledim am hala kendini hakli saniyor sizce kim suclu?
Bunlar çocuklarını sokakta büyütengillerden..Ayrıca neden millet evinde yemiyor yemeğini
Olan var olmayan var
Evde yenilir dışarı çıkıp aktivite yapılır
Garip geldi
Sitenin adeti mi bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?