Bence hatalı sizsiniz.Kizlar gecenlerde cocuklarimla birlikte sitemizin bahcesine indik.yanima yiyecek pogaca corek tarzi seylerde aliyorum inerken cocuklarim aciktiklarinda veriyorum ellerine.butun komsular biseyler indiriyor.bir komsum tek cocuguyla asagi inmisti ve yaninda bisey getirmemisti.ben 3 cocugumla ugrasirkrn bana pogacandan cocugumada verebilirmiyim dedi.bende ver ama benim cocuklarada kalsin biraz dedim cunku benim cocuklar ac olunca huysuzlaniyorlar yukarida cikaramiyorum.bu arada bu komsum kendi cocuguna bisey indirdigi zaman kolay kolay vermez kimseye ve bisey eline gecti silip supurur.neyse biz yukari ciktik aradan zaman gecti bir kac saat kapi caldi ve cok kotu bir tavirla bana bir tabak dolusu pogaca getirmis.bana alinmis ben bizim cocuklarada kalsin dedigim icin.bende tabikide tabagi geri cevirdim ve yaptiginin cok yanlis oldugunu kotu niyetten soylemedigimi soyledim am hala kendini hakli saniyor sizce kim suclu?
Tabikide siz suçlusunuz. 1 taneden ne eksilecekti ki ?Kizlar gecenlerde cocuklarimla birlikte sitemizin bahcesine indik.yanima yiyecek pogaca corek tarzi seylerde aliyorum inerken cocuklarim aciktiklarinda veriyorum ellerine.butun komsular biseyler indiriyor.bir komsum tek cocuguyla asagi inmisti ve yaninda bisey getirmemisti.ben 3 cocugumla ugrasirkrn bana pogacandan cocugumada verebilirmiyim dedi.bende ver ama benim cocuklarada kalsin biraz dedim cunku benim cocuklar ac olunca huysuzlaniyorlar yukarida cikaramiyorum.bu arada bu komsum kendi cocuguna bisey indirdigi zaman kolay kolay vermez kimseye ve bisey eline gecti silip supurur.neyse biz yukari ciktik aradan zaman gecti bir kac saat kapi caldi ve cok kotu bir tavirla bana bir tabak dolusu pogaca getirmis.bana alinmis ben bizim cocuklarada kalsin dedigim icin.bende tabikide tabagi geri cevirdim ve yaptiginin cok yanlis oldugunu kotu niyetten soylemedigimi soyledim am hala kendini hakli saniyor sizce kim suclu?
Bahçeye yemek inmiyor zaten.Ayrıca neden millet evinde yemiyor yemeğini
Olan var olmayan var
Evde yenilir dışarı çıkıp aktivite yapılır
Garip geldi
Sitenin adeti mi bu
yeminle aynen anlattığım gibiydi.en çok zorumuza giden istemesi değil acele acele bir telaşla istemesi idi.maddi durumu da bizden iyiydi.acil bir şeyler lazım olur komşu ister normal ama haftanın 3 günü de salçası olmaz mı insanın?en lazım malzeme bir ev içinAldı mı o salçaları? Off...
Ayağını çok güzel kesmişsin de o salçaları alabilen insan onu da son koparabildiği kar olarak görmüştür işte.
İlave: Durumları kötü müydü yoksa da belli etmemeye mi çalışıyordu ki? O da var bak. (Ama onda da yani haftanın üç günü istemeye yine utanır insan amaan, ilginç kafalar)
Eşimin bi akrabası geldi aklımaannemin bir komşusu vardı.haftanın 3 günü abartısız salça isterdi .bir de çabuk çabuk ocakta yemeğim var derdi.2 ay sabrettik komşu diye ama baktık olmuyor 2 kutu salça aldım kapısını çaldım bu size 1 ay yeter herhalde durmadan gelmenize gerek de kalmaz dedim verdim eve geçtim.tek kelime etmedi salçayı da aldı ama.bir daha da bir şey istemedi
Ne bisküvisi yaBahçeye yemek inmiyor zaten.
Evde kek, kurabiye, bisküvi tarzı şeyler varsa iniyor.
Otururken atıştırmak için, midesi kazınan çocukların eline vermek için.
Kimse bahçeye kebab, pizza indirmiyor yani.
Herkes yemeğini yer öyle iner, yada yemek saatinde evine çıkar.
2 Bisküvi içinde olan var olmayan var duyarı kasmayın ya.
Prim kasmakmı?Ne bisküvisi ya
Yemek dediğim kebap değil zaten
Yiyecek adı altında olan herşey
Yemekten sonra 2 saat oynasalar bile kimsenin midesi kazınmaz
Birşey götürülüyorsa fazla götürülür sitede başka çocuklar da var sonuçta
Komşu yapmamış birşey konu sahibi yapmış
Komşunun çocuğu da istemiş
Olan var olmayan var durumu işte
Sizde parlak fikriniz varsa sunun benim mesajım üzerinden prim kasmayın.
Ne mutluPrim kasmakmı?
