- 10 Nisan 2014
- 42.540
- 113.902
- 798
annemin bir komşusu vardı.haftanın 3 günü abartısız salça isterdi .bir de çabuk çabuk ocakta yemeğim var derdi.2 ay sabrettik komşu diye ama baktık olmuyor 2 kutu salça aldım kapısını çaldım bu size 1 ay yeter herhalde durmadan gelmenize gerek de kalmaz dedim verdim eve geçtim.tek kelime etmedi salçayı da aldı ama.bir daha da bir şey istemediZaten hamileyim canım poğaça istedi konudan ayrılıyorum. Aşırı duyar kasmayın kadın bi günde dememiş bunu, düzenli olarak böyle davranışları varmış patlamış.
annemin bir komşusu vardı.haftanın 3 günü abartısız salça isterdi .bir de çabuk çabuk ocakta yemeğim var derdi.2 ay sabrettik komşu diye ama baktık olmuyor 2 kutu salça aldım kapısını çaldım bu size 1 ay yeter herhalde durmadan gelmenize gerek de kalmaz dedim verdim eve geçtim.tek kelime etmedi salçayı da aldı ama.bir daha da bir şey istemedi
[/QUOTE
O an degil. Sizin bebeler de acliktan olmeyecek kadar yediler o sirada, oyun da bitti. Eve gidince cocuklar icin 1 tepsi daha yapardinizO anda cikip nasik bir tepsi daha yapabilirimki 3 bebek denecek yastski cocuklarla
Girme kanımaaaaaağBu 3 oldu ama dördüncüde bi börek patlatırım bende diyerek bi tur daha atabilirdin aslında
Ben indirmeyince ne oluyormuş illa poğaça mı yap getir diyorlarKonu sahibinin oturdugu yerde kural buymus sanirim surekli mecbur indiriyorum diyor
Ya inaninki istesin sorun degil ben her zaman paylasirim ama benimkilerede biraz kalsin anlaminda dedim kotu niyetle degilannemin bir komşusu vardı.haftanın 3 günü abartısız salça isterdi .bir de çabuk çabuk ocakta yemeğim var derdi.2 ay sabrettik komşu diye ama baktık olmuyor 2 kutu salça aldım kapısını çaldım bu size 1 ay yeter herhalde durmadan gelmenize gerek de kalmaz dedim verdim eve geçtim.tek kelime etmedi salçayı da aldı ama.bir daha da bir şey istemedi
Kurupasta kemiriyom konu sahibi bize poğaça ver dicem ama döver falan kalsınKimin canı poğaça çekti
O kadar çok yazdım okudum ki kokusu burnuma geldi
Cocuklari baskalarinin yemeklerine saldiriyormusBen indirmeyince ne oluyormuş illa poğaça mı yap getir diyorlar
Bu gece benim yuzumden milletin cani pogaca borek isteyecekGirme kanımaaaaaağ
vicdansız sen de en azından kuru pasta varmış.ben peynir ekmeği kemirdim az önceKurupasta kemiriyom konu sahibi bize poğaça ver dicem ama döver falan kalsın
annemin bir komşusu vardı.haftanın 3 günü abartısız salça isterdi .bir de çabuk çabuk ocakta yemeğim var derdi.2 ay sabrettik komşu diye ama baktık olmuyor 2 kutu salça aldım kapısını çaldım bu size 1 ay yeter herhalde durmadan gelmenize gerek de kalmaz dedim verdim eve geçtim.tek kelime etmedi salçayı da aldı ama.bir daha da bir şey istemedi
Yemek zaten soğan ve salçayla başlamıyor mu nasıl o esnada ocakta yemek oluyorannemin bir komşusu vardı.haftanın 3 günü abartısız salça isterdi .bir de çabuk çabuk ocakta yemeğim var derdi.2 ay sabrettik komşu diye ama baktık olmuyor 2 kutu salça aldım kapısını çaldım bu size 1 ay yeter herhalde durmadan gelmenize gerek de kalmaz dedim verdim eve geçtim.tek kelime etmedi salçayı da aldı ama.bir daha da bir şey istemedi
Saldirmak degil aslinda istiyorlar illaki gorunce bende yaptigimi yesinler istiyorum ben kimseden istememCocuklari baskalarinin yemeklerine saldiriyormus
belki sosunu yapacaktı ne bileyim ben.ama hızlı hızlı isterdi nefes nefeseYemek zaten soğan ve salçayla başlamıyor mu nasıl o esnada ocakta yemek oluyor
Ocakta en fazla tencere olabilirdaha iyi bi bahane bulamamış olacak ki geri dönmedi hınzır
İşte sen görüyorsun istiyorsun kendin de olmayıncaBen indirmeyince ne oluyormuş illa poğaça mı yap getir diyorlar
Biliyorsun canıımm kocam akşam almıs gelmiş neden karısı cok severvicdansız sen de en azından kuru pasta varmış.ben peynir ekmeği kemirdim az önce
Ya askolsun vallahi paylasiyorum herkesle pogaca yaptigima pisman oldum yeminleKurupasta kemiriyom konu sahibi bize poğaça ver dicem ama döver falan kalsın
vay canına benim ki eppek bile getirmedi onu da ben aldım marketten.uyandırıp hesap sorayımBiliyorsun canıımm kocam akşam almıs gelmiş neden karısı cok sever
Kizlar su anda elimden gelse hepinize gonderirdim tabi cocuklarimin payini ayirdiktan sonravicdansız sen de en azından kuru pasta varmış.ben peynir ekmeği kemirdim az önce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?