Sizce benmi yanlisim?

Zaten hamileyim canım poğaça istedi konudan ayrılıyorum. Aşırı duyar kasmayın kadın bi günde dememiş bunu, düzenli olarak böyle davranışları varmış patlamış.
annemin bir komşusu vardı.haftanın 3 günü abartısız salça isterdi .bir de çabuk çabuk ocakta yemeğim var derdi.2 ay sabrettik komşu diye ama baktık olmuyor 2 kutu salça aldım kapısını çaldım bu size 1 ay yeter herhalde durmadan gelmenize gerek de kalmaz dedim verdim eve geçtim.tek kelime etmedi salçayı da aldı ama.bir daha da bir şey istemedi

Ya inaninki istesin sorun degil ben her zaman paylasirim ama benimkilerede biraz kalsin anlaminda dedim kotu niyetle degil

benim de ofisten bir çalışma arkadaşı iki güne bi gelirken bana da poğaça vs alır mısın derdi halbuki kendi de işe geliyor neticede büfeye uğramak istemiyor . Bir gün poğaça yemeyi artık bıraktım dedim ve almadım ve gerçekten bıraktım

Yemek zaten soğan ve salçayla başlamıyor mu nasıl o esnada ocakta yemek oluyor
Ocakta en fazla tencere olabilir daha iyi bi bahane bulamamış olacak ki geri dönmedi hınzır

Çocuklarıma da kalsin demek hoş olmamış, ben olsam onu duysam almazdım ve cok üzülürdüm. Aranızdaki samimiyete istinaden söylediniz belki ama siz olsanız sizde bozulurdunuz.kac tane yiyebilir ki acaba diye de bi düşündüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…