Hala şüphelerim var birde sen evli misn diye sordum yüzünü fln değiştirdi bişey Ler saklıyor gibiadamla cok tanistin da annesi kaldi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hala şüphelerim var birde sen evli misn diye sordum yüzünü fln değiştirdi bişey Ler saklıyor gibiadamla cok tanistin da annesi kaldi
Hopeee yaa bıkere beni seviyor kıskanıyornE asggshsjdjdm
Daha tam birbirimizi tanıyamadık da oda bana git annenin yanına dedi konuşurken bende seninle konuşuyom dedim. Annemle otur dediadamla cok tanistin da annesi kaldi
Gülmee hiçç yaa ben inanıyorum ya olcak gibiEvet sonuçta okadr konuştuk selam söyle annene dedim
Evet annesinin resmini atmıştı ya gördüm de kadın ben ı görmedi diye belki oğlunu anlarım evli mi bekarmıtanımadığınız adamın annesiyle mi tanışmak istediniz?
Yanlış yere etiketleme yapıyorsun. @ e basıp ismi yazman gerek. Kıskanan erkek seviyor diye düşünenler çok komik. Neyi kıskanıyor mesela? Seni gerçekten seviyor olsa, başka kadınlarla yatmaz, ciddi ilişki düşünse görüşmeye, seni görmeye gelirdi. Kendini kandırmayı bırak artık.Hopeee yaa bıkere beni seviyor kıskanıyor
Ondan e devlet medeni hâlini , evli mi bekar mi olduğunu gösteren belgeyi iste, seni anında engeller.Evet annesinin resmini atmıştı ya gördüm de kadın ben ı görmedi diye belki oğlunu anlarım evli mi bekarmı
Evet yanlış yapmışım işe giderkn yazdım öğlen molasında oyüzden yani birde ben işle işini birşey dedim oda beni sinir etme dedi hoşuma gitti. Yaa bayadır yapmıyordum böyle yarım, saat konultuk nerdeyseYanlış yere etiketleme yapıyorsun. @ e basıp ismi yazman gerek. Kıskanan erkek seviyor diye düşünenler çok komik. Neyi kıskanıyor mesela? Seni gerçekten seviyor olsa, başka kadınlarla yatmaz, ciddi ilişki düşünse görüşmeye, seni görmeye gelirdi. Kendini kandırmayı bırak artık.
Söylediğin şeyi anlayamadım, biraz daha düzgün yazmaya çalış lütfen. Beni sinir etme dediği için hoşuna gitti yani. Mazoşist falan mısın sen acabaEvet yanlış yapmışım işe giderkn yazdım öğlen molasında oyüzden yani birde ben işle işini birşey dedim oda beni sinir etme dedi hoşuma gitti. Yaa bayadır yapmıyordum böyle yarım, saat konultuk nerdeyse
Harbbimi birde odasında birşey leri ekiyle itti masadan yani hepten şüphelendi m yaa odasında hep karanlık oluyor bilmiyorumOndan e devlet medeni hâlini , evli mi bekar mi olduğunu gösteren belgeyi iste, seni anında engeller.
Olabilir mazoşist miyimSöylediğin şeyi anlayamadım, biraz daha düzgün yazmaya çalış lütfen. Beni sinir etme dediği için hoşuna gitti yani. Mazoşist falan mısın sen acaba
Dün akşam aramyya ne mesaj nede armalrıma dönmediOndan e devlet medeni hâlini , evli mi bekar mi olduğunu gösteren belgeyi iste, seni anında engeller.
Birde agzını felan bir tuhaf yapıyorOlabilir mazoşist miyim
Dün akşam aramyya ne mesaj nede armalrıma dönmedi
Görüntülü konuştunuz mu bugün? Masada eliyle ittiği çerçeve falan mıydı? Hep karanlık yerde fotoğraf atıyorsa şüpheli davranıyor. Sen dediğimi yap. Ondan medeni hali gösteren belge iste ve sonuçlarını gör.Harbbimi birde odasında birşey leri ekiyle itti masadan yani hepten şüphelendi m yaa odasında hep karanlık oluyor bilmiyorum
Mazoşist ruhsal ve fiziksel acı çekmekten haz alanlara denir. En başından beri diyorum, o herif seni sallamıyor, umursamıyor, sadece canı cinsellik konuşmak isteyince yazıyor. Sen de ilgileniyor seviyor sanıyorsun kendini kandırıyorsun.Olabilir mazoşist miyim
Dün akşam aramyya ne mesaj nede armalrıma dönmedi
Offf hopeee yaa şimdi daha çok işk işlendi he bide parmaklrını göster dedim. Gösterdi fln ben kadın eşyası varmı diye bakcaktım odasını hızlıca gösterdi göremedim bile yaGörüntülü konuştunuz mu bugün? Masada eliyle ittiği çerçeve falan mıydı? Hep karanlık yerde fotoğraf atıyorsa şüpheli davranıyor. Sen dediğimi yap. Ondan medeni hali gösteren belge iste ve sonuçlarını gör.
Konuşmadık ben işteyim bir haftadır oda hasta olmuş gripOfff hopeee yaa şimdi daha çok işk işlendi he bide parmaklrını göster dedim. Gösterdi fln ben kadın eşyası varmı diye bakcaktım odasını hızlıca gösterdi göremedim bile ya
Sen çok saf düşünüyorsun cidden. Bazı evliler yüzük kullanmıyor. Elinde yüzük olsa ne ,olmasa ne? 6 aydır konuştuğun adamla hiç görüntülü konuşmaman da tuhaf. Bu olayın içindeki her şey tuhaf.Offf hopeee yaa şimdi daha çok işk işlendi he bide parmaklrını göster dedim. Gösterdi fln ben kadın eşyası varmı diye bakcaktım odasını hızlıca gösterdi göremedim bile ya
Olabilir hopeee bi süre mesaj ve arama yapmıycam. Baklım dönecekmi bana kafa bi gidiyo bi geliyoMazoşist ruhsal ve fiziksel acı çekmekten haz alanlara denir. En başından beri diyorum, o herif seni sallamıyor, umursamıyor, sadece canı cinsellik konuşmak isteyince yazıyor. Sen de ilgileniyor seviyor sanıyorsun kendini kandırıyorsun.
Bende bilmiyorum yaa hatta dedim ki belki de yüzüğünü çıkardın dedim güldü aramızDaki ilşkii net belli olsa ona göre davranıcamSen çok saf düşünüyorsun cidden. Bazı evliler yüzük kullanmıyor. Elinde yüzük olsa ne ,olmasa ne? 6 aydır konuştuğun adamla hiç görüntülü konuşmaman da tuhaf. Bu olayın içindeki her şey tuhaf.
İlişki falan yok yok. Kandırma kendini. Konuşmayı kes, engelle her yerden. Kendi yaşadığın şehirden biriyle tanış, yüz yüze görüş.Bende bilmiyorum yaa hatta dedim ki belki de yüzüğünü çıkardın dedim güldü aramızDaki ilşkii net belli olsa ona göre davranıcam