Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bir erkeğe soğuk yapınca gelirmi yoksa daha mı üstüne titremeliyim.bilemiyorum hiç bazen kafası esiyor konuşuyorus bibakmışsınyine yok bıktım. Hep aynı şeyler.
Bir erkeğe soğuk yapınca gelirmi yoksa daha mı üstüne titremeliyim.bilemiyorum hiç bazen kafası esiyor konuşuyorus bibakmışsınyine yok bıktım. Hep aynı şeyler.
Böyle iyice darla, istemiyorum dedikçe ağzına burnuna gir hatta vücuduna nüfuz et.. ki anlasın kaç km uzağa kaçması gerektiğini. Kuzu adam istemiyor istemiyor huuuu!!
Böyle iyice darla, istemiyorum dedikçe ağzına burnuna gir hatta vücuduna nüfuz et.. ki anlasın kaç km uzağa kaçması gerektiğini. Kuzu adam istemiyor istemiyor huuuu!!
Bugün konuştuk gece de yanıt verdi bana dün yani sonra wptan yazdım gayet yazdı naber diye eve gidince aradım açmasu işte olduğu için yolda aradı beni eve gidince konuşuruz diye sonra bekledim bir saat aramadı bende uyumuşum zaten öyle oldu