Ay hiç güleceğim yoktu ya, bu çok iyi geldi
Var böyle insanlar. Benim eski sitemde komşum hergün meyve isterdi benden. Eşim ki eli çok açık o bile yeter verme artık, kocası evde oturup duruyor ben taşıyıp duruyorum dedi. Ay yok dedim birgün bir daha istemedi. Sonra arabalarını değiştileryeminle aynen anlattığım gibiydi.en çok zorumuza giden istemesi değil acele acele bir telaşla istemesi idi.maddi durumu da bizden iyiydi.acil bir şeyler lazım olur komşu ister normal ama haftanın 3 günü de salçası olmaz mı insanın?en lazım malzeme bir ev için
Musait zamanda yerim anne diyen bir cocugunuz varsa gercekten ne mutlu size maşallah cocugunuza. Ben musait zamanda yerim anne diyen bir cocuk hayal bile edemiyorumBen o sisteme uymayanlardanım, istedik mi oluyor mu oluyor valla ilk herkes elinde birşey vardı ben hiç indirmedim, kızımı evde doyurur birşey istedimi hayır şuan musait bir ortam değil evde yaparım derdim, site yönetime en fazla bu konuda şikayet edenlerdenim, sonuç kazandım,şimdi kimse park alanına birşey indiremiyor çünkü alerjisi olan olur, canı çeken olur, hamile olup utanıp sıkılıp istemeyen olur, en ve en önemlisi o an evde hiçbirşey olmayabilir, canım birşey yapmak istemez, yada çocuk birşey diyemez gözü kalır. Ben hala dışarıda bile dondurmayı musait bir alanda kimsenin göremeyeceği yerde yidiriyorum, çocukta alıştı birşey isterken anne musait zamanda yerim diyor, kültür, eğitim, vicdan evde öğrenilir. Herkes herşeyi yapıyor diye siz yapmak zorunda değilsiniz. Komşunuz haklı haksız bilemem ama söz konusu çocuksa sizin çocuklarınız zaten tatmıştır evdeki ikramlıktan ne var fazla yese, ben esas istediğinde gözü kalır utanıp az almıştır diye sıkıntı yapar evede tabakla yollardım, çocuk hani, insanız bizde, canımız çeker, anlayana. Kızıyorum sizlere, çocuk bilmez ama anne baba bilir.
Ben sjte olarak sizi düşüncesiz buldum çocukların gözü önünde herkes bı şeyler indiriyor show mu yapıyorsunuz nedir yani? Hiç hoşlanmam çocuk olan bir yerde yemek yenilmesinden o çocuğun seyretmesinden
Bi de her cocuk annesiyle inmiyodur asagiya, gelip surekli bi seyler de isteyemez milletten, canı da çeker. Onceki yorumumda da yazmistim, Allah askina bırakın şu alışkanlığı.
Ya gerçekten hadi yaşlı teyze falan görür unutur da çocuk bu çocuğun yediği insanın gözüne batmamali . Çocukların yanında birşey yiyorsan canı cekebilir bakabilir . Ben aldığım şeylerin poşetine bile dikkat ediyorum içinde abur cubur varsa yolda görür canı çeker diye. Hele şu dönemde herkesin imkanı bir değil poğaça belki yapılır diğeri başka birşey getiriyorsa ve evde imkan yiksa ne olacak. Park dediğin cocuklarin oynadığı yer çocuğa evde yedirince iki saatte hemen acikiyorlar mi parazit mi var midesinde nedir. Bana çok ayıp geliyorSorun sadece çocukların görüp canının çekmesi değil ki.
Sitede oturan yaşlı , genç , kadın , erkek kimse ortak alanda hava almaya veya yürüyüşe çıkmıyor mu ? Veya o alana bakan evi , camı olan yok mu ?
Çocuksuz bir komşunun/bir teyzenin / bir amcanın canı çekip ; yapılandan 1 tane istese , o an verseler dahi ardından günlerce konuşacak gibi duruyor bu zihniyetteki insanlar.
Herkese ve her görene en azından tattıracak kadar yiyecek bulundurma imkanı olamayacağına göre ; bu düzeni terk etmek en güzeli.
Ya gerçekten hadi yaşlı teyze falan görür unutur da çocuk bu çocuğun yediği insanın gözüne batmamali . Çocukların yanında birşey yiyorsan canı cekebilir bakabilir . Ben aldığım şeylerin poşetine bile dikkat ediyorum içinde abur cubur varsa yolda görür canı çeker diye. Hele şu dönemde herkesin imkanı bir değil poğaça belki yapılır diğeri başka birşey getiriyorsa ve evde imkan yiksa ne olacak. Park dediğin cocuklarin oynadığı yer çocuğa evde yedirince iki saatte hemen acikiyorlar mi parazit mi var midesinde nedir. Bana çok ayıp geliyor
Bu yorumunuzu doğumdan 3-4 sene sonra tekrar gözden geçirin derimYa gerçekten hadi yaşlı teyze falan görür unutur da çocuk bu çocuğun yediği insanın gözüne batmamali . Çocukların yanında birşey yiyorsan canı cekebilir bakabilir . Ben aldığım şeylerin poşetine bile dikkat ediyorum içinde abur cubur varsa yolda görür canı çeker diye. Hele şu dönemde herkesin imkanı bir değil poğaça belki yapılır diğeri başka birşey getiriyorsa ve evde imkan yiksa ne olacak. Park dediğin cocuklarin oynadığı yer çocuğa evde yedirince iki saatte hemen acikiyorlar mi parazit mi var midesinde nedir. Bana çok ayıp geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?