• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce bilerek mi yaptı ?

Ay-hal

05.05.2015
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2016
4.231
4.199
83
Merhaba sevgili kk üyeleri!
Hiç uzatmadan konuya geçiyorum dün dayımın kızı bana geldi ve kızıma ,benim onun kızına götürdüğüm elbiseyi getirmiş hem de farklı bir markanın kutu ve poşetine koymuş .. ilk gördüğümde farketmedim sonra o gittikten sonra dedim ki kendi kendime, bu benim aldığıma ne kadar benziyor diye ve telefonumda fotografı vardı elbisenin baktım evet o benim aldıgım elbise gerçekten çok kırıldım kızlar bilerek mi boyle bişey yaptı acaba biyandan da oyle olsa neden farklı kutuya koysun diyorum bilmeden unutmustur benim getirdiğimi diye düşünüyorum .. sizce ona bunla ilgili alttan bişeyler soylemelimiyim yoksa napmalıyım fikirlerinizi merak edıyorum canlar❤️

Bilerek yada bilmeyerek dile getirmezdim ben
Bilmeyerek diyelim getirmiş dile getirirsen utanır mahçup olur
Bilerek getirmiş ise buna kırılmış olmanız onun maksadına ulaşması demektir
Boşverin gitsin iki türlüde

Sanmiyorum bilerek yaptigini. Biz de yeni ev aldigimizda dunyanin hediyesi gelmisti hepsini kullanmak mumkun degil zaten cogu ayni seyler borcam, fincan takimi, cay seti gibi. Biz de hediye goturulcek yerlere kullanmadiklarimizi paketler gotururduk. Kimden geldigini takip edememistir yanlisikla olmustur. Belki biz de yapmisizdir ayni hatayi.

Haha, komik olmus biraz. Cok eskiden benim en kucuk kardesim dogdugunda bazen cok yakin akrabalarin getirdigi hediyeleri nasil utanmadan getirdiklerine sasirip kaliyorduk bazen. Durumlari gayet iyi insanlardan bahsediyorum. Ozamanlar 'cocuklari/torunlari oldugunda tekrar pakete koyup onlara goturelim' espirisi donerdi evde.
Sevmem gereksiz fesatligida begenmedigi icin mi getirdi acaba haha..

Getirdiği pakette ki marka ile kıyafette ki etiket farklı ise unutarak ya da bilerek getirmiş ama iki ayrı firma aynı ürünü ürettiyse eğer farketmeden aynı elbiseyi beğenip almış olabilir :) etiketleri kontrol ettiniz mi ?

Merhaba sevgili kk üyeleri!
Hiç uzatmadan konuya geçiyorum dün dayımın kızı bana geldi ve kızıma ,benim onun kızına götürdüğüm elbiseyi getirmiş hem de farklı bir markanın kutu ve poşetine koymuş .. ilk gördüğümde farketmedim sonra o gittikten sonra dedim ki kendi kendime, bu benim aldığıma ne kadar benziyor diye ve telefonumda fotografı vardı elbisenin baktım evet o benim aldıgım elbise gerçekten çok kırıldım kızlar bilerek mi boyle bişey yaptı acaba biyandan da oyle olsa neden farklı kutuya koysun diyorum bilmeden unutmustur benim getirdiğimi diye düşünüyorum .. sizce ona bunla ilgili alttan bişeyler soylemelimiyim yoksa napmalıyım fikirlerinizi merak edıyorum canlar❤️
büyük ihtimalle unutmuştur sizin getirdiğinizi ama ben olsam dayımın kızının getirdiği hediyeyi unutmam ne bileyim hatta severek giydirirdim çocuğuma, aranızdaki ilişki nasıl ki böyle bi ima yapma gereği duymuş olabilme ihtimali var mı?

Çok uç bir yorum olacak ama. İnsanlar çok garip, şöyle olabilir mi. Çok kalitesiz bulmuştur hediyeyi bende ona aynısını götürcem mantığında olabilir mi?
Biraz garip olabilir ama insanlardan herşeyi bekliyorum artık.

"Canım hediyeyi nerden aldın çok hoş:)
Bende aynı elbiseyi senin kızına getirmiştim zevklerimiz ne kadar da benziyor:)" desen alır o mesajı ;)

Evde ne kadar elbise birikirse biriksin dayının kızı sonuçta 20tl verip bi elbise alsa batmazdı.

Haha, komik olmus biraz. Cok eskiden benim en kucuk kardesim dogdugunda bazen cok yakin akrabalarin getirdigi hediyeleri nasil utanmadan getirdiklerine sasirip kaliyorduk bazen. Durumlari gayet iyi insanlardan bahsediyorum. Ozamanlar 'cocuklari/torunlari oldugunda tekrar pakete koyup onlara goturelim' espirisi donerdi evde.
Sevmem gereksiz fesatligida begenmedigi icin mi getirdi acaba haha..
Oyle ols
Getirdiği pakette ki marka ile kıyafette ki etiket farklı ise unutarak ya da bilerek getirmiş ama iki ayrı firma aynı ürünü ürettiyse eğer farketmeden aynı elbiseyi beğenip almış olabilir :) etiketleri kontrol ettiniz mi ?
Evet ettim tabi kii etiket farklı kutu farklı ve fotosu var bende o yani benim aldıgım

büyük ihtimalle unutmuştur sizin getirdiğinizi ama ben olsam dayımın kızının getirdiği hediyeyi unutmam ne bileyim hatta severek giydirirdim çocuğuma, aranızdaki ilişki nasıl ki böyle bi ima yapma gereği duymuş olabilme ihtimali var mı?
Ya aslında pek görüşmüyorduk ben yeni evime tasındım onunda bu semtte oldugunu ögrendim annemler bebegıne gıtcklerdi banada haber verin geleyim dedim o şekilde biraz gidip gelmeye başladık birbirimize ama aramızda hiç sorun yoktu ima yaptıysada çok ayıp yani

"Canım hediyeyi nerden aldın çok hoş:)
Bende aynı elbiseyi senin kızına getirmiştim zevklerimiz ne kadar da benziyor:)" desen alır o mesajı :KK66:

Evde ne kadar elbise birikirse biriksin dayının kızı sonuçta 20tl verip bi elbise alsa batmazdı.
Bende o yuzden kırıldım açıkcası bukadar mı degersizdi benim hediyem de sen onu kullanmayıp dagıtıyorsun ve bana denk geldi Allah şaşırttı onu bende yuzunu anlamıs oldum

Back
X